Byg Julen - og menuen - med LEGO.

RABATKODE TIL ET SOCCER-SIT.. ;)

img_4604

sponsoreret

Har endelig fundet den perfekte SOCCER-MOM stol… Som selvfølgelig også kan bruges af  SOCCER-DADs  og andre 🙂

Den er virkelig genial..!!! …. – hvis du spørger mig… 🙂 

Måske I allerede kender den her smarte foldud-stol/teleskobstol..???!  Jeg har brugt min siden foråret, og den er jo perfekt til os, som SER fodbold… 🙂

Flere gange har jeg forestillet mig, hvordan det ville se ud, hvis jeg skulle slæbe en festival stol eller lign. med, som så mange gør = Et stort kaos, af en lillebror der stikker af flere gange, fordi jeg har hænderne fulde… Eller også har jeg bare tænkt ; Mere at slæbe på end i forvejen -> Det magter jeg ganske enkelt ikke.

img_4606

Lille og Fix  🙂

Den her er jo så lille og fix – på størrelse med en en større dåse øl (eller noget 😉 ) og vejer kun 0,5 kg . – That’s It!! – OOOOG… Så kan den indstilles i højden, så drengene også kan bruge den… –  Så har man altid lige et svar, til når små de trætte ben melder sig… 🙂

Nu er det SNART JUL… og pga. det og lanceringen af deres nyeste version 2.0 – har jeg slået pjalterne sammen med SITPACK. og I kan give jer selv eller én I holder af en i julegave og få;

20% i Rabat

Ved brug af koden :

ladybachbak

 

Shop den Her; SITPACK.DK

Koden kan bruges til og med på fredag (den. 8.12.2017)

img_4688

Selvfølgelig kan den bruges til alt mulig andet… Men ingen steder har jeg fundet, hvor fodbolden står nævnt… Så synes, da lige at jeg ville fortælle jer om denne lille fixe stol – SITPACK – Bare navnet klinger da meget godt, ik’?? … – Kender I den.. ?? ???

 

tex2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Byg Julen - og menuen - med LEGO.