Kan det ikke bare stoppe nu....

Den vilde Jeetpeel behandling…

Få spulet huden med 200 m/sek.

Forestil jer, en højtryksrenser der spuler ned imellem revnerne og fjerne alt snavs og ru overflader. Forstil jer så, at den højtryksrenser er en lille fin dyser på størrelse med en kuglepen der med 200 m/sek. i stedet op og ned, frem og tilbage i mens den spuler på din hud i ansigtet, halsen og endda på brystet. Det er da en effekt os andre kan forstå, hvorfor det kaldes for dybderensende…. 😉

En iskold stråle direkte ind i huden – eller den første er med en skrå vinkel så al snavs og døde hudceller skylles af…. – og mener virkelig skyllet af – Jeg tog videoer sidste gang og det er jo præcis som, når manden herhjemme spuler fliserne eller havemøblerne med en højtryksrenser; En nøjagtig streg viser, hvor man er kommet til….

Nogen kunne væmmes ved det syn… Da det jo er sin egen hud…. Men jeg er virkelig draget af det…. Elsker at man både kan SE og MÆRKE en forskel… For efter at få renset huden fuldstændig ren, med sådan en strålekraft at man kommer 1,5 mm under huden, ja så holder de den næste dyser helt lige op så strålen spules direkte lige ind – altså i rynkerne og ujævnheder, og JETPEEL strålen er fyldt med vand, ilt og bla. vitaminer, frugtsyre, hyaluronsyre…. Sidstnævnte er vel et ord man ikke helt kan komme udenom fortiden når man er i den “MODEN” alder… Er det ikke rigtig ??? 😉 – Jeg synes i hvert fald jeg høre det alle steder lige pludselig…… 😉

Spulet med 200 m/sek ser lidt vildt ud, men føles bare dejligt koldt…. 🙂

Jeg har nu fået 3 behandlinger min første i juli måned, en i september, som jeg begge fik i Aalborg hos Helle og Pernille i BySAHL, (I får lige et link her) ….. og den forskel der er bare på de her to gange med 2 mdr’s mellemrum er jeg fuldstændig på rumpetten over…. Specielt de fine smilerynker ved øjnene… Som selvfølgelig symbolisere liv og modenhed – bevares…. 🙂 Meeeeen de behøver ikke at komme så hurtigt og tydeligt vel…. ????! 😉  Det samme med mine kinder – hvor jeg fra min families side har arvet nogle bitte små sprængte kar af en art… også de er nærmest helt forsvundet….. – Og det er lige fra, at man ligger sig på briksen til, at man ca 45 min efter rejser sig og går ud med den reneste følelse….. Et lille pluds er at selv læbekanten kan få et løft og føles som om man går med strutlæber, når man går ud derfra, fordi væsken også spules de 1,5 mm ind under huden, og giver en smule fylde i læbes tynde hud…. WIN WIN… 😉

Nu snakker vi jo ikke botox og andre mere permanente løsninger, men en behandling…. og faktisk har jeg ikke helt taget behandlingen, som der anbefales – Til trods for at jeg allerede kan se og mærke forandringer… Men behandlingens forløb afhænger selvfølgelig af udgangspunktet, men der anbefales et forløb med 5-6 behandlinger over et par mdr. og derefter kan det holdes ved lige en gang hver. – hver anden måned….

Så JEG ER BLEVET SÅ NYSGERRIG NU….

 Susan Vinther,( som også har lavet mine bryn,) har nemlig fået denne vidunder maskine her i HERNING – (link her..).

Derfor har jeg sat mig for at vil prøve et mere intenst forløb – For hvad mon det så lige kan gøre…. ???? 🙂

 

Ved en hurtig googl’ing, finder man hurtig frem til det JET PEEL kan hjælpe på….;

  • Rynker og linjer
  • Pigmentering
    Acne
  • Dehydreret/Olieret hud
  • Opstramning….

Faktisk går jeg og prøver at løsne lidt op på manden min herhjemme…. For Susan fortalte om, hvordan specielt mænd med jobs, hvor de er ude i al slags vejr, vil man kunne se store forandringer ved sådan en behandling…. Men uden at sige for meget…. Så er det jo også oftest lige de mænd, der bestemt mener at ansigtsbehandlinger ikke er for dem…. Så det er lidt op ad bakke, men jeg giver ikke op….

Jeg er virkelig blevet nysgerrige på, hvor meget den her JET PEEL kan gøre…. 😉

I kan se og direkte booke her….

 

-30 procent på et kurforløb på 6 behandlinger (spar næsten 2 behandlinger (1600kr) 😜) tilbudene kan ikke kombineres med andre tilbud (- såååå er alt der formelle vist også på plads 🙈😜)

Måske bunder det hele også i at, Sådan en højtryksrenser er da noget os jyder forstår… ikke…. ??? 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan det ikke bare stoppe nu....