HVad er der galt med sygehusene ??????

Meget større end en pokal…

Pludselig betyder fodbolden ingenting – og alting på samme tid….

Har siddet med tårer, der har væltet frem under de sidste 3 fodboldkampe…. Først efter at se den unge Awer Mobil score – En ung gut der sidder på den anden side af jorden end sin familie – og sørger på afstand sammen med dem efter, at han på tragisk vis har mistet sin søster…. 80 min før målet, var der afholdt 1 minut stilhed… En anden bror var tragisk revet væk fra holdkammeraten… – Så at se, hvordan de alle farede over og fejrede denne scoring om Awer kunne slet ikke stoppe tårerne… Billeder der kørte igen og igen… og viste lige, hvad det hold betyder for hinanden bevidst og/eller ubevidst – For fodbolden betyder ingenting og alting for dem alle sammen på samme tid….

35.000 mennesker – uanset om de var gule eller sorte

Så at stå der i parken og mærke, hvordan 35.000 mennesker – uanset om de var iført gult eller sort –  vise deres største respekt til en mand, der stadig var i sorgens bobbel… Amen det er det største jeg nogen sinde har set og oplevet… Da jeg så det kondolerende bander blandt de blå/gule fans, skrevet til modstandernes keeper… Så går det pludselig op for én, at det her ikke “blot” var en PokalFinale … Det her var en historie, der uanset kampens resultat  var ved at blive skrevet og husket, for at vise hvad SPORTEN egentlig kan gøre sammen….. Den er så meget mere end det der foregår på banen…

Igår da de viste et interview, fra manden med det største mod til at stille sig frem, for at fortælle sin historie, om forløbet op til den dag idag, der vil blive hans værste dag nogensinde – da hans bror skal begraves… Jamen så flød tårerne igen… Ingen tvivl om, at den drøm han havde, da han gik på banen i fredags, om at gøre det for hans bror… Den drøm gik i opfyldelse, og ja tror da også på, som han selv siger, at det var hans bror der hjalp ham til at blive den helt store helt i den pokalfinale….

Pokalfinalen 2019 vil ikke blive husket for, den gang FC Midtjylland endelig vandt deres Pokal i 5. forsøg… Nej den vil blive husket for, den gang Sporten viste sig, for at være noget meget meget større END BARE EN POKAL…

Ramt af alt for mange tragedier ….

Indenfor bare 4 måneder er der sket så meget tragisk over det midtjyske hold – disse to forfærdelige hendelser står ikke alene. – Desværre…..  For lidt i skyggen af dem, er der ligeledes 2 brasilianere i truppen, der har været ramt af tragedier… Èn mistede sin bedste ven – den anden har mistet 10 af sine tidligere holdkamerater, da der skete en eksplosion på det fodboldakademi, som han netop var rejst fra…. (Alle historier er offentliggjort)

Så kan ikke lade være med at tænke tilbage på den mand, jeg skrev om i sidste indlæg – der “I hvert fald ikke skulle have sit sæsonkort fornyet til næste sæson” ( Læs HER) Jeg vil faktisk være så fræk at sige, at det sæde der er tildelt hans sæsonkort, har fortjent en bedre RøV end hans….!!!!!!!!!! Ja Undskyld…. Men man skal da ikke ret langt op over det store billede, for at man kan se, at den her SæSON, er én af de BEDSTE sæsoner nogen sinde – ikke bare I klubbens – ikke bare i Danmarks – men vel egentlig i hele Sportens historie… ???!!!!

Alt det de har været igennem… og har båret hinanden igennem – På trods af at halvdelen ikke kan snakke dansk – en lille del af dem der ikke snakker dansk – kan heller ikke engelsk… Men sammen har de vist ikke bare os, men også vores børn – at fodbolden ingenting betyder og så alligevel betyder den alting samtidig… Det har måske ikke været det kønneste fodbold de har vist, men Holdet har vist og vundet på værdier … Værdier Som sikkert kun sporten og kærlighed kan skabe mellem mennesker… ??! De har at vist følelser og sårbarhed, som de mennesker de er, – og som mange glemmer, at dem for at være – bag den professionelle sportsudøvere maske….

For mig er den sølvmedalje de får om halsen på lørdag, af det pureste guld…..  og når man så kigger på pokalen, der sikkert står ved siden af dem – Så kan jeg ikke stoppe mig selv i at sige….

Er det IKKE NOK TIL AT GøRE DIG STOLT og RøRT, SOM MIDTJYDE – næsten uanset om du forstår fodbolden eller ej,…. Jamen så FORTJENER DU heller ikke et sæde på tribunen….

Ja undskyld, er virkelig ramt følelsesmæssigt for tiden, så håber det er okay, jeg lige får det hele ud herinde…. Håber I efterhånden ved, at jeg ikke ønsker, at ramme nogen, men blot håber, at I forstår pointen af det jeg skriver ….. Det hele er trods alt kun set i den kvindelige side af BACH BAK – Spejlet….. 😉

2 kommentarer

  • Herhjemme følger vi jo også vores drenge, ligesom du jo i sagen natur gør og vi må bare sige at vi har være præcist lige så rørt og berørt og imponeret over vores fantastiske hold:-)
    Vores sponsorat fortsætter!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Er nødt til at give dig fuldstændig ret! At stå nede på ende tribunen i fredags og slet ikke kunne være i min egen krop af spænding, og da scholz scorer til sidst og kulminerede det hele også for mig og tårene stod ud af øjnene på mig ❤️🖤

    Siden  ·  Svar på kommentar

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVad er der galt med sygehusene ??????