Jul i fodboldbranchen...??!

Vitaminboostet med bonus …

img_3687

9 dage er alt den skal bruge…

C9 Forløbet…

 

Måske I ved, at jeg var på dette forløb inden sommerferien… Allerede den gang, tænkte jeg at dette skule prøves inden jul…

Så elsker I også alt det søde ved julen – faktisk så meget at jeres maver altid ender med at blive rigtig gale på jer og man føler sig oppustet og maven nærmest slår knuder i en hel måned… Så kunne det være det her også var noget for jer… 🙂

For nu forsøger jeg at booste kroppen alt hvad jeg kan med vitaminer  – og håber så at jeg går ind i December måned med en lidt skrumpet mavesæk – Eller I ved hvad jeg mener…. 😉 Håber det kan holde mig og min mave lidt bedre venner helt ind i 2019 denne gang … 😉

Ja de 2 første dage er sindsyge hårde… Da det virkelige er udrensnings dagene… og dag 3-4 er man virkelig træt og har ondt i hovedet….. Men nu har jeg prøvet forløbet 2 gange før, og ved bare at det er det værd, bag efter…. Man må jo på ingen måde sulte – Så det er om at gnaske alt det i sig man vil af næsten alle de Grønne Grønsager…. De andre farver af frugt og grønt, er der en begrænsing på, hvilket er så nemt at finde ud af i det fine hæfte der følger med

Idag har jeg vist lidt på instagram, hvordan en typisk dag ser ud i et C9 forløb – og gnasker løs i

 • Fennilke,
 • Gulerødder
 • Selleri
 • Broccoli
 • Blomkål
 • Agurker

og i aften skal vi ind og spise på Eyde i Herning og til koncert med Saveus … Glæder mig til at høre ham den “lille” Martin fra X-Faktor… 😉 Men fra dag 3-9 må man spise ét måltid a’ 600 kcal – hDer er mange forskellige apps der kan hjælpe én til at måle det …. Jeg har altid brugt den App der hedder MyFitnesspal … Den synes jeg er vildt nem.. Man skal ikke bruge det som en nøjagtig opmålning, men nærmere som et vejledende redskab. – Så vil man også finde ud af, at 600 Kcal faktisk kan været et ret stort måltid…. 🙂 Der er flere opskrifter i det hæfte der følger med, hvis man skulle blive lidt idéforladt..

 

Brug kuren til at få

 • Et Vitamin boost
 • kroppen Renses ud/Detox
 • Komme af med dårlige vaner
 • Føle sig lettere (ikke oppustet)
 • komme af med sukkertrang
 • Højere forbrænding
 • Et kickstart på en evt. slankekur
 • Meget mere energi

Status efter 6 dage

Vægt tabt i kg.: 2,3

Mit formål er jo ikke vægttab,Så for mig er det blot et vitaminboost med bonus…. 😉

Men tager en xtra shake, som supplering, som der står nævnt… : )Nævnt i den dagbog, der hjælper én med at krydse af så du husker at spise og drikke det hele – Virkelig nemt.. 🙂 1-2 gange dagligt får man en shake En shake jeg ofte også bruger, når jeg ikke er på forløbet..  Den er vildt lækker at lave smoothies med, hvis man bare lige blender den med nogle bær… – og så har man en hel nærende morgenmad   🙂 Selvfølgelig sammen med Aloe Vera drikken, som jeg altid har været fan af, og elsker alle dens fordele… 🙂

 

Det handler ikke om at sulte – men om at rense og kickstarte kroppen på ny – Der står som sagt beskrevet, hvilke frugt og grønsager du må snacke lidt af og hvilke du må snacke frit af – og så VAND VAND VAND…..  Men indrømmer også, at de dage hvor man glemmer at forberede sine snacks til i løbet af dagen, ja så bliver man skisme sulten… 😉 men sådan er det jo med alle lignende forløb, og så er det med at være aktiv 30 min hver dag.. De har lavet forslag i hæftet, så også her kan man blive inspireret …….. 😉

Den overrasker mig fordi, at jeg her på 6. dagen Virkelig kan mærke en forskel – ikke bare på tallene… Men har masser af energi, føler mig sådan lettere (giver det mening 😉 ),og så har jeg mistet lysten til søde sager – også selvom pebernødderne er kommet på bordet her hjemme  …. 😉

og har kun 3 dage tilbage …. 😉

Nu er det ikke så længe siden, jeg har været der sidst… Så har ikke haft så mange spørgsmål denne gang…. Men stadigvæk har Berit Madsen, været min hotline, hvis der har været noget… og hun vil også gerne være jeres hotline, hvis I har nogle spørgsmål … Eller måske ønsker at give det her i en julegave, som et Vitaminboost til at starte det nye år på…. 🙂

Hendes nr. ‭+45 31 60 09 58‬ Som har været min hotline de sidste 9 dage … 😜 men I kan også kontakte hende via disse link… 😋

HappyLifeByBerit

www.facebook.com/

 

Ved ikke om dette er noget nogle af jer kan bruge – synes bare virkelig at den er værd lige at dele med jer, … her op til den glade, dejlige og meget meget søde Jul… 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul i fodboldbranchen...??!