Så er det startet ....

RACERKØRER FOR EN DAG

img_2940

annonce

“Bare kom tættere på Nr. 1!” – “Tættere på Nr. 1” – “Gør plads til at blive overhalet Nr. 1!”….. Ja det var så mig i bil nr. 1, – Den som de andre kunne høre blive instrueret hele tiden i radioen, efter prøverunde som

“RACEKØRER FOR EN DAG” på FDM Jyllandsringen i sidste uge..

Aldrig har jeg været så skuffet og bange på samme tid …..

Så bange, at jeg rystede over hele kroppen, – Nu var det bare om at finde det PIT STOP skilt og så komme ind hurtigst mulig… At jeg skulle tabe ansigt til de andre og sige, at der ikke blev mere kørsel fra min side – var jeg sådan set fuldstændig ligeglad med….. En time forinden, da vi sad til introduktions møde var jeg ellers fuldstændig rolig, da jeg hørte at den hurtigste fart man kunne nå op på var 160 km/t… Den fart kunne jeg da sagtens klare så; FEDT – Så skulle jeg skisme vise de mandfolk,  Connie’en der kom i inderbanen…. 😉

Men nu sad jeg der – så skuffet over mig selv…. Troede virkelig det var mig – elsker fart…. og biler i det hele taget…. Men det her var noget helt andet… !!!! Det der med, at der også skulle SÅ meget fart på i svingene… Den slog mig fuldstændig ud og jeg rystede helt vildt…

Så vidste at når jeg nu kom ind i Pit Stop, ville jeg skrive historie…!!

Afdelingschefen Betina havde fortalt, at hun endnu ikke havde oplevet én ikke gå derfra uden armene helt oppe over hovedet pga den fedeste oplevelse… Jeg ville nu blive, den ene der stoppede efter prøve-runden og mine arme ville hænge helt nede….

MEEEEEEN … Det fik jeg ikke lov til…. Vi var 20 racerkører den dag – og vi var fordelt i teams på 5 biler… – og må virkelig give mit TEAM hele kreditten for, at jeg virkelig FIK den vildeste oplevelse…. De fik mig overtalt til at komme ud igen, og pludselig blev man jo mere og mere modig hen af dagen, – kender banen, svingene og bilen bedre og bedre…. og pludselig NØD jeg det virkelig og mærkede, at det jo ikke var en bange fornemmelse jeg havde …. Det var jo bare Adrenalinet der bare pumpede derudaf…. Måske det i virkelig bare er alt for længe siden jeg har mærket til det – Adrenalinet – altså på så vild en måde… 🙂

img_2942 img_2943 img_2941

For hver gang jeg steg ud i pitstop efter 3 omgange – var der en gejst og en stemning alle delte med alle – Denne stemning blev jo holdt oppe, fordi der hele tiden kom nye ind i pitstop, hvis adrenalin lige piftede stemningen op igen…. Jeg måtte kigge over til Betina og give hende ret i, at mine hænder allerede var et pænt stykke oppe over hovedet – og dagen var jo ikke slut endnu…. 😉

For til sidst skulle vi have en HIGH SPEED kørsel… Den havde jeg glædet mig til….  ULRIK LINNEMANN – det store EM håb indenfor RALLYCROSS – kom kørende i en Peugeot Spider…. Ja – måske siger det jer, lige så lidt som jeg, når I hører det første gang… Men jeg glemmer aldrig, hvad en SPIDER er nu….. 🙂 NØJ hvor var det FEEEEEEDT….. Undrede mig over at skulle have viklet begge arme helt ind i en jernstang i ydersiden…. Men lyn hurtig gav det mening…

Man sidder vel maks 20 cm over jorden… Uden forrude – og den her kunne sagtens komme op på de 190 km/t… og hvilken fart han tog i svingene, det tør jeg ikke skyde på – men skulle virkelig klamre mig til i siden for ikke at kaste mig til siderne…. Hvordan kunne han – og alle de andre racerkører – sidde der helt cool og bare styrer rundt – imens vi andre bliver slynget rundt… ???! Der steg min respekt – endnu mere – til den sport… For nøj, hvor må de da være afsindig stærke… Hvortil han måtte konstatere, at det skulle de også være, men de måtte heller ikke veje for meget pga vægten i bilerne, når de kører…. Så det skal jo VIRKELIG være en balancegang… En vild sport – bliver så fascineret af at høre nogle, som er så dedikeret, og som også har sporten, som en livsstil, men bare helt anderledes og så alligevel ens nogle punkter, en hvad jeg er vant til i vores lille hjem 😉 Jeg så lige, at han vandt løbet i Belgien her i weekenden – så mon ikke vi har en lille fortjeneste med, at give ham den bedste træning op til det løb 😉

I kan læse lidt mere om DKs talent håb lige her; www.linnemannrx.com

 

img_2944 img_2945

Jeg har boet i nærheden i SÅ mange år – og aldrig været på FDM JYLLANDSRINGEN… Kun hørt den, når vinden vente rigtig…. 🙂 – Faktisk afholdes der jo kun 5 racerløb om året… hvilket styrers af støjniveauet i forhold til miljøstyrelsen,  Så resten af tiden bruger de på at arrangere events, og udvikler os almindelige borgere til bedre billister, ved at slippe os ud der, hvor adrenalinen pumper aller mest og lærer én at agere og afprøve mange ting i en bil …. på mange forskellige sjove måder… 😉

 

Flere af dem der også var racerkører den dag, skulle trænes op, fordi de skal køre et Velgørenhedsløb i Juni mdr. til Sportscar eventet – Børnecancerfonden. Et løb hvor deres eller en virksomheds egen vilde bil – ala Ferrari, Mazzaratti, Lamborghini eller lign. kører dette løb og dermed samler ind til denne FOND… En oplevelse der lød til at man skulle komme og støtte med om.

 

Men nej det blev ikke mig, der skrev historie… For også jeg forlod FDM Jyllandsringen den dag med armene fuldstændig oppe over hovedet – efter at være RACERKØRER FOR EN DAG… Jeg gjorde det på min måde – i mit tempo … og alle de andre kørte i hvert deres tempo – men kan virkelig kun takke mit vilde TEAM, Betina,  den gejst, adrenalinet og ikke mindst den sidste HIGH SPEED tur, for den vilde oplevelse… 😉

Nu er der jo snart MORS DAG, FARS DAG og STUDENTERtid – ja måske endda Bryllupstid 😉 – så mangler man en gaveidé, så  kig på /www.fdmmotorsportsevent.dk, hvis I vil sikre at I vil give dem en oplevelse de aldrig glemmer, hvor man i en kort stund lige får bange anelser indtil, at man opdager at det bare er adrenalinet – og at man virkelig LEVER… 😉

tex2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er det startet ....