Elsker den måde der Betales tilbage på....

Nu må vores uheld være opbrugt !!!!!

 

“Sådan er det at være Drengemor…!!!”

Lige idet lægen sagde det, kunne jeg godt se, at han forsøgte ivrigt på at sluge ordene i sig igen, efter at han mødte mit blik, og så at min ansigtsfarve blev mere og mere rød… For hvad kan jeg lige bruge det til ????!!! .. Kan ikke holde til mere.. Frygter hver gang at telefonen ringer imens jeg er på job, at det er én fra instutioner.. Vil lige tilføje, at vi elsker de steder der passer på vores drenge – men første opkald kunne jeg høre min ældste søn skrige i baggrunden af smerte med sit brækket ben… Det næste var der dog stilhed i baggrunden, men endte med at vores yngste søn måtte en tur akut på operations bordet….

Hver dag, ligger der en stor bunke af grene i Bette O’s rum, når vi henter ham.. Han elsker at samle pinde – Nogle af dem er “skydere” til ham selv, andre er til Egon… Så det er jo lidt sødt og uskyldigt…. Meeeen selvom onsdagen startede med skønt vejr, og jeg faktisk var på vej min til at hente begge drenge, ja så tog dagen en voldsom drejning, da de ringede fra børnehaven… Bette O var faldet…… med en pind i munden… Lige det man altid frygter, men også tænker lidt – det sker ikke – DET SKER !!!!!!

Vi har aldrig prøvet, at vores børn skulle ligges i Narkose… Men har hørt om det – og det er rigelig…. Og kæmpe respekt til jer, der har prøvet det flere gange – For Hold nu k*ft hvor er det forfærdelig – De 50 min, hvor han var i lægernes hænder var de længste i mit liv… Alle mulige forstilinger og tanker flyver rundt… Jeg så alle de film for mig, hvor lægerne kommer ind af døren og ….

-Heldigvis denne gang, med en god nyhed…. Alt var nu  lappet fint sammen – Men det var heldigt, at pinden ikke havde været bare en lille smule mere spids – for så havde det været en helt anden form for operation….. – Den sidste sætning overhørte jeg fuldstændig – Hørte kun, at det hele var fint og at vi snart måtte komme ind til vores lille trold….

ALT GODT IGEN…. 

“Én is…!!!” Var det første han bad om… og derfra har alt bare været som før…. Fatter slet ikke, at vi har så seje drenge… Ja undskyld, men bliver sgu så rørt og stolt samtidig…

Der hjemme ramte den sidste sætning mig … og så ramte alvoren, der vendte følelsen af at være forfulgt at uheld til følelsen af at være sindsyg heldig og taknemmelig over, at der ikke skete mere !!!!  Der var alligevel én deroppe, der havde holdt hånden over ham…. og os….

Igår, kørte vi så turen igen til sygehuset i Holstebro (-Måske burde vi flytte til dertil – med alle de besøg …. Det er jo faktisk en vildt smuk og hyggelig by…. – altså det af det vi har set… 🙂 ) Men denne gang var det en blandet oplevelse – vi havde sat næsen op efter, at største sønnen Karl endelig kunne smide Gipset og tage begge sine sko på og gå ud derfra…. Men nej, de sidste 2 uger har helingsprocessen  ikke været helt som håbet, men gipset er dog byttet ud med en støvle – og der kom hønemoderen lige op i mig – for synes faktisk det var helt okay – var ikke så vild med den hurtige overgang  fra Gips til sko…. 🙂

Måske hører det til det at være, DRENGEMOR ???!!! – Men jeg magter virkelig ikke mere… Os mødres største instinkt er vel at beskyttet vores børn – men selvfølgelig også at gøre dem stærke og selvstændige – og Elsker jo at de er to drenge, der er i fuld galop hele tiden og udfordre sig selv motorisk – det må man jo på ingen måder klage over….  Men hader nu den følelse af at være magtesløs, når sådanne uheld sker – men at lige nu kører vi –åbenbart – fuld fokus på det at gøre vores drenge STÆRKE… og  ER ALT jo godt – og ja vi er jo alle sunde og raske –  så nu skal påsken ellers bare bruges på at fejre, at vores kvote af uheld er opbrugt – BASTA…!!!!!

