Har du styr på din hund ???

Tænk; Der er forskel på vandfaste solcremer…

Jeg kunne slet ikke tro mine egne øjne, da jeg så de to vandfaste solcreme snurre og snurre rundt i de to glas med vand… Er vandfast ikke bare vandfast ??? Åbenbart ikke…

Det ene glas var efterfølgende helt grumset og det var svært at få øje på rester af cremen…. Detimod var det andet glas helt klart, med størstedelen af cremen i overfladen – samlet…. Som mor til 2 vandglade vandhunde, var det da noget der virkelig fangede min opmærksomhed…. og den søde Shiseido pige, toppede lige det hele med at sige, at deres solcreme er udarbejdet af så højteknologiske og farmaceutiske produkter, at cremen bliver mere aktivet via vand…. – Så den beskytter altså endnu mere i vand…. og via sved… Hvilket jo virkelig er meget brugbart for både sporty –  voksne og børn ….!!!  🙂

Jeg har netop altid været lidt forundret over de store ringe, der nogle gange viser sig i vandet efter en lang dag med børn og leg i poolen – hvilket jo sikkert også er grunden til, at man ser at flere hoteller, der ikke ønsker, at folk bader nyindsmurte i solcreme. Det tror jeg da pokker, hvis der kan være så stor forskel på det at være vandfast!!!

Efter at jeg havde set det, havde jeg glædet mig så meget til at smøre drengene (og mig selv) ind i de her solcreme og nu efter at have testet dem i et stykke tid, altså både SHISEIDO SPORT SUN PROTECTION (spf 50+) med spray, og EXPERT SUN PROTECTION (spf 30)  i tube – bliver drengene ved med at sige uuuuhmmmm…, bare fordi de synes det “lugter godt” (- skal nok lige have arbejdet på det med lugte/dufte) …. – og Jeg…. ?!! Ja jeg ved, at jeg nu med lidt bedre samvittighed kan sende dem i vandkrig, i poolen, i havet, tilbage på fodboldbanen, i sandkassen, på løbehjulet og hvad de ellers lige finder på…. – Velvidende om, at WATER RESISTANT, ikke nødvendigvis behøver at være ensbetydende, med at solcremen er fuldstændig Vandfast/vandtæt/resistent over for vand  – hos alle….

I kan se den lille demo video her:

b927ceb0438a4fefbd0944f70009d543

 

Jeg påstår på ingen måder, at disse solcremer er de eneste VANDFASTE solcremer, for jeg er ganske sikker på (heldigvis), at største delen holder, hvad de lover, der findes sikkert blot flere grader af betydningen af ordet; Vandfast. Men jeg blev bare alligevel så mundlam, da jeg så den lille demo, at jeg filmede det, (som ses via linket over os) og efter at have brugt solcremerne over et længere stykke tid, synes jeg virkelig, at den lille demo video her, fortjener at blive delt med jer, så I også selv kan se, at der er forskel. – Måske det kan sidde, som en lille bitte reminder på, den ene skulder hos jer i udvælgelsesprocessen, når vi nu (gladeligt ;)), bevæger vi os ind i sommertiden, hvor hele familiens medlemmer skal smøres ind i det produkt, vi aldrig nogensinde kan lave et overforbrug af (- Tværtimod !):

SOLCREMEN ………. Selvfølgelig !!!!  🙂

2 kommentarer

  • Jeg ved fra mange af mine kunder, at mange mødre er bekymrede for hvilken kemi, der er i solcremerne. Nu kender jeg ikke lige den der, men har set lignende tests før og ja – begrebet “vandfast” har mange definitioner fra producenterne 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det har du så meget ret i…. Derfor undersøger jeg altid tingene til bunds inden jeg siger ja til at teste dem… og herefter er jeg ganske rolig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du styr på din hund ???