Disciplin... men med måde..!!?

Hvornår er man gammel ???

Igår var det min fødselsdag og JEG BLEV HELE 35 ÅR…. VIIIIILDT…

 

Ja nu er det sagt … og smidt op – fuldstændig tilgængeligt for alle. Men hvorfor skal man altid “skamme” sig, fordi man er over de 30 – hvor alle inkl. mig selv for det meste bare siger, at man er gammel og ikke jeg er 35 og pisse stolt af det….!!!??   De fleste er er vel kommet hertil med en masse i bagagen, som man ikke vil bytte ud for et yngre liv ??? 🙂   Jeg tænker altid tilbage til den gang man var ung og gik meget i byen, hvilket for mit vedkommende var I “GADEN” (Jomfru Ane gade i Aalborg). – dengang tænkte jeg om dem, der bare lignede nogle omkring de 30, at Holy Shit, hvor var de gamle. Men nu tænker jeg omvendt – hold da op, hvor er de unge… og så jeg virkelig så ung ud den gang… 🙂 Men i forhold til hvad jeg den gang havde af mål for mig selv, til når jeg ville blive 35 … Så er jeg jo egentlig bare STOLT… 🙂

IMG_8485

JEG ER 35 – OG PISSE STOLT AF DET !!!

IMG_8486

Men hvornår er man egentlig gammel??? I fodboldbranchen har alderen jo en helt anden betydning, hvor man allerede som 25 årig kan være den rutineret på holdet. Alt derover, ja så begynder man jo at blive gammel og efter de 30, så er det jo tæt på pensions alderen…. 🙂

 

Mange af jer har spurgt, om vi stadig kan være venner med spillerne nu efter at manden min nu er blevet træner i stedet. Jeg fik faktisk samme spørgsmål af en af træner konerne, som også er ny i teamet, til et hygge arrangement vi havde med hele FCM familien. Hun spurgte, hvordan det er pludselig at sidde ved træner bordet – og for at være helt ærlig så var det kun helt tilfældigt, at det lige var der vi satte os. Jeg har aldrig følt nogen forskel mellem trænere- og spiller kærester/koner. Vi har altid mænglet os med hinanden på kryds og tværs. Jeg ved ikke om det måske stammer fra tiden med Fam. Riddersholm, samt den forhåndværende sportsdirektør Jens Ørgård’s ex-kone Anitte, som alle var der lige fra, da vi kom hjem fra Holland og  som jo er så nære venner af os før da. De og det  gjorde det lige så naturligt at sidde med dem som alle andre. I hvert fald føler jeg, at der er skabt en kultur hos os, hvor alle mængler og snakker med alle.

 

Så selvom aldersforskellen tit er stor mellem os, så føler jeg den ikke på nogen måde – igen fordi vi har et fælleskab – nemlig fodbolden. Nogle gange bliver man selvfølgelig lige mindet om det, som den gang, hvor alle havde taget en bus over for at se FC Vestsjælland – FCM, den kamp hvor FCM vandt det danske mesterskab. Vi havde stået længe efter kampen  og suget alt ud af hele oplevelsen med hvordan alle gik fuldstændig amok ALLE – fans, sponsorer og selvfølgelig spillerne. Det var SÅ stort. Derefter gik jeg tilbage mod bussen sammen med Laura, der er Patrick Banggaards skønne  kæreste. Der var den vildeste stemning og kunne ligeså godt være i Herning, for man kunne kun se FCM-klædte mennesker over alt –  folk havde virkelig været kreative med forskellige guldbeklædninger mm. og man kunne høre “We are the Champions” fra alle retninger. Pludselig kom en masse biler kørende og dyttede, sang og med flag ude af vinduerne. – og lige det gav så lige det sidste til, at jeg fik et totalt flashback og det fløj ud af mig;

“- Det er jo præcist,  ligesom da vi vandt EM i 92′ !!!!!

Laura blev så lidt stille, og efter lidt tid gav hun mig så lige den vildeste lussing – selvfølgelig kun billedlig talt- men med sætningen….– Der var jeg så ikke født endnu….!!! “

Altså lige der følte jeg mig virkelig gammel, men grinte kun helt vildt, fordi jeg synes, det var så komisk – og måtte finde lidt trøst hos nogle af de “gamle” da vi nåede tilbage til bussen .  Men jeg synes bare det moment viser lidt forskellen på os alder mæssigt, men det ændre ikke på, hvordan vi har det med hinanden i “familien” – Selvfølgelig kan vi være venner med spillerne, selvom manden min nu er træner. Det vil intet kunne ændre på. For som jeg skrev i sidste indlæg så er alle ung som gammel, stor som lille, kvinde som mand, barn som voksen lige store stjerne, når vi er hele FCM-familien samlet, samt udenfor banen i det hele taget, med alle de venner fodbolden har givet os.

Synes faktisk at det er synd, at det ikke er alle der har oplevet det her moment :)

Synes faktisk at det er synd, at det ikke er alle der har oplevet det her 🙂

Så ser man det i fodboldens regi, så jo så er jeg gammel… Men til gengæld har jeg både oplevet og kan huske, da vi vandt EM Guld, det er der vist ikke så mange danskere der kommer til at opleve fremover 🙂 Men ellers er alderen vel også kun et tal – er det ikk’???  Det drejer sig vel mere om, hvordan man føler sig, gør det ikk’?? – Faktisk så føles det rigtig godt så jeg har i hvert fald tænkt mig at fejre det i stedet for at skamme mig over det 🙂 – og Ja nu har jeg jo også lige blottet mig for alle jer, så min alder er ingen hemmelighed … længere 🙂 Det værste er kun, at jeg lige et par måneder endnu er hele 2 år ældre end manden min… og det minder han mig på hver eneste dag indtil det lille kid selv har fødselsdag i oktober 🙂

Dejlig weekend til jer alle derude – og husk at nyd den – uanset hvor gammel dåbsattesten siger at I er 🙂

tex2

2 kommentarer

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disciplin... men med måde..!!?