Hvor skal vi støtte ??? !!

Lige i hjertet….

Sidder faktisk lige og skriver på et andet indlæg – et indlæg der handler om minder… Så faldt pludselig over denne video… Nu er det længe siden at jeg har set den sidst… men uanset har den altid givet mig et lykkerus af en følelse, som gør mig så varm indeni at tårerne presser – det er nok den overvældende blanding af lykke og stolthed…..Som kæreste, som kone og som mor så rører den mig på mange måder….

fil-21-12-2016-22-42-24

Videoen var taget lige efter en vigtig sejr over FCK på MCH arena. Det var manden mins 250 kamps jubilæum for hans hjerte klub og elsker den måde, at de har strikket klippet sammen – man ser glæden og stoltheden lyser ud af både far og søn…. og selvom vores søn, kun er lige tæt på 3 år på det tidspunkt, så kan man se, hvor meget han elsker at løbe ned mod fansene stolt sammen med farmand.

Et kort klip på 15 sekunder, som betyder meget for mig, så tænkte lige at ville dele det med jer… Måske I synes det er lidt mærkelig, at lave et indlæg om det… Men for mig synes jeg faktisk, at det fortæller så meget om, hvordan vi altid har gjort fodbolden og farmands job til vores lille familieprojekt… – og det er jo egentlig bare det jeg gerne vil fortælle jer om – her via mit lille univers.

 

Dejlig aften til jer derude …. 🙂

tex2

3 kommentarer

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor skal vi støtte ??? !!