De små successer..

Første år som blogger – på godt og ondt….

Pludselig kommer et af de der minder op på Facebook siden… Et minde om, at det er 1 år siden at mit lille univers sprang ud…. 🙂 1 år…??? CRAZYYYYY….. 1 års fødselsdag som bloggeren Lady Bach Bak… 🙂

SPECIEL BRANCHE

Jeg har på ingen måder fortrudt et eneste sekund!!!!! Men hold nu k*** en speciel branche… Det hele har været så overvældende og der har været en overraskende interesse, som jeg slet ikke turde håbe på, da tanken om mit lille univers startede. Men det er jo en branche, hvor jer læsere bare gerne vil så tæt på som mulig, og gerne helt under huden og helst sidde med ved middagsbordet…. og det kan jo egentlig sammenlignes med at opfinde et produkt, som man finder frem til metoden at sælge det på og så kribler det helt for at sælge mere og mere….. Sådan havde jeg det også i starten… Mere vil have Mere… og de af jer som har fulgt mig fra starten, kan nok også godt nikke genkende til, at jeg var meget mere detaljeret og helt åben omkring mit og vores liv, mine tanker og handlinger….

mig

Men én ting er at sidde og skrive det ned – det lyder måske åndsvagt for nogle – men man tænker faktisk ikke helt over modtageren af det man skriver…. I hvert fald ikke over, hvor langt ud det kommer…. og skal jeg være helt ærlig… og det skal jeg jo…. 😉 Så fik jeg pludselig en kvalmende fornemmelse, og helt ondt indeni – specielt når det handlede om vores børn… Man bestemmer jo over sig selv ….- men at udstille dem og byde alt og alle indenfor i deres opvækst, er jo en anden sag…. hvilket kan være ganske harmløst… Men ja måske det er det bekymrende moder hjerte der slå til, men ved ikke om I husker “Tisse-Måls-Videoen” som vi kalder den…. Den lærte mig, hvor skræmmende en effekt internettet har, hvor hurtig det kan være delt ud til hele verden – helt ude af ens egne hænder og kontrol ….

BLEV VIRKELIG SKRÆMT

Jeg blev virkelig skræmt og derefter meget mere kritisk specielt på Instagram, hvor jeg groft sagt sortere i følgere…. og slettede virkelig mange fra både min og vores søns profil…. Tror bare jeg fik et behov for at føle man bare havde lidt føling med kanalerne…. – og samtidig gav det selvfølgelig også en dæmper på detaljerne…. og et dyk i læser tallene…. KLART NOK …. Men som jeg har skrevet før så er det vigtig for mig, at jeg har mig selv med i mit lille univers… og har også været rigtig kritisk og sagt nej til mange samarbejdspartnere… Jeg vil vide hvad det er og kunne identificere mig med det, hvis jeg skal anbefale noget…. Så jeg har lagt mig i nødsporet –  hvor de fleste bloggere søger mod overhalingsbanen og gør alt for at få nyere læsere og kliks, som vi bloggere jo bliver dømt og vurderet udfra… – Mange betaler sig endda fra det…. Men det er faktisk det eneste tidspunkt jeg nogen siden har følt mig aller bedst tilpas…. i NØDSPORET…. 🙂 Jeg vil hellere tage den tid det tager og håber at kunne opnå tillid fra jer læsere – ved at være ærlig og mig selv…. 🙂

 

Når det så er sagt så har det jo også været det mest crazy år… Der er mange tusinde vis af unikke læsere, som jeg slet ikke beskrive, hvor taknemmelig jeg er overfor….Det er jer der har båret mig, det er jer der har motiveret mig… Det er jer der har inspireret mig…. Uden jer havde det ikke været muligt for mig at følge min drøm….. For udover at have lært en masse skønne mennesker i samarbejds regi at kende, så føler jo nærmest, at jeg kender en stor del af jer, fordi I er så søde til at kommentere, sætte spørgsmål, komme med ideer, skrive mails, eller endda komme hen og hilse på, når vores veje mødes  … og det er lige den DIALOG jeg elsker…. Det er det aller bedste skulderklap og -skub jeg kan få og får det vildeste kick af det… Pludselig bliver læsertal jo til navne eller måske ligefrem et ansigt kommer på nogle af jer – og så bliver det på det personlige niveau, som var og stadig er mit højeste ønske om universet… 🙂

