En hilsen fra himlen...

Hvad er YouTube…??!

herningcenteret

 

Så er det skisme gået i luften… Jeg er blevet YouTuber… Eller det er jeg faktisk ikke… og skal jeg være ærlig så er det en verden, jeg slet ikke kan følge med i… For hvad er det egentlig og hvordan foregår det…. ???? Det håber jeg at jeg nu finder ud af – blev nemlig kontaktet af Herning Centeret tilbage i juli måned.. De ønskede, et samarbejde om deres nye YouTube kanal… Først spurgte jeg om de vidste hvor gammel jeg var… Men blev virkelig rørt over at høre den ressource de havde lavet og endda gjort brug af et panel inden valget blev på mig…

Så nu er vi hoppet ud i det… Krummer stadig tæer hver gang jeg ikke bare ser mig selv, men også hører min egen stemme… Men den kan jeg jo ligesom ikke rigtig lave om på – kan man det??? … 😉

Ideen bag det hele er, så at inddrage en masse seer og kunder… Så I/de bestemmer, hvor vi skal hen og hvad vi skal lave i centeret… Så kom endelig med en masse ideer til, hvad I synes og endelig også hvad I synes der skal være bedre eller om I synes det er noget jeg skal holde mig helt væk fra… Bare hjælp mig  🙂 – Jeg har forvildet mig ud på et område, hvor jeg føler jeg slet ikke kan bunde og er helt ude af min comfort zone – kort og ærlig sagt;  Fuldstændig og aldeles  GRØN….. Så håber virkelig inderligt, at I vil hjælpe mig på vej… SPEAK UP 😉

 

I kan se You tube kanalen her…. ;

https://www.youtube.com/watch?v=QdJ6v9AvfF4

 

 

tex2

4 kommentarer

 • Joan

  Spændende nyt tiltag 👍🏻 eneste problem er at jeg nu bliver nødt til at køre til Herning og eje det grønne sæt!!! 😱🙄 Tja…. og så må jeg desværre også holde frokostpause hos Sushimania …. så tusind tak for det da 😂
  God vind med projektet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha hvor er du bare sød Joan… Se det er jo lige nøjagtig sådan noget jeg ELSKER at høre… for hvis ikke det inspirerede nogen, jamen så vil jeg stoppe med det samme…. Så det er mig der siger 1000 1000 tak for din kommentar… 🙂

   Dejlig fornøjelse i Herning centeret 😉

   De varmeste tanker fra Di

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Du er så naturlig, ærlig og helt nede på jorden 😊. Enhver familie har mulighed for at identificere sig med dig , og det tror jeg er en succes . Du gør det rigtig godt og jeg er sikker på mange vil følge kanalen 👌😊. Tillykke med samarbejdet søde Diana ⭐️❤️😊😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Søde Karina

   1000 tak det var virkelig nogle rammende og varmende ord… Det var lige det de søgte som du skriver, så man bliver jo lidt nervøs for om man så kan fylde rollen og forventningerne ud… 😉 Så 1000 tak… Nu må vi se hvordan det udvikler sig…

   De varmeste krammer til dig fra Di

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hilsen fra himlen...