Vi søger ny familie...

Vender brugte underhylere og toiletpapir…

Stod med vores ældste søn og kiggede ind i skabet for at ville ligge lidt tøj frem til imorgen… Der var heldigvis en t-shirt og en trøje som var rene – og bukserne fra idag, var mirakuløst ikke blevet beskidte så de kunne godt bruges en dag til.

Men så kom vi til boxeshorts…. Der var ingen rene – eller ikke sokker… Kan man tillade sig at sende sin søn afsted med underhylere brugt på begge sider ??? 😉  Kiggede ind i køleskabet for at smøre madpakken. Køleskabet var helt tomt… bare lidt rester – take away rester… Længe siden, at der er blevet handlet ind og lavet mad – Toileparpir var der så heller ikke noget af – skulle man så bare bede folk om at vende det stykke man havde brugt… ??? Aarh dog ikke – lidt overdrivelse fremmer vel forståelsen ik’ 🙂 … Men sådan er flytte-kaos vel – eller er det ik… ??!! Der står flyttekasser her og der og alle vegne.. Ingen make up – håret op i en pjusket knold – så ens manke er mindst mulig i vejen….  Man tænker kun på en ting ; Der skal flyttes… 🙂 Men hvorfor også handle ind, eller vaske tøj nu… _Vi er jo alligevel snart på vej i et nyt hus… – og det er jo faktisk ikke fordi man forsøger at udskyde tingene – nej man glemmer dem – og bliver først mindet om det, når det er for sent !!!

img_1929

Lige nu sender jeg så mange tanker til den skole, som jeg for et par uger siden havde den største fornøjelse af at holde foredrag på. Læreren fortalte sødt, hvilken forestillinger eleverne havde om, fodboldspillernes livsstil. Nogle troede ikke der var plads til børn, og hvis, ja så havde man i hvert fald flere ansatte som rengøringskone, gartnere og Aupair piger… – De skulle alle lige have fået fornøjelsen af at komme, og se et kaos, der gemmer sig “bag facaden” lige nu. Så ville det bling bling og glasbillede, blive skudt ned i en hulens fart. Men tankerne bliver sendt, for nøj hvor ville både en rengøringsdame og en aupair være så velkommen lige den næste uges tid 😉 Status her hos os er faktisk kommet dertil, hvor det jo egentlig er ligegyldigt, at man rydder tingene op, for pludselig er der et fint system i selve rodet – et rodesystem som ingen andre må lave rod i… 🙂  – Kan I følge mig … 😉

stor_mg_632-01562_241

 

Men så har vi jo bare lige den her lille hurdle… Det er jo faktisk slet ikke okay, at der er flyttekoas her ligenu… Tænk hvis ejendomsmægleren pludselig ringede om en spontan fremvisning af vores hus. Ja det kan man jo på igen måder sige nej til !!! Faktisk er vi lidt i vildrede; Vi var forbi det nye hus her i weekenden og det står allerede tomt, og der slog os begge, hvor koldt huset pludselig virkede fordi det stod der helt alene og uden møbler ingen varmen ingen sjæl… –  Sådan vil det jo måske for nogle også blive her i  vores hus….????  Eller vil det ??? Har det så stor indflydelse hos folk??? Altså at se en fremvisning af et umøbleret hus…  – Burde vi af den grund lade nogle af møblerne stå…??? Selvom det nærmest ikke er til at bære, hvis ikke vi kan få alt med over en gang – men på den anden side vil vi  også gerne sikre, at de der kommer og kigger på vores hus, får samme fornemmelse af tryghed og  HJEM – sådan som vi ser det – som vi faldt for – som vi har elsket ved vores hjem. .

Hvad synes I ??  Skal man skal lade sine møbler står ???   Eller vil I mene at billeder fra en  salgsopstilling er rigeligt at gå ud fra???

Kunne være skønt at høre, fra jer om det overhovedet vil kunne ændre noget hos jer…. ???

 

tex2

1 kommentar

  • Bettina Jahn

    Hej Diana

    Tillykke med jeres nye hjem som jeg er sikker på i bliver lige så glade for og får nogle nye mega dejlige minder i.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi søger ny familie...