HOUSE DOCTOR DIY lampen

Kærlighedsdagen 0.5

Jubiiii vi har bryllupsdag idag….. : )

 

5 år  – allerede …  🙂

For nøjagtig 5 år siden havde min kommende mand og jeg ikke set hinanden i 4 dage op til brylluppet… og nu sidder jeg og venter på manden min -og det er igen 4 dage siden, at vi så hinanden sidst…. Vi gør meget i det der, med at det er sundt at savne.’ 😉

Husker,  hvordan en måske lidt mærkelig lille detalje, gjorde mig helt rolig lige nøjagtig for 5 år siden…. Ikke at jeg tvivlede på noget som helst tidspunkt.. Men tror os godt I ved, hvad jeg mener med det lille tegn der bare mening til det hele…. For når man sidder der på hotelværelset og bliver gjort klar, med de dejligste piger omkring sig, imens man kan kigge ud af vinduet over på den kirke, man snart skal følges op – den ene gang i livet for at sige et af de vigtigste JA i ens liv…. så selvom Jeg ikke tror at mange vil beskrive mig, som en der let kørers op i stress af nerver… Ja så skal jeg da lige love for, at der var nogle nerverne lige der, som godt kunne give mig en lille smule kuller i hovedet – Jeg følte jo, at jeg glemte det hele, imens jeg fik den største svedtur, og hørte et øjebliks sekund mig selv sige ÅHnej-ordet; “Overgangsalderen”….

Men lige i det kaos moment, blev der banket på døren… og ind kom en tjener med en bakke med Redbull Ligth, Mokai til os og en hvid rose med noten; “Vi ses snart… ”

Jeg er bare ikke vild med det rosenrøde og røde roser…. Det har bare aldrig været mig…..  Så det der fik min puls i nærmest i Dvale igen…. Nu tænker I sikkert; Hold da op – og det er helt okay…  Men de der kender mig ved, at det var en bakke der gik lige i hjertet på mig …. Et kæmpe bevis på, at jeg nu var tættere end nogen sinde, på at blive gift med den mand, der kender mig aller bedst – den mand der gennem alle de år vi har været sammen, har udviklet sig fra at være min drømmefyr til at være min drømmemand !!!! – Men det satte også tankerne igang  – for det betød jo også at han var på samme hotel… For første gang i 4 dage, var jeg så tæt på ham, og måtte alligevel ikke se eller rører ham… Selvom jeg havde mere lyst en nogen sinde.. Kan huske det var lidt nervepirrende – Alle de film man havde set gjorde de det jo alligevel….. 😉 Men jeg turde ikke…  ?!  😉 – Lige den dag er man vel lidt xtra overtroisk – med noget lånt, lyseblåt gammelt, nyt og hvad der ellers er af ritualer ikk- ?? 🙂

Vi blev gift i den smukke Skt. Lukas kirke og viet af Sognepræsten Henrik E. Hansen…. og selvom han er den største AGF fan, så er han bare den mand, der altid for smilet frem i os, når vi ser, møder eller høre om ham… For han er en meget karakteristisk præst…. Lige efter vores stil – Kalder en spade for en spade … og fik alle vores gæster til at grine højlydt flere gang…

Selvfølgelig var han, manden der for skulle vie  “BACH BAK” Efternavnet for første gang ind i bøgerne – eller måske bare ind i “google-bøgerne” 😉  .. Et efternavn der virkelig rungede højt bagefter – Meeget højere end vi lige havde forestillet os…. Men vi kan da bare ikke hedde andet…. 😉

Men 5 år…. BUM BUM… 😉

Det er jo Crazy….

Det er skisme altid Svært at beskrive følelsen af lykke, – sådan rigtig LYKKE…. Men  tænker altid tilbage på et specielt moment, der i kirken…. og uden det skal lyde alt for rosenbladesagtigt – så var det mest overvældende og fyldt med Kærligheds moment I kirken, da Han bare stod der – min kommende mand – dejligere end nogen siden.. og ventede på at min fader gav ham min hånd… og alle dem vi elsker og holder aller mest af var samlet ÉT sted… kun for vores – og vores kærligheds skyld… Mange af vores familie og venner boede spredt rundt ikke bare i Danmark, men også hele Europa…  Men den dag var de alle hos os…. og var med til at give os den aller bedste dag nogen siden…. – så crazy en oplevelse,  at vi nogle gange joker om, at blive skilt bare for at få den oplevelse igen… 😜 I stedet har vi lovet hinanden at blive gift hver 10. år – på forskellige måder/steder. Ingen af os er de store romantikere, men sådan en kærlighedsdag vil man gerne prøve igen….. – Nu er vi allerede halvvejs…. 😉

Ved god at det ikke normalt er noget man gør, sådanne steder her… Men nu gør jeg det alligevel…  og har selvfølgelig sagt det flere gange idag, men alligevel kommer jeg lige med en en personlig hilsen her – hvis ikke man må idag og i det forum man kalder for sit eget univers… hvornår må man så ?? 😉

Så hvis du læser det her Skat… Så vil jeg jeg bare sige 1000 tak for, at du er dig…. Jeg er den lykkeligste kone…  ❤️ – og så skynd dig lige hjem ikk’ 😉

 

tex2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOUSE DOCTOR DIY lampen