Bananbrød – uden mel og sukker :)
“Mener du ikke BananKAGE..???”
Kom det fra drengene, da jeg fortalte hvad der duftede fra ovnen…. Nope – det ér et BANANBRØD…. 🙂
Det er kun et par uger siden, jeg selv blev introduceret for det og har ikke kunne glemme det siden… Fandt en opskrift – sukker og mel – så prøvede at tilpasse den til en lidt sundere udgave – og det endte faktisk som et hit….
Bananbrød til 1 l Brødsform
4 store bananer
3 æg Økologiske
3 spsk. kokosolie
1 dl kokosmel
1 tsk bagepulver
3 spsk skyr (naturel)
1 håndfuld blåbær (kan undværes)
1 tsk. kanel
lidt salt
evt. en plade Mørk chokolade til topping.
Det gør du:
kokosOlie og skyr varmer du op i en gryde
Bananerne moses med en gaffel i en skål – resten af ingredienserne blandes ned i – dog den opvarmet olie og skyr til sidst…. – Jeg brugte en gaffel som piskeris hele vejen igenne, for ikke at undgå smattet blåbær – hvilket gik fin….
Så mangles der bare at hælde det hele i et smurt brødform – og så 45 min på 180- 200 graders på … Nu er det jo ferie, så jeg lagde en plade mørk chokolade ovenpå brødet de sidste 5 min af dens bagetid – og det gør det absolut ikke dårligere 😉
Nydes afkølet – evt med smør, hytteost eller andet lækkert her til frokostbordet i Vinterferien……….
Rigtig God fornøjse
Ingen kommentarer endnu