Sports Galla

Storhedsvanvid ???

Har jeg fået storhedsvanvid…. ??? Det er i hvert fald et spørgsmål jeg nu sætter mig selv efter en kommentar til et af mine tidligere indlæg http://bachbak.dk/vi-er-bach-bak/ . Indlægget handlede om mine bekymringer omkring, hvordan vores søn vil blive taget imod i sin nye skole… Som KK eller som Bach Baks søn…. Kommentaren lød så; – “Måske lidt storhedsvanvid … spillede i FC Midtjylland og ikke Real Madrid…”  Indrømmer at jeg først blev lige lidt ramt af den…  Men efter at have tænkt over den – synes jeg egentlig bare at den var inspirerende… For hvis én tænker det… Så er der helt sikkert flere der gør… Desværre valgte personen at slette sin kommentar, men jeg havde den stadig på min mail, og spurgte vedkommende om grunden dertil, for den var virkelig inspirerende for mig…Dog undskyldte vedkommende blot… Selvom kommentaren ikke var styg men mere dum… (vedkommendes egne ord).- Men brugte meget tid på lige at vende den ind mod mig selv… for har jeg storhedsvanvid..???

 

Da manden min og jeg mødtes den gang for mange mange år siden, var han superligaens yngste anfører i en klub som kaldte sig for den “frække dreng i klassen”… Så jo vil da lyve, hvis jeg skrev, at man sagtens kunne gå på gaden uden, at han blev genkendt eller uden nogle måske kom over for at ville have en autograf… Husker hvordan jeg nød vores første ferie nede i varmen sammen, for der var vi bare os…. og ingen genkendte ham. Men selvfølgelig har også jeg med tiden vænnet mig til det …. og efter at manden min stoppede som fodboldspiller, kan man også hurtig mærke hvordan opmærksomheden også gradvis forsvinder. Hvilket jo er naturligt, da der ikke længere er det pres fra medierne på ham længere.

img_4133

FOTO: PALLE LYKKE RAVN / FCM FOTO

 

Netop medierne er noget der har ændret sig meget, fra da jeg lærte manden min at kende. Jeg kan virkelig godt forstå, vigtigheden af at holde den STORHEDSVANVID fra alle de små stjernefrø, som kommer i sporten mm. Specielt idag hvor de sociale medier virkelig har hjulpet til med at gøre små-stjerne til store stjerner alt for hurtigt – i hvert fald hos dem selv.  I dag ser man at de små stjerne gøre brug af  medierådgivere og andet for at promovere dem selv på bedste vis…. Og det er da helt sikkert også et medie der skal benyttes… Men håber bare ikke, at det bliver generationen, der bliver ødelagt netop af medierne ved at gøre de små stjerner til alt for store stjerne uden for banen og ikke på banerne….og måske derfor svært ved at være realistiske om deres egen kunnen….  Eller giver det nogen mening, når jeg skriver sådan ???

Men nej selvfølgelig er det ikke fordi, at manden min har været spillet i Real Madrid – og jeg håber bestemt heller ikke, at der er nogle af jer derude der føler, at jeg har snakket ham op til det. Men vil da også lyve, hvis jeg sagde, at det at spille i superligaen ikke gav noget opmærksomhed – både på godt og ondt. Hele tanken bag mit lille univers er jo blot at give jer lidt fortællinger og indblik i, hvordan vores  hverdag både for store og voksen er, når fodbolden er et familieprojekt, som det er hos os. Hele vejen igennem har det, at være ærlig været vigtigst for mig….. – Måske gør det, at nogle føler, at jeg har storhedsvanvid – og det er jeg meget ked af… Men så alligevel lidt storhedsvanvid skal der vel til, hvis man ønsker at fortælle om den verden man lever i… Så jo på den måde kan jeg følge den kommentar jeg fik – og er derfor stadig ked af at vedkommende ikke ønskede den synlig, så jeg kunne svare derpå.

fil-12-01-2017-21-49-58

Men som I kan se, så nyder jeg jeres kommentarer, så hold endelig ikke tilbage …. Nogle af dem rammer mere (som denne) end andre, men de er alle så inspirerende og motiverende for mig.. Så har I noget på hjertet så fyr endelig løs….. 🙂

 

tex2

5 kommentarer

 • Kenneth Santa

  Storhedsvanvid?
  Syntes du er befriende ærlig i DIN måde at skrive på og det klæder “bloggen” og ville klæde “andre” at tage til sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kenneth

   1000 tak det er altid dejligt at høre at man bliver forstået rigtig derude…. ønsker på ingen måde at støde nogen…

   Kh Diana.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • David Kiær Nielsen

  Storhedsvanvid kan man næppe kalde det. At du er stolt af din kære mands præstationer og bedrifter er (selvfølgelig) på ingen måde skjult…og som sådan kan det nok ikke undgå at forekomme en smule “navlebeskuende”… men det er jo fordi, du skriver om dig selv, din familie og dit eget univers og forholder dig til det fra en personligt tænkende vinkel.

  Jeg synes ikke, du skal lade dig gå på af en sådan kommentar. Det er jo den præmis, man køber ind på, når man læser med på en personlig blog. Tankerne og overvejelserne som mor og kone mv. er jo de samme om det hedder FCM eller Real Madrid – bare i forskellig målestok.

  Jeg kan godt lide at læse med, netop fordi det er personligt og dermed til at relatere til som fodboldtosse selv og gift med en ligesindet… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej David

   1000 tak for dine kommentare …. ja selvfølgelig er jeg stolt af min mand – men det er vel ikke anderledes end i andre forhold – at man bakker op om den man elsker …. men du har ret forskellen er måske nok blot at jeg siger det højt gennem dette univers….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • David Kiær Nielsen

  Storhedsvanvid kan man næppe betegne det som. Men at du er stolt af din kære mand og hans præstationer er (selvfølgelig) på ingen måde skjult. Når du vælger at skrive om dine personlige tanker og bekymringer, så kommer det naturligt til at fremstå lidt “navlebeskuende”… men det er jo en naturlig konsekvens af, at du forholder dig til dig selv og din egen familie.

  Det er for mig at se den præmis, man køber ind på, når man læser med her. Hvis man ikke synes om det, så står det jo en frit for at læse noget andet.

  Jeg synes ikke, du skal lade dig gå på af en sådan kommentar, selvom det selvfølgelig altid er sundt at reflektere over det, man laver/siger/gør/skriver… jeg kan godt lide at følge lidt med – som fodboldtosse selv og gift med en ligesindet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sports Galla