mig1

Men det gør så, at jeg har været meget i vildrede…. For faktisk er 54 % af mine læsere mænd…. Hvilket er meget unikt og atypisk for en kvindelig livsstilblogger…. Oveni har jeg fundet ud af at mange af de 54% ikke normalt læser blogs og det ved jeg selvfølgelig godt at det primært skyldes fodbolden, men stadig er jeg taknemmelig over at I holder ved, og vil så gerne værne om hver eneste af jer.

I HVILKEN RETNING?!

Selvfølgelig er vores liv styret af fodbolden og vi elsker, at det er vores lille familieprojekt… Men det vil være umuligt at fylde en hel blog op om det og heldigvis byder dagligdagen på meget mere end det… Men de dele jeg troede mit lille univers også skulle indeholde, som er rigtig meget af min personlighed…. Altså fitness og indretning… Jamen dem har jeg ikke rigtig kunne komme ind på… Fitness mere fordi jeg i over et år har haft en fuc**** hælspor, som har sat mig helt ud af kurs (fif modtages gerne 🙂 )…. og mange mænd mister bare interessen, når det gælder indretning… Så tør næsten ikke… – Det første tip man får af andre bloggere er at lave mange flere indlæg – flere hver dag – og igen, er jeg så bange for at kvæle mine læsere med for mange indlæg…. Giver det mening… eller føler jeg helt forkert??? 🙂  Må dog indrømme at noget af det sværeste, hvilket jeg forudså i mit aller første indlæg, det er  stadig overfor dem, som kender mig virkelig godt… Måske føler man sig nok trynet en smule af janteloven…Det sætter i hvert fald en lille hæmsko på en måde der er svær at forklare… Vel det samme, hvis alle I kender rigtig godt er med og vurdere jer på arbejdet hver eneste dag. Uanset hvor meget I tror på jer selv…. Så vil det da være lidt specielt – vil det ikke??

 

Elsker bloggerlivet (må man ikke godt sige det HØJT????? 🙂 ) Det er lige mig…. – og bruger al min tid på det – det er virkelig så tidskævende – meget mere end jeg troede og som mange nok tror…. Jeg er typen der ikke går ind i noget halvt… og arbejder hele tiden på at udvikle retningen sammen med jer, som mit univers skal styres mod… Men selvfølgelig sprang jeg ud som blogger, fordi jeg elsker at fortælle historier om oplevelser, men når alt kommer til alt, så skal der selvfølgelig være en forretning i det, ellers er det jo ikke muligt….. og her er det virkelig cool business, specielt når man skal sørge for, at den blomst der ligger nødsporet stråler og virker mere troværdig fremfor dem i overhalingsbanen overfor mulige samarbejdspartner…. Men heldigvis har der været nogle og viser sig flere og flere, der også ser og mener at nødsporet måske endda kan være det sikreste og tryggeste sted at vælge og glæder mig sådan til at fortælle jer om de nye projekter jeg har gang i – Retninger jeg ALDRiG havde set mig selv i…. Men alligevel er der noget, der tænder mig i det og gør det så spændende, at jeg ikke har kunnet andet end at kaste mig ud i det… 🙂 Er virkelig spændt på, hvordan I modtager det… Men I må vente lidt… 🙂

mig4

 

HVAD SYNES I?

