Den perfekte plads...

Har tabt mit hjerte til …

Nu er det ude – og jeg kan ikke trække den tilbage… Nøj hvor har jeg da haft sommerfugle i maven… For jo har da mit helt eget univers lige her – men har aldrig sådan i det offentlige blandet mig og ytrede min mening, som jeg nu har gjort… og indrømmer, at jeg da ikke kan lade være med at tænke, om at nogle måske føler sig trådt på eller blive misforstået… For det er ganske enkelt det eneste jeg ikke ønsker – Men på anden side, er jeg nok også kommet dertil, at jeg synes, at der skal råbes højt lige nu – inden det er for sent… – Nogen skal vel gøre det ??!

Så er fuldstændig ude af min comfortzone disse dage – tænkte først det var da lige lovligt mange billeder bare ved artiklen – og så blev emnet pludselig forsiden…. Krummer stadig lidt tæer, når jeg ser det – det er jo virkelig voldsomt…. Men blev selvfølgelig spurgt om det var okay  og tænkte, hvis det måske kunne sætte lidt skub i noget – vil jeg selvfølgelig gerne gøre det .. 😉

For Ja, jeg har fuldstændig tabt mit hjerte for længst ikke bare til en midtjyde, men også til det midtjyske, Der er mange skatte her, der ikke rigtig bliver fortalt ud og det vil jeg så gerne hjælpe med – og derfor er det jo så fedt at have flere samarbejdspartnere, som HerningERKultur og Herning Centret, for elsker at hjælpe, hvor jeg kan hjælpe med at promovere de lidt beskedne, men stadig lidt frække midtjyder – selvom der vel ikke er så mange der længere er i tvivl om

“….Hvor fanden midtjylland ligger..!!?” 😉 

Men jeg er typen, hvor det kribler i mig, når jeg føler nogle muligheder ikke bliver grebet…. og jeg faktisk er jeg faldet så meget for hele Midtjylland, fordi jeg mener, det har så meget unikt at tilbyde set i forhold til så mange andre steder… Derfor ærger det mig også at alle de muligheder ikke bliver grebet…. og så har jeg bemærket, hvordan en ond spiral er ved at bevæge sig ind på, mange af dem som bor i det midtjyske, som har fået et negativt syn på flere steder – i stedet for at være stolte…. Det gør da lidt ondt. Derfor har jeg det seneste års tid, bevæget mig indover Ikastgrænsen og lavet et samarbejde med handelsstadsforeningen VORES IKAST… Måske skulle jeg ikke blande mig, men jeg kan ganske enkelt ikke lade være – nok mest efter at jeg via vores Plejesøn Aziz på Akadamiet, fandt ud af hvor mange succeshistorier og muligheder der i virkeligheden er. Pludselig kom jeg så til, at sige min mening i et forum, hvor den her kække, men vildt inspirerende journalist AB sad og som gerne ville citere mig for det …. Mærkede hurtigt, hvordan vi delte synspunkt – for selvom ingen af os, er født midtjyder så brænder vi for det midtjyske… Så pludselig havde hun lokket mig ud i det her…… også forsiden…. 🙁

Har sagt hun skylder en kæmpe stor varm kop varm kakao ….. Så den ser jeg frem til at nyde…. 😉

 

Hvis I har lyst kan I læse resultatet her

https://x-klusiv.dk

 

Ja måske jeg bare skulle have holdt tilbage – For ved jo godt, at det er et farligt emne og der altid er en masse politik og stolthed blandet ind i sådan noget … og det vil jeg på ingen måde træde på.. Men nu er det ude… og kan ikke trækkes tilbage – Håber bare det falder i de rigtige hænder og tanker der ude – specielt i det dejlige midtjyske 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte plads...