En Sikker vinder til børnene

Jeg har skiftet navn til Louise Hansen…..

Hvis nogle af jer ønsker et link til kjolen får i den lige her;   lykkebylykke.dk

Jeg kender absolut ingen af navnet Louise Hansen, alligevel var det valget endte på, da jeg pludselig helt uden at tænke skiftede mit navn…

og faktisk var det selveste Karsten Ree… Eller i hvert fald Den Blå Avis det var skyld i det… 😜

Jeg fandt noget jeg længe havde ledt efter på Den Blå Avis, og fik endda den søde ejermand til at levere dem. Manden var nemlig ikke hjemme – og skulle bestemt ikke kaste mig ud i en alene tur med trailer – som var alternativet 🙈

Jeg bruger tit DenBlåAvis både med salg og køb, men man ved jo faktisk aldrig hvem det lige er der står på den anden side af handlen før man mødes…. 😉 – og faktisk plejer jeg ikke at gøre det, men lige den her, gik jeg lige ind og snagede lidt i det navn der kom frem, da vi aftalte at noget af beløbet skulle overføres inden han kørte med varen – Hvilket jeg selvfølgelig kun så som fair…..

Så da jeg så, at den her rare mand – som han jo stadig er – var en fuldstændig fanatisk fan – af et andet hold i det danske, stivnede jeg fuldstændig – og gik hurtig ind i indstillinger og ændrede mit navn – ikke bare mit efternavn – nej hele navnet til LOUISE HANSEN –  SEND… og så havde LOUISE HANSEN sendt 200 kr …. og leverings adressen var pludselig også nogle af vores venners… 😉

Ved virkelig ikke, hvad der gik af mig – det har jeg aldrig gjort før…. Intet ondt om hverken manden, som tydeligvis også var en stolt familiefar eller hans hold… Men tog mig selv i at tænke, hvad nu hvis han kommer til at snakke over sig en dag, mellem de andre fans…. Ja, måske var vores efternavn ikke så gennemtænkt lige på det punkt…. Slet ikke når man har en mand, som enten var meget elsket eller meget hadet, rundt om på de Danske stadions – altså den gang han var spiller…. – For selvfølgelig er han nu også mere og mere glemt… eller gemt…. 😉  Men uanset så er det ikke lige så nemt at gemme sig under et efternavn, hvor folk tror man gentager sig selv… 😉

Jeg tænkte ikke så meget, gjorde det bare – og 10 min efter sad jeg og små grinte både for og over mig selv – for lige at have skifte navn på et split sekund …. og hvor kom LOIUSE HANSEN lige fra  ….. 😉 Eller det skal selvfølgelig lige tilføjes, at jeg også lyver lidt for jer… For navnet var selvfølgelig ikke LOUISE HANSEN, men det kunne det lige så godt have været…. 😉 – Men det var et helt 3. som også kom ud af ingenting….. Men jeg ville jo afsløre for meget, hvis jeg skrev det rigtige her – Jep det Paranoide i mig vil åbenbart ingen ende tage… 😉

Tror nu mere bare det var mit MOR-beskytter-Gen der, pludselig kom frem i en “LOUISE HANSEN” forklædning… – tror I ikke… ?? 😉 Håber aldrig nogen sinde, at vi i dagens dejlige frie Danmark, pludselig har behov for at tænke sådan…. – og alligevel kan man jo ikke lade være med, at være med at tænke man gerne vil være på den sikre side….

Ja, det var bare lige et lille sommerminde, der kom frem her… 😉  Nok mest med et lille ønske til jer om, at I skal nyde sommeren og passe på hinanden derude…. 🙂

I aften starter 2. runde af superligaen, og der lover jeg, at jeg selvfølgelig er at finde , som Lady Bach Bak på tribunen- som altid …. 😉

2 kommentarer

 • Gitte. Jespersen

  Bare min nysgerrighed, hvordan kan du det…… overføre/mobil pay. Der kommer din rigtige navn jo frem. Du kan da ikke bare lige gå ind og ændre dit fra banken.
  Vh. Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahah godt spørgsmål…. Derfor spurgte jeg også min bank bagefter, men det er kun det ønskede navn du skriver i dine indstillinger som kommer frem …. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Sikker vinder til børnene