Jeg har mange tanker omkring bloggen og indrømmer ,at jeg flere gange også har tænkt om, jeg skal lukke den…. Har været selvstændig før – men her er man virkelig SELV-stændig….- Så savner nogle kollegaer og det at have fælles mål og sejre sammen  – Faktisk så meget, at jeg tror jeg må søge en måde at kunne kombinere det… Så skriv endelig, hvis I har forslag i det midtjyske… 🙂 Ja det var jo faktisk en åbent jobsøgning jeg smed ud der…. 😉

Men vil også gerne høre jeres mening om mit lille univers… ???? !!!! Nogle af jer har sikkert kunne mærke forskellen indenfor dette år… Men er det noget der genere jer?? Er der noget, I synes jeg kunne – eller burde gøre anderledes…??? eller forslag til emne ?? Hvad får jer til at følge med i mit lille univers ?? – hvis jeg må være så fræk at spørge…. 🙂

TAK…

Til sidst i det her lange fødselsdags indlæg vil jeg bare gerne sige 1000 TAK til alle jer… TAK fordi I har taget så godt I mod mig og mit lille univers … Det varmer virkelig mere end I aner…..

 

tex2

12 kommentarer

 • Lykke

  Kæreste Diana.
  Jeg nyder hvert et indlæg og indblik i jeres verden. Samtidig kan jeg også godt forstå, at du savner noget kollegialt og mål at arbejde hen imod. Kunne du mon lave lidt færre indlæg og få tid til et arbejde ved siden af? Jeg håber virkelig ikke at det bliver enten eller, for det er en meget interessant blog!
  Jeg kunne også være meget interesseret i et eller to indlæg omkring boligindretning – og det kan være mændene kan få inspiration til en gave 😉
  Derudover kunne det også være spændende at høre om jeres dagligdag og kunne du mon interviewe andre fodboldkvinder?
  Pøj pøj og bliv endelig med ved at være dig.
  Knus og tanker fra København

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Lykke …

   1000 tak for de søde ord… Det glæder mig virkelig at du vil følge med… og du har da så ret i dine forslag… har også tænkt at udvikle den i retninger af sådan, men man skal også tænke over at det ikke er alle der ønsker at ytre sig i det offentlige… og det har jeg den dybeste respekt for… Men har tænkt tanken om hvorledes man kan overholde balancegangen… 🙂

   Men kom endelig med en masse forslag – jeg suger til mig… 🙂

   De varmeste tanker fra mig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Diana
  Først og fremmest; DU ER SÅ SEJ!! 👏👏👏
  Jeg har fulgt dig fra starten, og faktisk også lidt før. Jeg holder virkelig meget af at følge hele Bach Bak familien, og det er der flere grunde til. (Men først tak, fordi du lader mig følge jer, både her og på Instagram). Det befriende ved jeres familie er at I er JER SELV. Der er ingen dikkedarer med jer, det er bare Bach Bak familien. Jeg er stoppet med at følge andre familieblogs, fordi jeg synes det hele bliver så kunstigt og opstillet. Det gør det bare ikke med jer, så tak for det.
  Jeg følger jer grundet min interesse for fodbolden, for I, og i særdeleshed dig, formidler fodboldsporten på en jordnær og hjertevarm måde. Men jeg er også kommet til at holde af alle de små hverdagsfinurligheder som du deler, og jeg er sikker på jeg vil følge dig selvom fodboldlivet en dag stopper (om mange mange år 😎).
  Jeg bor i København og har aldrig været i Midtjylland, men du er virkelig en god ambassadør for området, og jeg forestiller mig lidt din familien som en slags “værtsfamilie” for området (på en 100% positiv måde) og det lader til at I er elsket og selv spreder kærlighed, omsorg og hjerterum udover hele området – pg hele vejen til mig i København.

  Så TUSIND TUSIND tak fordi du har været dig selv, været ærlig og givet mig/os et indblik i dit univers. Jeg synes jeg får mange gode værdier ud af at følge dig. Drømmen om en familie og et hus et roligt sted, er i hvert fald genopstået her.

