Endelig... :)

Den permanente Make Up

facetune_20-03-2018-19-05-43

Der bliver lige lidt i kvindehjørnet igen – beklager guys… 🙂 Men I var virkelig så søde og nysgerrige efter min 1. behanding hos Permanent MakeUp Art i Herning. Så tænkte jeg hellere lige måtte lave en opdatering… For gjorde noget vildt….

Faktisk er det vildt grænseoverskridende for mig, at dele med jer.. Men på den anden side så fandt jeg jo ud af, at der er mange af jer der har samme tanker og ønsker som mig…

Så What the… 😉

Men lige Mig – Der Aldrig går med læbestift.. Kun Lipgloss – mest uden farve… og skal det være lidt vildt, så kan det lige blive til en helt sart rosa. 🙂 Men RØDE LÆBER har jeg aldrig nogen sinde haft… – og det er ikke fordi, at jeg ikke bryder mig om det… For jeg synes, at det kan være så smukt til mange kvinder – men til mig føles det bare helt forkert…

Så hvad skete der så lige for, at jeg pludselig lå der og havde fået TATOVERET mine læber KNALD røde… ??? Altså vi snakker den permanente Make up, som holder i op til 2-5 år…

Selvom jeg selvfølgelig var blevet forsikret om, at over 50% af farven ville forsvinde efter 4-5 dage, og jeg ville ende op med en NUDE farve, ja så var det spørgsmålet jeg tænkte så mange gange.. – hele vejen hjem i bilen og dagene efter min dag hos Permanent MakeUp Art i Herning….

I ved, hvor glade jeg er for, at jeg tog springet om endelig at få lavet Phibrows – altså mine øjenbryn… 🙂 Faktisk så glad, at jeg denne gang var sikker på at jeg kun ville have lavet SHADEDS, og ikke HAIRSTROKES som sidst… Det er blot en form for skygge og dermed  mere markeret… Da jeg sagde det, smilede Susan bare – For sådan er det for 80% af dem, der kommer 2. gang… Man er lidt mere modig og ved, hvad det går ud på. Ved mit første besøg (læs HER) var det, at hun ikke kunne ændre så meget ved min mimik, men når jeg nu ønskede kun at få lavet shadeds, så har hun kunne gøre bare en lille bitte bitte smule, så det samtidig følger mine naturlige linjer…. – Så lille en detalje, der gør så meget for mig… 🙂

 

Men imens jeg nu har ligget derinde, så er jeg jo blevet inspireret… og kigget på deres fine læber og virkelig lagt mærke til mine egne siden – Deres læber er jo så friske – lyder det mærkeligt… 😉 Ens læbekanter, fadér åbenbart ud med årerne, og derfor vælger mange lige at få dem frisket op.. og farvevalget er uendelig – mørke, lyse, røde, rosa, brunlige… Mit valg blev Nude.

For jeg havde tænkt over det… og ville kaste mig ud i det… Så pludselig lå jeg der, med de største rødeste læber… og selvom jeg var vildt bange, må jeg også indrømme at de var vildt flotte. Man kunne tydelig se den 3D teknik som Helle fra BySahl brugte, den skulle give  får lipgloss effekten, som jeg er rimelig afhængig af. 🙂 og jo det gjorde da en smule nullernaller – lige indtil jeg fik det magic-(bedøvelses-) creme på, som hurtig bliver ens bedste ven… 🙂

img_8764

WaterColour effekt med 3D

facetune_20-03-2018-19-06-21

Men nøj hvor var de røde, og det hjalp da slet ikke, at jeg så samtidig fik tegnet mine bryn endnu mere markante op denne gang…. Jeg så farlig ud… Ja synet af mig selv, fik mig til at tænke på MISS NANNY FINE… Er der nogle af jer, der kan huske serien med hende barnepigen, med de rødeste læber og den vildeste skærende stemme… 😉

Men det hele hjalp selvfølgelig heller ikke, da manden min så mig, og virkelig troede, at jeg tog pis på ham, da jeg sagde at det var tatoveret den røde farve – som skulle blive Nude… Ja så var det her var en farve han ALDRIG ellers har set mig med i de 12 år vi snart har været sammen…  😉

Men efter den første uge, var både bryn og læber fint helet… og selv min mor, der ellers er så meget imod mine andre tattoveringer jeg har rundt om på kroppen, ja hun er helt vild med både brynene og læberne… Nok mest fordi at man ikke tænker over det, med mindre man ved det… Det er vel den største ros man kan få, er det ikke… 🙂 WaterColour effekten af læberne som nu har den nude farve jeg ønskede og shaded på brynene, virker alt så naturligt… Ja faktisk syner mine læber lidt større – og det gør vel ikke noget… 😉

facetune_20-03-2018-19-09-03

resultat 10 dage efter behandlingerne

Jeg ved godt, der er mange derude af jer der sikkert tænker, at det hele er så unaturligt og sådan… Men igen så tænker jeg ikke at det hverken er mere eller mindre naturligt, end at farve sit hår, eller egentlig bare brugen af Makeup i det hele taget, det her er jo egentlig bare med til at gøre tingene lettere i hverdagen…. Og selvom det hedder permanent Make up, så holder det jo ikke for evigt.  Men ja  lige ville give en opdatering og en anbefaling med på vejen, om at hoppe ud i det, hvis I går og overvejer – Men husk også lige at undersøge, dem som skal udfører opgaven…  Det skal jo være noget man bliver glad for, og som hjælper én til at gøre hverdagen nemmere de næste 2-5 år… 🙂

Men ja  lige ville give en opdatering og en anbefaling med på vejen, om at hoppe ud i det, hvis I går og overvejer – Men husk også lige at undersøge, dem som skal udfører opgaven…  Det skal jo være noget man bliver glad for, og som hjælper én til at gøre hverdagen nemmere de næste 2-5 år… :

Men ja  lige ville give en opdatering og en anbefaling med på vejen, om at hoppe ud i det, hvis I går og overvejer – Men husk også lige at undersøge, dem som skal udfører opgaven…  Det skal jo være noget man bliver glad for, og som hjælper én til at gøre hverdagen nemmere de næste 2-5 år… 🙂 Jeg kan I hvert fald anbefale Susan Vinther og Helle Sahl, som I kan kigge på deres Facebook og websider, hor i også kan læse mere om permanent Make Up:

PermanentMakeupArtSusanVinther

Bysahl.dk

 

 

tex2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig... :)