Drengenes yndlings hule - fra Jysk...

Sæt et Mærke på dit Barn…

Hvis jeg kunne – ville jeg sætte ét stort mærkat lige i panden på vores 2 drenge  – hvorpå der med stor fed skrift og måske en løftet pegefinger – står

MIN MORS…!!!!

Bare lige, hvis nogle skulle være i tvivl…. 😉

Men nej, det synes de desværre ikke er lige så fed en idé, som deres mor…. 😉

Men der alligevel noget har jeg fået lov til at sætte et mærke på… For jeg indrømmer,  i den travle hverdag er jeg ikke altid er lige så sk*de struktureret,  som jeg gerne vil være… 😉  Med 2 krudtugler vil man jo så gerne gøre, det så godt som muligt og så smart som muligt…  Hvis ikke for en selv – så i hvert fald for dem….

Jeg lærte det måske lidt på den hårde måde…. For da vi boede i Silkeborg under hele Karls børnehavetid – og pædagogernes ønske naturligvis var at kunne bruge al deres tid med børnene, ville de derfor gerne, at vi skrev navn i ALT… SKO, TøJ og LEGETøJ….  ( ja det var den gang man måtte tage det med… 😉 )  Men efter flere forsøg med forskellige navne mærkater – der enten konstant faldt af eller også var så stride, at de irreterede ham så meget, at han blev helt rød på huden derved… Ja så endte det med, at jeg med stor FED SORT SPRITTUSCH skrev KK i og på ALT…. 

BOM… 

Jeg havde ikke lige tænkt på, at det nu var ret så svært at sælge videre, hvilket selvfølgelig ville være fantastisk rent økonomisk – men også for at give tingene den længste levetid som muligt – og de af jer med børn, ved også godt, hvor kort levetiden for tøj og sko har hos blot et enkelt barn… 😉

Derfor ved de nu godt i mindstemandens børnehave, at alt med KK skrevet i – faktisk tilhører OTTO…. 😉  … og ikke at der er nogen form for skuffelse at sporer hos mindstemanden…. Men han er jo ikke sådan at narre, og har flere gange kigget op på mig, med sine “nye” sko eller bukser i hånden…. og sagt – “MOAR,  de er jo ikke nye – det er jo KARLs gamle”….  Hvis jeg bare lige der, kunne have skiftet et lille mærkat ud, så havde han ikke opdage det… og ja ved godt det er én mor ting, altså det der med ikke at ville gøre forskel på sine børn… er det ikke …. ???

Så grunden til at jeg skriver alt det her, er fordi, at da vi så flyttede helt ind midt i det midtjyske for snart 5 år siden (WOW), gik der mindre end en uge, hvor mindstemandens nye pædagog anbefalede IKAST ETIKET… Min historik med sådanne mærker gjorde, at jeg stejlede lidt…. Men hendes rolighed omkring det, gjorde mig nysgerrig og ja … De fleste af jer, kender til min nysgerrighed og forkærlighed til de midtjyske virksomheder

– og det midtjyske i det hele taget…. 

Så prøvede dem … og siden da, er der nærmest ikke det, har jeg ikke har sat mærker på fra  IKAST ETIKET… Ja selv kageforme, har et lille NAVNE ETIKET siddende  😉  Nogle med NINJA, andre med Fodbolde (nok flest 😉 ) Nogle med mobil nr. nogle uden…. Men denne gang blev det med Dinosauar, bjørne … og KARL designede naturligvis en etiket med sort baggrund og GULD BOGSTAVER og TAL…. Hvilket matcher til hans Skole – Guldminen…

Ja for det er jo det de synes er sjovt … Altså at de kan designe deres egne mærker….  😉 

Men det der nu har været hele forskellen for mig, er;

at de er Så bløde at uanset, hvor aktive de end er, så mærker de dem ikke

og alligevel holder de vask efter vask….

og så er De endda godkendte til børn og deres hud

– altså ingen farlige kemikalier og indholdsstoffer…

Hvilket, ikke er en selvfølgelighed, hvis man undersøger de forskellige navne mærkater … fandt jeg ud af … 😉 

-og så er der jo lige det med at have navne på tingene, så de ikke ender i glemtesager – eller en andens skuffe,  og selvfølgelig det med at se ens mindstemand lige vokser lidt af selvstændighed, når han selv kan finde og holde lidt styr på sine egne ting … Sådan da … 😉

Forleden sad jeg og blev helt rørt, da jeg ville pakke en lille sparkedragt ned i en pose af en samling, af det jeg nok må indse nu, har gjort sit i vores familie, og klar til at komme videre….. 🙂  Alle de minder der susede op ,når man ser og dufter til sådan en lille str. 86… Som nok ikke er lille for alle af jer med småbørn… Men nyd det – For tro mig det bliver hurtigt meget meget lille at kigge på…. 🙂  Men at pille den lille mærkat af med OTTO og den lille bamse i siden ud… Var faktisk helt åndsvagt svært… altså rent mentalt….

DET VAR DET….

og det lille etiket, havde været med på hele hans og sparkedragtens babyrejse… 😉

Måske det er en lille ting at skrive et helt blogindlæg omkring, men den lille ting kan jo faktisk gøre en stor ting i hverdagen – hvis altså man finder det rigtige… – og det var der en gang en sød pædagog, der guidede mig i… Så nu tænker jeg, at jeg vil fortælle det til dig, måske du kan bruge det..

For godt nok går drengene ikke med til, at jeg sætter et kæmpe stort mærke på dem, med at de er MINE….  😉

Men lidt har vel også ret… ikk ?? 😉

 

2 kommentarer

 • Bettina toksvig jahn

  👍
  Go reklame for et rigtig godt firma
  Vi har brugt dem til sønnen på efterskole

  Og fedt man selv kan designe sine mærker👍👍

  Absolut god anbefaling 😊👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen jeg kan ikke være mere enig med dig – og det er endda sagt efter at have prøvet mange andre…. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drengenes yndlings hule - fra Jysk...