Mokaï Cheesecake
Annonce for Mokaï
More than a drink
Bare sammensætningen af de to ord; Mokaï og Cheesecake… Blev startskudet til at springe ud i min aller første Hjemmebagte CheeseCake…
Dem der kender mig, ved også at en MOKAÏ, er lige så stor nydelse for mig, som andre har i en flaske vin fra en speciel årgang… – Så deres nye slogan More Than a Drink – er slet ikke nyt for mig…. 😉 Jeg elsker bare søde drinks … Kender I det ???
Så da jeg så den her CheeseCake, var det bare et Must Try…. For kan I huske Liv Martine??? Den tidligere vinder af Bagedysten…. Hun har lavet nogle Cheececake opskrifter inspireret af Mokaï’s forskellige smag. – Og da Jordbær/Lime er en af mine favorit smag – var jeg taknemmelig for at den var kategoriseret som NEM/LET i sværhedsgrad…
MOKAï JORDBÆR – LIME CHEESECAKE
Opskrift til en kagering i 20-22 cm i diameter
KIKSEBUND
200 g Digestive kiks
100 g smør
MOKAï GELE MED JORDBÆR LIME
3 blade husblas
1 usprøjtet Lime
1 dl Mokai Jordbær & Lime
200g ostecreme
1 stk Vaniliepasta /sukker
50 g Flormelis
MOKAï GELE MED JORDBÆR & LIME
4 blade husblas
120 g Frosne jordbær
50 g sukker
3 dl Mokaï Jordbær & Lime
KRYSTALLISERET CHOKOLADE
100 g sukker
100 g vand
100 g hakke hvid chokolade
Kiksebunden blendes sammen og i kageformen (husk at smøre den ind inden 😉 ) og på køl i 30 min.
Ostecremen startes med at varme mokai og saften fra limen op til kogebunktet, hvor den blødgjorte husblads tilføres. Resten + revet limeskal sammen – hvorefter det hele blandes sammen og ligges ovenpå kiksebunden og på køl i 3-4 timer eller på frost i 1-2 timer.
Geleen koges op med og blendes lidt… hvorefter det grove siges fra inden den blødgjorte husblas puttes i …. Geleen puttes på kagen, som nu igen skal stå 1-2 timer på køl…. -Eller natten over og så er kagen ellers klar til at blive pyntet… 🙂
Hvis du ønsker fremgangsmåden lidt mere detaljeret, synes jeg næsten du skal gå ind på
Eller på Liv Martine egen Blog og følg opskriften… Det er trods alt dem der skal have hele æren for denne fantastiske kage…. 😉 – og 1000 tak LIV MArtine – fordi du fik tage hul på min CHEESECAKE MAKING DEBUT…. 😉
Nu er vi i hvert fald klar til at servere Cheesecake til vores traditions-tude aften i aften med nogle af vores venner til KnækCancer Showet…. Tvinger I også jer selv til at se det ??
Ingen kommentarer endnu