Mokaï Cheesecake

Donere 20 kr. med din egen Cancerblomst

Donere 20 kr. med din egen blomst

De sidste par år, har vi lavet en lille KnækCancer Blomst…  Drengene ønske er selvfølgelig, at gøre det I FC Midtjylland farverne og spillere og farmand har været så søde at hjælpe til…, Når vi kigger billederne igennem fra alle årerne, er det sjovt både at følge drengene, men selvfølelig også dem som er så søde at hjælpe til – Få gengangere fra sidste år, ellers viser det også den store udskiftning der altid er…. Men ser man på de statistisk på det med kræftens øjne…. Er der jo faktisk 3 ud af blomst der bliver ramt. HVER 3. dansker bliver ramt…. Husk Statistisk set…. Men bare tanken om det, imens man ser på det billede… og på det billede sidder vores to små guldklumper. Bare den tanke gør jo så ondt, og er ganske enkelt svær at ryste ag sig gien…..

SÅ DEN F*UCKING CANCER SKAL KNÆKKES NU !!!!!

  Derfor elsker jeg denne blomst med OPRÅBSTENGET…. og vi støtter på alle mulige måder der kan støttes på…. For sammen SKAL vi knække den Cancer… !!!!! Derfor vil jeg også igen i år lige dele Bootz.com kampagne, da den jo gør det vigtigste i denne sag;  sprede budskabet og samtidig opråbe om donere på en måde,

Hvor ALLE kan være med 

Alt vi skal gøre er;

  1. Være lidt kreativ, med dine sko, legetøj, grønsager, blomster, kager tegninger, venner, kollegaer – Ja ALT….
  2. Lav din CANCERBlomst
  3. Lig det op de sociale medier, eller upload det HER
  4. Brug hashtagget ;

#knækcancerblomst 

For hver knæk cancer blomst med dette #knækcancerblomst hashtag, donerer Boozt.com 20 kr., 

som ubeskåret vil gå til indsamlingen…

Det lyder måske i først omgang ikke af meget, men hvis budskabet spredes men selv de mindste ringe i vandet, kan med den rigtige kraft bag sig – også blive rigtig store ….. – og hvis det er noget de Sociale Medier kan… Så er det at sprede budskaber, og give kraften til de store ringe….

Nu ved jeg ved jeg også godt, at I også er nogle der læser med, som nødvendigvis ikke er FCM og fodbold fans, Men håber ikke at I lader mit foto stoppe jer af den grund. Det er trods alt mine drenges eget ønske – Men Skyd nu endelig løs med fantasien og hashtags – Så vi sammen kan takke Boozt.com  for både at donere og sprede budskabet… 🙂 

Gør en forskel og lad os knække den Cancer sammen…;

KNÆK NU DEN FU**ING CANCER 

En lille mandags opfordring herfra…. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mokaï Cheesecake