Hvornår er man gammel ???

Rabatkode til de Midtjyske lækkerier hos Stori…

Dette indlæg Indeholder reklamelinks


Nu føler jeg efterhånden, at jeg kender flere af jer, så det er vel ikke helt forkert af mig, at tro at mange af os deler interessen om Bolig og interiør…. 🙂 Derfor bliver jeg nød til at dele den her webshop med jer….. og har endda fået lov til at give jer en rabatkode, som giver jer – 15% på alt…. Se det kan jo blive en pæn sjat på sådan en webshop…. 😉

Vi har gang i at omrokere lidt i skovhytten – mest af alt for at glæde mine 3 “drengerøve”… 😉 Når man er ene pige må man vel overgive sig engang i mellem – hvilket er helt okay, så længe jeg står for indretningen af det…. 😉 Derfor faldt jeg over den her webshop – som endda buner af midtjyske lækkerier…. 🙂 Tænker at os i det midtjyske gerne må prale lidt med alt det stammer fra vores baghave…. 😉 Bliver i hvert fald så stolt hver gang jeg ser det  – og får oveni følelsen af, at jeg stadig handler lokalt, selvom det er på nettet…. 😉

Stori – https://stori.dk/

Brug koden: bachbak 

-15% på alt… 🙂 

 HOUSE DOCTOR 

Link til Flere lækkerier fra det midtjyske HüBSCH….. 😉 

Smukke VITRINESKABE, HYLDER,   SPRING COPENHAGEN og  SOFABORDE

Min svaghed ….. MERAKI VELVÆRE.  🙂 

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er ligger en smule reklame i det her indlæg, da jeg efterfølgende indgik et samarbejde med STORI…. De var endda så søde at sende mig nogle gaver til at teste – men hvad de ikke vidste var, at jeg har den største svaghed for MERAKI produkterne…. Der er jo nærmest ikke et produkt derfra, som jeg ikke har eller har prøvet i forvejen… 😉 Så kendte stort set dem alle…. Jeg er virkelig fan af deres produkter og for første gang nogen sinde, har en opvaskemiddel flaske fået lov at stå fremme, selv når den ikke er i brug… Jeg synes virkelig at flasken ser så fin og så dufter den jo ligefrem dejligt og slet ikke opvaskemiddels agtig … Giver det mening ??! 😉

Til jer mødre, så bliver lidt nød til at give jer et lille tip – som jeg selv en gang fik af en anden mor…. 🙂 For FaCeSvampen fra Meraki, er jo fuldstændig outstanding at bruge – på sine børn…. -Ved godt den egentlig er til ansigtsrens…. Men der er vel ikke noget som er for godt til vores små guldklumper og den er virkelig lækker og blød – og nem at rengøre….  Ja sorry, så lyder det jo helt reklame agtigt…. og det er bestemt ikke meningen…. for det er sagt lige fra hjertet…. og skal nok først prøves før man kan forstå, hvorfor at jeg har lidt svært ved at styrer min begejstring for denne lille SVAMP…. 😉  De har selvfølgelig også natursvampe og lignende…. Men den lille klump her er nu min favorit….. )

Nu vil jeg videre i min søgen om at få det lille projekt i huset færdigt, så drengene kan få deres rum færdig…. Men synes bare lige jeg ville dele den her rabatkode med jer…. De har selvfølgelig mere end blot de midtjyske lækkerier….. Meeeen I ved jo, at jeg ikke altid kan styre min kærlighed til det lokale…. 😉

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår er man gammel ???