  Mht. indholdet, så havde jeg faktisk (ligesom dig kan jeg forstå) regnet med at indretning ville fylde mere. Der kommer små bidder på Instagram, og dem nyder jeg, for du har virkelig god stil! Kunne det være en idé til indretningsindlæg, at du udgiver dem samme dag som et andet indlæg? Så kan mændene bladre forbi, og vi andre kan læse med glæde 😃 Det var bare en tanke 🙂

  PS. Jeg forstår hundrede procent at det kan være intimiderende for dig at dele, når venner og familie følger med, men jeg håber virkelig du vil fortsætte, også i nødsporet 🙂

  Mange knus fra C

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold nu op… At dette skulle blive så følelsesladende en dag pga af alle de søde ord jeg har fået, havde jeg skisme ikke regnet med – så din fik da virkelig bægeret til at flyde over…. og ramte spot on…. At jeg kan nå helt til det københavnske og til en som oveni aldrig har været i det midtjyske…. Det er da så overvældnede stort for mig…. så 1000 tak fordi du sætter et navn på dig som læser… Dig vil jeg aldrig glemme…

   – og at du oveni kommer med en rigtig god ide i forhold til måden at få lukket min interesse ind i universet og stadig værne om de uinteresserede indretningsmæssigt… Ja det kan jeg ikke takke dig nok for… Har tænkt mange måder ind… Så håber da der bliver åbnet lidt op for det – Vil jo gerne glæde jer alle… 🙂

   Men ja Tak er kun et fattigt ord… lyder så kliché agtigt men det er vel sådan jeg har det efter at have læst din kommentar… og fordi jeg netop har “fanget” lige din opmærksomhed…

   Ønsker dig den bedste dag… og kan da kun anbefale dig at besøge det midtjyske en dag… Alt det med mange marker, køer og den jyske hede… Ja det passer skam… Men der er også så meget mere end det… 🙂

   Mange varme krammer der strammer fra Di

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Smukke kvinde!!! Du er umådeligt sej!!! Jeg elsker din måde at trodse janteloven på – for du og din familie gør det på en måde hvor man bare ikke kan lade være med at elske jer for det.
  Jeg elsker at følge jer og kan faktisk sagtens sætte mig ind i dine følelser på godt og ondt – som mor og som menneske!!
  Det er en fornøjelse at følge jer, – både her og på stadion ❤️ Jeg tager hatten af for jeres vilje og jeres gåpåmod og når jeg bliver voksen, så drømmer jeg om at være jer 😄 Man kan lære meget af jeres sammenhold og styrke og det er i den grad beundringsværdigt!!! Fuck janteloven omkring det at være blogger – behold din sjæl i det og stå ved hvem i er – i er Midtjyllands sejeste familie 👍🏻 jeres evige overskud og smil, findes ikke andre steder!!! Tak for det!! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Holy shit – Det var da virkelig en rørerende kommentar… Den gik da lige ind og pressede på tårekanalerne… 1000 tak det er virkelig de sødeste ord… og krydses vores veje på stadion så tag endelig fat i mig… For er god til ansigter men nogle gange kniber det med navnene…. og du har i den grad fortjent et kram…. Så 1000 tak det varmer mere end du aner…
   De varmeste tanker fra Di

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Plejer faktisk ikke at skrive kommentar- men syntes lige du skal vide, at jeg nyder at læse dine indlæg 😉. Blev ved med at være dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej hvor dejligt at høre…. 1000 tak fordi du skriver når du nu ikke plejer at gøre det… så skal du blot vide hvor meget det går lige i hjertet… Tak 🙂 De varmeste tanker fra Di

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Holmer

  Tillykke med dagen😆🇩🇰 Husk nu at viderebringe hælsporetips, der virker, hvis du får nogle af dem😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Kæreste Lady D 💜
  Stort TILLYKKE med din 1 års føsdag’ – det er SÅ sejt gået💪🏼🙌🏼. Jeg ELSKER at læse med blev endelig ved, uanset hvilken retning det tager, holder jeg ved 😘⚽️🏡🍀✨🍒🍤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak kæreste Lady A…
   Det betyder mere end du aner at du følger med … Glæder mig til at tage dig med på endnu flere retninger så 🙂 Varmeste tanker fra Di

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De små successer..