Next Level...

RabatKode til Mofibo

 

Så spørger det i skoven igen 😉

Med creepy øjne i nakken, ville det selvfølgelig være perfekt at sige, at jeg pyntede op til lyden af en rigtig kyser i ørene… Men sandheden er, at jeg er SÅ bagud med alle bøger… – og så er jeg faktisk lidt af en kylling på det område 😉  – Men en helt ny verden har åbnet sig for mig med MOFIBO… Så bliver lige nød til at dele denne RABATKODE med jer, som giver dig 30 dages (normalt 14dage) gratis prøvetid af MOFIBO, en kun, hvis du er ny kunde og hvis bruger koden inden den 15. November….

Efterårsferie og hygge med en bog – så er det vel ligegyldigt, hvem der læser den op ik’ 😉 Et kæmpe + , er jo, at man kan få det praktiske fikset samtidigt…. 😉

Hende her er ny i samlingen….. 😉

H kan I kan læse og se mere om, Spøgelser i skoven  

Tænk, at jeg rent faktisk ikke har fået læst en bog færdig siden KK kom til verden – Altså for 8 år siden…. Når jeg tænker over det, tror jeg faktisk, kun at jeg er blevet fanget af “MOR-TIDEN” og ikke “MIG-&-EN-BOG-TIDEN”   siden “Mr. Grey’s” vilde verden… Dem slugte jeg til gengæld også helt råt…. 😉

Har truet med det længe men aldrig fået det gjort – men nu har den store verden af Mofibo’s Lydbøger også ramt mig…. Har fået 30 dage helt gratis og har allerede i fuld gang med Hella Joofs PAPMACHÈ REGLEN…. (Ja sagde jo jeg var langt bagud…. 😉 )

– Så nu er der både pyntet til Halloween, kørt KK til Pimpongs Fodboldskole  og “læst” bog på samme tid – ingen undskyldninger om aldrig at have tid… 🙂

Så her er koden, I kan bruge og se om I bliver lige så bidt af det , som jeg… 😉 – Bare rolig man kan altid bare lige nem afmelde igen, hvis ikke man ønsker at fortsætte abonnementet

 

 Koden YOHYPE30

Annoncen her er lavet i samarbejde med Mofibo, men det ændre på ingen måder at jeg bidt af endelig at få “læst” bøger igen…. Er der en bog I vil anbefale ??? – Jeg Ved jo godt, at jeg er langt bag ud  og PAPMACHÉ REGLEN er snart færdig med at fortælle…. 😉

God Ferie og dejlig Læselyst 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Next Level...