Et lille påsketip – Pas nu lige på det med de pinde ikk’ !!!! Men det var der jo sikkert flere af jer, der kunne have fortalt mig…

7 kommentarer

 • Bettina toksvig jahn

  Uha ja kender det alt for godt
  Er mor til 3 drenge

  Sidste år brækkede den yngste hånden og havde gips på i 6 uger..
  fik det af lige inden han skulle konfirmeres.

  Tog så til Holland i pindsen og tja brækkede så den anden hånd ..

  God bedring til begge guld klumperne 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej nej nej …. Det kalder man da også at være forfulgt af uheld …. Så ee der måske bare sådan at være drengemor 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni (Ulvemor)

  Ups, jeg kom til at sende kommentaren, inden jeg fik skrevet den 😉
  God bedring til begge drenge, og jeg forstår dig fuldt ud, da jeg selv er mor til to drenge, der også var aktive i leg, da de var børn. Den ældste brækkede noget hele tiden, så hver gang vi kom til lægen, sagde sekretæren til ham: “Nå, René, hvad har du så brækket i dag” 😀

  Den yngste skulle altid have alting til at være samme sted – altså på den måde, at hvis vi flyttede en stol eller satte en ekstra plade i spisebordet, så skulle han nok rende ind i det og slå sig, fordi det ikke stod, som det plejede 🙂

  Jeg forstår til fulde dine følelser omkring det, at en deroppe må have holdt hånden over os. Den yngste af min tog turen igennem havedøren som ca. 9 årig. Aldrig hverken før eller siden er der gået så mange følelser og tanker gennem mit hoved, mens jeg stod og skreg som en sindssyg, indtil hans far kom, så jeg kunne få ringet efter ambulancen. Venstre ben var totalt flænset op af flænger fra glasset, fordi han jo havde trukket benet til sig, da det røg igennem. Hele terrassen var et blodbad, og der var så mange flænger, vi ikke kunne holde på dem alle sammen for at stoppe blødningen.

  Det var en meget lille og rystet mor, der fik besked på, at hun skulle sidde forrest i ambulancen og ikke måtte sidde omme ved sønnike, og jeg kunne næsten ikke vente med at komme ud af ambulancen ved sygehuset i Herning, hvor jeg mødte en smilende søn og Falck redder, der havde brugt turen til at fortælle hinanden vittigheder.

  5 timer tog det at lappe ham sammen, og han fik lov at komme med hjem, selv om han havde mistet meget blod.

  I dag som voksen har han heldigvis ikke nævneværdig mén af det. Der er selvfølgelig de mange ar, samt stadigvæk noget følelsesløshed omkring dem, men ellers er han fit for fight hvad den oplevelse angår, men jeg kan stadig den dag i dag få kuldegysninger, når jeg tænker på det.

  God weekend til jer alle <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hooooold da den historie går da lige i hjertet … Tør slet ikke tænke på hvordan det ville have været …. uha … og at se så bare havde siddet og fortalt vittigheder imens du sad med en masse tanker og bekymringer foran… Et var da lidt sødt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni (Ulvemor)

  Linde Alle 22 St

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie Nielsen

  Hej

  Kender det desværre alt for godt, synes også vi indimellem har haft klippekort til skadestuen, sidst var det datteren, der rykkede albuen så meget ud af led, at hun skulle i narkose for at få den sat på plads, heldigvis kunne de gøre det uden at hun har fået men, hvilket vi fik at vide der var stor risiko for, og når man er springgymnast så er det meget svært at modtage sådan en besked, heldigvis er alt gået godt og hun nu i fuld gang med spring igen😉.
  Vi må som mødre tænke på, at det er skønt at have aktive børn, der bevæger sig og udfordrer deres krop og deres motorik, tænk hvis de bare sad med hovedet i en skærm hele tiden. Så selvom det er vildt svært når uheldet er ude, tror jeg man skal se det positive, at det er godt de vil og kan😊😊.
  Rigtig god påske til jer😘
  Hilsen Winnie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tror du har helt ret – de tester jo grænser (og deres mødre) hele tiden…
   Men puuuuha alle de bekymringer

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elsker den måde der Betales tilbage på....