Vores hjem - de næste 5 år er på plads....

Hvad gjorde jeg forkert ???

Link til Jumpsuit 🙂  www.lykkebylykke.dk

 

Hvad gjorde jeg forkert… ?? Hvad gjorde vi, som vi ikke plejer at gøre…. ?? – Var der noget vi glemte ??? Er der noget andet tøj de skal have på ???

Fårk’ ….. De sov til middag … Det plejer de ikke at gøre….

Manden min har altid grint lidt af mig… For har altid tørt den lidt af på ham … Specielt da han var spiller…. Hvor jeg kom ind med havregrøden på sengen til morgenmad, lavede den samme “Dagen før kamp-ret” hver aften før – Gerne ekstra så der også var nok til, at han kunne få det inden han drønene afsted til kamp…. Jeg stod tit som den aller første på legepladsen meget tidlig, for at lave stilhed i huset – Var endda villig til at køre på hotel midt om natten, hvis drengene en yderst sjælden gang (heldigvis) var umulige om natten op til en kamp….

Alt skulle bare være den perfekte opladning – Tænk hvis der var noget jeg gjorde, som var skyld i, at han ikke spillede så godt… Eller måske bare holdet tabte….. – Ja så var fanden jo gal i flere dage efter…. 😉 Ej – dog ikke…. Eller jo selvfølgelig er alting meget bedre, når det går godt på banen…. og når de som spillere har 1000-vis af øjne på sig, når de træder ind på det græs der er omridset af hvide kridtstreger med 1 mål i begge ender…. – Øjne der alle sammen vurdere, hver eneste beslutning, handlinger, kropsprog og aktion de gør – og det afgørende resultat for hele holdet  … En lille bitte procent del af de 1000 vis af øjne, kan være de vigtigste øjne og afgøre hele deres fremtid … Måske er øjnene er fra egen klub, eller en interesseret klub, eller måske endda landsholdet …. Ja hver eneste uge er den helt store eksamen…. og TÆÆÆÆNK, hvis jeg var skyld i, at den perfekte opladning til de vigtige minutter på kampdagen fuckede helt op….. – og som sagt var det bare mig – Manden skulle bare have sin søvn og mad – så var han glad….

Jeg ved godt det måske lyder fuldstændig kuku for mange af jer… Men tror nu også, at der er flere af jer der ved, hvordan det er – måske bare som mor – Hvordan får vi sendt vores børn bedst muligt til kamp…. ????!! Jeg har altid været virkelig overtroisk – ikke så jeg er styret af det… Men går noget galt så giver jeg skylden på…. At jeg kunne da også godt lige ha’…… 😉

Nu er manden min jo ikke spiller længere, og kan som sådan ikke gøre noget på banen mere – ikke fysisk i hvert fald…. 😉 men efter flere brændte chancer i lørdags som resulterede i en mål-død kamp, gjorde at jeg sad og bande og svovlede over, at mine drenge havde sovet til middag….. Det plejer de jo aldrig…. Havde haft overnattende gæster – hvilket tit sker, så det var ikke det var der ikke noget anderledes i, men helt mirakuløst tog de sig begge en skraber – hvilket var perfekt, når jeg nu vidste vi skulle være på stadion indtil sent aften – Men grin I bare – For det kommer ikke til at ske igen….!!!!!!

Ser jeg nogen, som kun kommer en kamp, hvor det går dårligt siger jeg godt nok med et smil…. At med al det uheld de tager med, så må de hellere blive hjemme…. og de griner tilbage – Hvad de ikke ved, er AT JEG MENER DET….. 😉 Omvendt har vi nogle helt specielle venner, som er ubesejret med alle deres besøg på stadionen – og det er mange besøg…. – og dem invitere vi faktisk altid til de helt afgørende kampe….. – Eller skælder lidt ud, hvis vi ved, at de ikke ser med fra fjernsynet…. 😉  De har faktisk fået en trøje med nr. 32 på ryggen (selvfølgelig) og UBESEJRET skrevet ovenover …. Så ser I den – så ved I det er alvor…. 😉

Men groft sagt så afhænger vores liv jo faktisk af de resultater lige her lige nu – de næste 5 år….. og det er ikke bare det med at VINDE noget – som selvfølgelig er det vigtigste – Bevares…. Men ALT er jo bare meget sjovere, nemmere og bedre, når det går godt på banen… Det er også mange større og venligere smil, som vi møder, når vi går udenfor vores dør ….. 😉  – og jeg kan love jer for, at man gerne vil gøre alt for at det sker… For det hele hænger jo sammen…

Imorgen er der igen en altafgørende kamp…. KNALD ELLER FALD…. – og hørte igår, at en fodboldekspert kaldte deres modstandere,  for det bedste hold i ligaen lige nu – Hvilket jo gør det endnu svære at være favoritter i sådan en kamp…….!!!!! Så jeg lover jer at der bliver spillet på alle de tangenter for, hvad der plejer at give bare en smule held – og nej der er ingen af drengene der får lov til at sove til middag… 😉 Jeg føler mig jo bare så hjælpeløs, når man ikke kan gøre noget fra eller til – Selvfølgelig ved jeg godt, at det ikke hjælper en dyt noget af det…. 😉  Held er bare noget man tror på

– Så er det er jo bare det jeg tror på….. Kan I følge mig ????  😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores hjem - de næste 5 år er på plads....