Andet er ikke bare godt nok for midtjyderne....

Vitaminboostet på 9 dage

Følelsen af at få renset kroppen fuldstændig

og dernæst boome den op med en hulens masse vitaminer igennem mad, masse grønsager… og selvfølgelig Aloe Vera drik… Den følelse er jeg helt pjattet med…. og siden jeg er begyndt at gøre det op til ferier, har jeg stort set sluppet af med den tørre hud efter at have været i sol, vand og sand – Det synes jeg, fortæller meget om vitaminboostet virken.

– De 2 ting er grunden til, at jeg igen igen har været på et C9 forløb…

Flere har spurgt om jeg gør det pga. vægttab, og det er bestemt ikke hensigten…. Derfor har jeg også snydt lidt og taget en xtra shake end der står beskrevet… og vægten siger -1,1 kg efter de her 9 dage…. Men det der, så giver mig et kick er, at jeg derimod har tabt 13,1 cm rundt omkring på kroppen… Det vil sige, at al den træning, proteiner og vitaminer har omdannet en masse til muskler i stedet… Se det er synes jeg er fedt… eller rettere % fedt ….;)

Men faktisk var der en skøn kvinde der kom og fortalte mig, at at hun startede på det her Aloe Vera C9 forløb for et år siden, har hun tabt sig 11 kg… efter at have været på det…. 11 kg… Det er da så vildt… Så det kan også bruges som et kickstart til et vægttab…. og det kan jeg egentlig godt forstå…

Mine ustyrlige sukkercravings her efter påsken…. er VÆK…!!! 

og jeg Har endnu ikke lært at drikke kaffe… så når vækkeuret ringer kl. 5.40 indrømmer jeg at ofte må hoppe på en af diverse energidrikke i løbet af dagen….  OGSÅ DEN TRANG ER VÆK !!! 

3 ting jeg ikke før, har haft så tydelige effekt ved det her forløb…. Altså det med vanerne og det med at have fået omdannet så meget fedt til muskler…. Det giver virkelig en blod på tanden til at fortsætte… 😉 

Så sumSå summa summarum så er det det her jeg mærker efter de 9 dage…

  • Et Vitamin boost
  • kroppen Renses/kickstartes
  • Komme af med dårlige vaner
  • Føle sig lettere (ikke oppustet)
  • komme af med sukkertrang
  • Højere forbrænding
  • Meget mere energi

img_3687

Vil det være for meget at sige at jeg NYDER at være på det her forløb ??? 😉

Ej… Selvfølgelig er det da hårdt – specielt de 3 første dag…. Specielt dag 3 var jeg fuldstændig energiforladt og hovedpine, efter at kroppen på de 2 første dage var blevet fuldstændig renset… Men det var jo netop også den følelse der gav én energien tilbage… Fra dag 3-9 må man få det her ene måltid på 600 kcal om dagen  ….. og set i bakspejlet skulle jeg måske have taget det måltid om til frokosten, for efter det … var det som en champagne der poppede, og ud sitrede kroppen nærmest af energi….. Det er den følelse jeg er helt pjattet med….. 🙂 Lige som jeg elsker følelsen efter at have  løbet et marathon HVER ENESTE LILLE MUSKEL I HELE KROPPEN KAN MÆRKES….  Så bliver man her opmærksom på sin krop og kan ligefrem mærke efter hvordan den fungere…. Uden at have nogen form for fagligt belæg for det, så kan jeg kun sige at det MÆRKES så sundt…

Jeg er en af dem der nærmest er født og opvokset med en ALOE VERA plante i munden i alle mulige afskygninger….. 😉 Ikke bare drikken, men hjemme hos os fandtes der ikke Plaster – men Aloe Vera Gel… Det kom på alt…. 😉 og det virkede… Men indrømmer nu stadig at den orange Aloe Vera Drik, er jeg ikke just fan af… Men tilgengæld drikkes de to andre med smag af Tranebær og Fersken som saft her hjemme – og ikke kun af mig… – Har nogle af jer prøvet den med  Cranberry ??? Helt klar favoritten – også blandt drengene 🙂 så jeg skal sørge for at stille lidt højt i køleskabet for, at Bette O ikke bare drikker løs…

Har hørt nogle tro, at C9 forløbet det går ud på at sulte sig…. og må indrømme at jeg ikke helt forstår den  tanke…

For gør man det, kan jeg kun se at det er ens egen skyld… 😉

Det handler ikke om at sulte – men om at rense og kickstarte kroppen på ny – Alt er beskrevet og overskueliggjort, for hvilke frugt og grønsager du må snacke lidt af, og hvilke du må snacke frit af – og der er VIRKELG MEGET …. – AF ALT DET RIGTIGE, som er fyldt med vitaminer 😉 og så VAND VAND VAND…..  Men indrømmer også, at de dage hvor man glemmer at forberede sine snacks til i løbet af dagen, ja så bliver man skisme sulten… 😉 men sådan er det jo med alle lignende forløb, og så er det med at være aktiv 30 min hver dag.. De har lavet forslag i hæftet, så også her kan man blive inspireret …….. 😉  I hæftet finder man også alle mulige lækre opskrifter til smoothies og aftensmad, med eksempelvis laks og kylling med ingefær.. Men hvis man forbinder, det med at sulte sig, når man ikke kan få sit brød, kage og andre hurtige sultslukkere… Så ja…. Men synes slet ikke den træng, når at nærme sig… Hvis bare man husker at propper løs af alt det andet… Faktisk kastede drengene sig over mit -“Abemad”, imens de sad med deres fredagsslik…  😉

Den overrasker mig fordi, at jeg her efter 9 dage Virkelig kan mærke en forskel – ikke bare på tallene… Men har masser af energi, føler mig sådan lettere (giver det mening 😉 ), huden virker blødere, neglene stærkere og så har jeg mistet lysten til søde sager og de falske energiboost …. 😉

På 9 dage….

Jeg synes altid,  det er rart, at der er én at støtte sig op ad gennem forløbet – og der kan jeg virkelig anbefale Berit Madsen,

jeg kontaktede hende på nr. ‭+45 31 60 09 58‬ Som har været min hotline de sidste 9 dage … 😜 men I kan også kontakte hende via disse link… 😋

HappyLifeByBerit

www.facebook.com/

Ved ikke om dette er noget nogle af jer kan bruge – fik så meget interesse, da jeg delte min 9 dages rejse på instagram, så synes virkelig, at den er værd lige at dele med jer…

Jeg er i hvert fald vild med det boost af sundhed min krop lige har gjort sig klar til ferien på……

tex2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Andet er ikke bare godt nok for midtjyderne....