“Forloren Kylling” med masse “skjult” grønt…
En gang “Forloren Kylling” med en masse “skjulte” grønt i sig… Så selv de små stjerner får en masse i sig… 😉
Flere ønskede en opskrift – så tænkte lige denne vej var den nemmeste… Så Here you go… 🙂
Nok til 6 personer…
1 stk rød peberfrugt
En god håndfuld frisk og groft hakket spinat
2 store revet gulerødder
1/2 revet squash
1 revet stilk fra en Broccoli
2 store blomkålsbuketter – fint hakket (blomkålsris)
1/2 bøtte Fetaost
ca. 500g hakket kyllingefars
1/2 dl fin havregryn
2 æg
1/2 dl mælk
1 lille bund fint hakket persille
Lidt salt, peber og paprika evt et fed hvidløg og pakke kalkunbacon
Skær og hak alle grøntsagerne som skrevet eller som ønsket
Rør fars, havregryn, æg og mælk sammen – og krydder med paprika, salt og peber.. (evt hvidløg)
Derefter puttes det resterende grønt og fetaosten i og røres godt sammen sammen – Slut evt af med lidt salt og peber igen
Farsen formes som et farsbrød i et smurt ovnfast fad – top evt med kalkunbacon 🙂
Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader (varmluft) og bages det i ca. 50-55 min eller indtil kødet er helt klart 🙂
Server det evt til kartofler eller speltkerner + Grøntsagsstave til børnene og en lille salat til de voksne…. ( Grønkål med rød grape, bønnespirer med svitset hasselnødder kan anbefales… 😉 )
Selvfølgelig kan du selv eksperimentere med, hvad du ønsker af grønt der i… Det her var blot et af vores bud … 🙂
Bon Appétit… 😉
P
Ingen kommentarer endnu