JEG GØR DET SGU' !!

JEG GØR DET SGU’ !!

 

ELLER …. JEG GØR DET SKISME’ !!! 🙂

 

Men guuuuuuud hvor er det grænseoverskridende… Jeg har så længe gerne ville komme af med nogle af alle de oplevelser og tanker som livet har bragt mig – mest af alt i den tid som jeg har fulgt min dejlige mand – gennem hans karriere som professionel fodboldspiller.

Men  hold nu op hvor har jeg været klar til at slette bloggen flere gange – for har jeg mon stof nok til at kunne inspirere og underholde folk???  – og hvad tænker de mon???? Alt det gør det så grænseoverskridende for mig. Mest over for de folk som kender mig… og os… Det lyder måske lidt mærkeligt, men det er vel altid nemmere at udstille sig selv overfor nye ansigter end dem man kender, er det ikk’… ??!

 

mig2

 

Vi har nu altid være åbne mennesker og vores hjem har altid været fyldt med gæster – og hos os kalder vi en spade for en spade, så et sted dybt inde ligger det nok lidt naturligt alligevel.

Jeg har mødt så mange søde og spørgende mennesker – med mange finurlige spørgsmål til det at være en “fodbold-kæreste og -familie”, – jeg har selvfølgelig også mødt en del mennesker med knap-så venlige attituder – for FODBOLD ER FØLELSER, – og det er det, der gør branchen så fascinerende, men også så kold og kynisk på samme tid – hvilket specielt rammer når det er et familieprojekt, som det er hos os. Så derfor har jeg længe følt at jeg har så mange oplevelser og tanker jeg gerne vil dele ud af – og give jer et billed af hvordan det er at have en dagsorden, der er styret af fodbolden. Mest af alt håber jeg at kunne vise jer at det kun er en lille procent del som giver branchen det “Bling-Bling” billed, som mange måske har omkring den professionelle fodboldverden.

 

Min mand stoppede før sommeren som aktiv fodboldspiller og er nu blevet assistent træner i stedet. Derfor ser vi det nu som perfekt timing, for mit lille univers. Min veninde, bloggeren Mette Lyngholm, har presset på mig hele vejen og jeg havde ikke gjort dette uden hende ved min side, og derudover har Bloggers Delight taget mig under deres vinger, da de var helt med på min idé. Dette var meget vigtigt for mig, så det jeg er så glad og stolt over. Så nu  JEG GØR DET SKISME – og hopper ud idet 🙂 Hermed har I mit aller første indlæg – så hæng ud der kommer meget mere fyld på siden…. 🙂 Jeg håber at I vil tage godt imod mig og  giv endelig jeres mening eller en kommentar,  det vil kun være så hyggeligt.

tex2

 

25 kommentarer

 • Anja Gjesager

  Dejligt og se Diana – selvfølgelig skal fu tage springet – tror på dig – har altid gjort 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Buch Bennetzen

  Stort Tillykke med dit flotte projekt. Det skal nok lykkes for dig. Jeg vil glæde mig til at følge dig,mand og jeres 2 dejlige drenge. <3 Knus Sanne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sanne

   1000 tak for dine søde ord og tak fordi du vil følge mig… det betyder mere end du aner. – knus fra Di

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke C

  Godt gået Diana – det skal helt sikkert nok blive en succes. Vil følge dig tæt her fra det nordjyske (Åbybro) kærlig hilsen Rikke Clemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Diana – jeg lægger mig i kølvandet på Ann. Bliver hyggeligt at følge dig og familien ☺ Håber I får lyst til at komme forbi Jetsmark banerne igen, når I er på disse kanter ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Jane
   Det varmer med så meget nordjysk opbakning… og vær aldrig i tvivl om den glæde vi har ved at komme i min barndomsklub, så vi kommer helt sikkert igen. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedicte

  Jeg synes det lyder rigtig spændende. Min kæreste og jeg er trofaste fans af FC. Midtjylland og jeg glæder mig til at læse om jeres lille familie. Super hyggeligt. Held og lykke med det. Hilsen Benedicte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Benedicthe
   Tak for dine små beskeder – de varmer mere end du aner. Det glæder mig at du vil følge mit lille univers. De bedste hilsner fra Di

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej Smukke
  Hvor er det en mega god ide, jeg glæder mig meget til, at følge dig <3
  Go Lady Bach Bak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Tillykke det blir spændende ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Fedt! Diana!! Tillykke med din blogger-debut – jeg kender dig jo mest fra tiden ‘før Lady Bach Bak’ så jeg er spændt på at følge din blog og håber stadig vi kan mødes en dag og sludre 🙂 mega knus fra Linda (Hejlesen)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Krogh

  Spændende Diana. Glæder mig til at følge med herinde. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glen

  Victory loves preparation – dejligt du viser modet, det er jeg sikker på belønnes😊 jeg glæder mig til at følge med😉 – i har jo en speciel plads i mit hjerte❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Holmsgaard Lundtoft

  Godt gået Diana👏👏.
  Jeg glæder mig til at følge dig😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Skovsgaard

  Hey smukke😃 Længe siden… Vil med glæde følge dig her og hører hvad der sker i din lille familie, Fantastisk du gør det💪 Stort kram og smil Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  Kære skønne Diana jeg er såååååå mega stolt af at være din veninde du er så sej. Glæder mig max til at følge din blog 😘 I er sådan en fantastisk familie så folk kan kun komme til at holde af jer ❤️ Love you knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Holmer

  Selvfølgelig💪🏻 det glæder jeg mig til at følge på sidelinjen…🍀⚽️ Det skal nok gå dig godt👏🏻😊😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Stort tillykke med din nye blog, som jeg uden tvivl vil følge. Det er virkelig en ny og spændende vinkel at få indblik i! Jeg glæder mig til at læse mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Eva
   Hvor er det en dejlig kommentar… det var netop det jeg håbede på at folk syntes. Dejligt du vil læse med 🙂
   Diana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Hvor fedt👏👏👏
  Vi følger jer jo lidt i forvejen gennem Martin og Bianca, og vores drenge har været så stolte over at Kristian og Karl Konrad et par gange har været på besøg til deres træning i Jetsmark😊
  Så jeg vil glæde mig til at følge med, der kommer sikkert et par ting eller to eller tre, som jeg kan genkende😊
  Ann⚽️👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor dejligt Ann… Fornøjelsen er nu helt på vores side – jeg er jo bare så stolt over at vise min barndomsklub frem til min søn(ner). Mon ikke vi får mangler flere skønne oplevelser der 🙂
   Lady Di 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Basse

  Fedt – glæder mig til at følge dig og dine her på bloggen. Go girl….you can do it 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG GØR DET SGU' !!