C9 Forløbet- Med de mange vinkler...

Kig nu på bolden!!!!!

img_2905

Kender I det, hvor I ser noget komme flyvende i øjenkrogen… ???

Det var også noget “sæsonen-der-gik” vil huskes som hos mig… Eller rettere som jeg virkelig lærte af 😉 For Sådan havde jeg det på den anden sidste hjemmekamp på tribunen på MCH Arena… Alt imens jeg havde fokus på lille Freja, der havde trådt i noget, da hun var på vej forbi Bette O’s sæde ved siden af mig… Som den normale reaktion vender jeg mig for at se, hvad det er jeg ser i øjenkrogen… og SLAM… Så får jeg bolden lige direkte i hovedet…. DEN kunne virkelig ikke side bedre… 😉

Så sad jeg ellers der med en stor gang blodtud…  I ved en af dem, hvor det bare fosser ud af begge næsebor 😉 og næsen dunkede bare … Må bare sige at stadion-personalet var lynhurtige i sådanne situationer og kom flyvende… Manden min sad jo på trænerbænken 4 rækker længere nede…. og sendte bare lige deres læge op til mig… Ej kunne selvfølgelig godt se, at det var lidt svært for ham, at skulle koncentrer sig helt 100 på banen lige det første minut derefter… Men hvad er chancen også for at dét sker – og så at det lige er hans kone, det sker for … 😉

Så gik rundt med en kæmpe hævet og mørk tud, de efter følgende dage og ja den er stadig øm… 😉 Men som jeg og min veninde ud af FCM-family talte om, så tror vi det var en god øjenåbner for os

– For selvfølgelig kan det ske…

Men som så mange andre ting, når man har gjort det tilpas mange gange, ja så bliver man måske lidt mere loose – Er bare lykkelig for, at den der ikke ramte én af vores drengene – eller et andet barn på tribunen… Tør ikke at tænke på, hvad der kunne være sket så…..

Som på billedet, kræver det nogle gange lidt afveksling med en lille fyr på med på stadion – den går ikke længere – fra nu af er det med styrthjelm og seler, når vi skal se bold… Ej dog ikke … 😉 meeeeeeen

“Kig nu på bolden!!!!”

alle mænd, kvinder og børn rundt om på alle stadions, træningsbaner både på og udenfor kridtstregerne …. ik`??!  😉

tex2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

C9 Forløbet- Med de mange vinkler...