Der var de - men én manglede...

“DAGEN-FØR-KAMP” RET..

img_6502

Med Alt det der med den perfekt opladning dagen før kamp – har manden min altid grint af mig og ment at det var mig, der gik mest op i det… – Det har han nok også ret i… I kan læse mere her om Den-perfekte-opladning     . Jeg kan godt blive lidt overtroisk med mange ting… og ændre det helst ikke i dem, hvis sejrene er inde i en god stime…. 😉 Men selvom jeg havde en mand der som spiller var ved at knække sig over pasta, som han havde spist så meget af hele sit liv. Ja så lykkes det mig at finde en nem og lækker ret med alt det gode , som kunne ændres i, når nu vi fik det så ofte – og derfor også hurtig fik navnet; “DAGEN-FØR-KAMP” ret her i huset. 

Nogle af jer venlige sjæle har spurgt på opskriften til den her  flere gange, men nu manden er stoppet og sønnen skadet, ja så har vi ikke fået den længe… Men den er så nem og som alle mine andre opskrifter beklager jeg, at det hele er på gefühl så find frem til hvad der passer bedst til jer – Eller hvad I lige har i køleskabes der kan bruges….

 

 

DAGEN-FØR-KAMP Ret 


4 personer

 

800 g kylling filetter

1 pk kalkunbacon

1 lille løg (hakkes fint)

1-2 fed hvidløg

2 squash (i fine tynde skiver)

3 gulerødder (i tern )

1 rød peber  ( i tern)

1/3 pose spinat

1 ds hakkede tomater

 

1 dl grønsags boullion

1 pk båndpasta

friske el. tørret basilikum

olie, Paprika, salt og peber

 

 

Kyllingen kan serveres på flere måder, steges i tern eller hakket, men jeg foretrækker at koge dem 25 min og dernæst trække kødet fra hinanden med 2 gafler => pulled Chicken.. 🙂  – Når det nu ikke er en hel kylling med skind, synes jeg at man kan mangle det animalske fedt til at give den saftige smag, så hvis så husk lige at smag til, at det ikke virker for tørt… 😉

Løgnene brunes i lidt olie i en gryde og tilsæt bacon. Dernæst steges kødet og krydders med paprika,hvidløg salt og peber. De hakkede tomater tilføjes til retten, når kødet er færdigstegt. Lad det lige simre i 5 min. Til sidst – alle de resterende grønsager + bouillonen – lad det simre i ydeligere  10-15 min.

Pastaen koges imens – og Voila… Færdig ret til at servere… 🙂

Denne ret forbinder så mange minder fra mandens aktive karriere, hver gang den laves – så det er næsten er helt mærkeligt,  hvis ikke det er før en særlig aktiv dag at den laves… 🙂 Men heldigvis kan den varieres på mange måder, så være ikke bange for at afprøve med forskellige grønsager mm. I kan gøre den mere grov med grønsagerne i større stykker, brug af broccoli, champignon, Rosenkål, chili, kikærter eller anden form for pasta – Jeg bruger også tit bare kogte strimler af Squash til os voksne.

Hvis der virkelig skal kræses og I ønsker at gøre den lige lidt mere lækker, eller evt. gøre noget ved resterne dagen efter. Så lig pastaen i bunden af et smurt fad, og dæk det med kødsovsen – top det med lidt revet ost og varm det i ovnen på 200-220grader til osten er gylden. MUMS….  😉

 

Velbekomme til store og små… 😉

 

text

2 kommentarer

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der var de - men én manglede...