Den mest pinlige .... Jagtsæson.. :)

En Engel blandt kunsten….

En engel midt i kunsten…

Lige midt i kunsten – stod en oplyst Engel…. Det kan vel ikke forklares meget bedre – og så skulle I høre, da englen så begyndte at synge….  🙂

 Jeg er fuldstændig pjattet med Pernille Rosendal – ALT ved hende…. og det er bestemt ikke blevet mindre efter hun, (takke være dronningen 🙂 ) og Heart Museum i Herning gav den vildeste og mest intense koncert for 1,5 år siden, hvor der blev sunget fællessang, grint, nydt, beundret og endda grædt lidt sammen, i et mindre lokale fyldt med kunst .  Jeg har lige læst mit indlæg tilbage fra den gang, hvor hun for første gang var på besøg— (Et lille link til de nysgerrige  HER, ) og kan se at jeg allerde den gang skrev, at jeg helt sikkert ville opleve det igen – hvis det blev muligt.

Dengang var vi 3 tøser der var afsted, den her gang  ville jeg have at manden min skulle have samme oplevelse.

Da vi kom, blev jeg pludselig lidt spændt… For i 1,5 år har jeg jo gået med netop det her minde, som et af de vildeste musikalske oplevelser hos mig…. Så mon det så var en fejl, at vi nu var på vej derind igen …. ??? Tænk hvis det nu ikke var det samme – og jeg havde skruet forventningerne alt for høj for os begge….

Sæd …. uden E tilsidst…

Det hele foregår fordi Heart Museum holder 10 års jubilæum i år… og må sige at det museum altid tager pusten fra mig…

Jeg er på igen måder kunst fikseret – men mere; Kunst nysgerrig…

Kunsten er vel det eneste der nærmest helt udenfor alle love og grænser, må have sine helt egne regler og måder at fortælle historier på… – Det er det jeg synes er så vildt fascinerende…. 🙂 og efter at manden og jeg havde gået rundt inde i salen og set på kunstudstillingen af den canadisk kunster CHLOE WISE  – og nej navnet sagde mig ikke lige noget inden vi gik derind – Men tror nu altid jeg vil huske det efter besøget… For efter at have gået rundt,  kiggede vi på hinanden som et stort spørgsmål – Mon vi tænkte det samme Tema???!!! Ja undskyld, håber ikke I er sarte, men har jo skrevet om en afføringsmaskine på HEART MUSEUM før, så hvorfor kunne det her ikke også handle om  SÆD…. – altså uden E til sidst… ???! Jeg tror, at man bliver manipuleret lidt allerede det første smukke maleri, hvor der med stort står SPERM hen over brystet på pigen.. Efterfølgende er der ellers mange ting man forbinder og sætte spørgsmåltegn ved… Jeg gad godt at høre om I, går rundt med samme spørgsmål, efter at have set hendes crazy og farverige udstilling…. !!! 😉

Igen – kun kunst der tør sige det….

Efterfølgende har vi fundet ud af, at det handler om de sociale medier og selvcentralisering….  😉 Heldigvis har sæden måske alligevel en rolle i det hele – så helt forkert på den, var vi (vist) ikke….   Men det er jo det der er vildt fascinerende…. Kunsten, fatasien, lovløsheden og talentet – og spørgsmåltegnene – kan bare noget noget sammen…

– Hvad enten man ser sæd eller selfies…. 😉

Men ingen kunststykker kunne tage opmærksomheden fra den engel der pludselig stod og sang imellem alt kunsten… En lang lys gennemsigtig kjole med slæb , hvor man kunne ane hendes mørke jeans og top indenunder, gav den vildest synergi til skæret af gløden fra deres spots… Kun hende og hendes to vilde musikere…. Ingen andre…..  Faktisk var den enes kone gået over Termin – med barn nr. 5….. og alligevel sad han her roligt – Havde  det været mig…. Tror jeg, at jeg konstant ville ramme forkerte tone ….. Men det kunne slet slet ikke høres på hans spil…. 🙂  Jeg har siddet og forsøgt flere gange nu, men jeg kan virkelig ikke finde den rigtig sammensætning og betydning af ord til at beskrive den helt rigtige følelse, som det giver, når at man sidder inde i et helt mørkt rum, med forholdsvist lavt til loftet og fyldt med kunst (sikkert til en svulmende høj sum) på væggene og inde midt i det lokale kigger man op, på den her lille firkantet scene, som kun lige er løftet en lille smule fra gulvet, – Så stor en kontrast til andre koncert steder  – Ingen skarpe sports – Kun et forhæng med et skær af stjernehimlen og dele af jorden, lyste op bag dem…. – Ja Faktisk, er det nok lige dér at hele forskellen fra sidste gang til denne gang lå…..  Hun fortalte nemlig, at alle de oplyste små anatomiske bider på baggrunden, kom fra hendes tid i sorg efter en skilsmisse, hvor hun gravede sig ned i et hul i sit hus. Meget af tiden, efter barnet var puttet brugte hun på blot at kigge op på stjernehimlen – kun for at finde trøst i det store billede….  Så fik følelsen af, at vi bare lige mødtes igen over et glas vin og så fortsætte hun, hvor hun slap sidst gang, med sin fortællinger fra hendes voldelige barndom – hvor hun sammen med sin mor og søster flygtede fra sin egen far som 10 årig… En historie der skar lige så meget, da hun nævnte det igen, den her gang ….  Jeg tror, at det er Det er Det der gør, at hun virkelig fanger hver og en af os, som sidder helt forstenet og suger alt til os af hendes smukke stemme….

Det hele – blandet med en ordentlig gang humor – bliver bare så intimt…

I 1,5 time sang hun det ene hit efter det andet, på en helt intenst og rørende måde, som kun den akustiske kan… Men der var nu én sang jeg sad og håbede på ville komme igen…. og det gjorden den…..  Pludselig dukkede hun op blandt publikumet, med et lysshow af ringe der gennem hendes gennemsigtige kjole oplyste loftet, imens hun sang sin helt egen version af Kim Larsens Langebro…. Kender virkelig ingen. som kan ramme og mene den så meget, som hende….. – Og som så mange andre, så har Kim Larsen en stor betydning for manden min og jeg og vores historie sammen, så da hun startede på den – klemte manden min min hånd lidt og jeg kunne mærke alle “myre-brysterne” rejste sig over alt på min krop….. – Men jeg var langt fra var den eneste – for kiggede lidt omkring mig og flere kiggede lige på hinanden og kørte den en hånd over den anden arm… I ved, sådan som i det typiske almene tegnesprog for gåsehud…. 😉

ET EKSTRA HEART BEAT

Men Pernille YOU NAILED igen….  og Ja selvfølgelig også HEART MUSEUM…. Så tak for at I igen, lige har ramt ind på HEART BEATET…. og  har lige opdaget, at HUSH, med den smukke krøltop Dorthe Gerlach – skal gøre kunsten efter den 15. November…. (Linker lige her ) – Så tænkte, at jeg lige måtte dele det her med jer, hvis der sidder nogle derude og ønsker at prøve den blanding af Kunst og musik…. – Der er ingen tvivl om, at jeg nu kan sige, at der har vokset sig et xtra lille HEART BEAT ind – først på mig , nu på os – herhjemme…. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den mest pinlige .... Jagtsæson.. :)