SMILET - det der varmede mest i Drømmelandet...

2 år med JETPEEL behandlinger Før/Efter…

Kender ingen så perfektionistisk til at rette og farve bryn som Sandra – så man kan altid lige slå 2 fluer med et smæk, når man nu lige ligger der… 🙂

Vupti – der fik I godt nok lige et Close up – håber I kan klare det, for der simpelthen noget jeg bliver nød til at dele med jer….  🙂

Se videoen her… :

SE VIDEOEN AF JETPEEL HER

Jeg har nu fået spulet huden med 200 m/sek ren og boostet den indefra med ene af lækkerier i snart 2,5 år..

…….og jeg er simpelthen på rumpetten over hvad den lille filur af en maskine kan gøre. -og når noget eller nogen har bevist overfor mig at det virkelig virker – så har det vundet min tillid og bliver det ved med at overraske – efter flere – som her i 2 år – Ja så bliver jeg nød til at dele det igen, det kunne jo være at det kunne hjælpe andre – som det har hjulpet mig…. 🙂

Fik anbefalet et forløb på 6 gange af kort mellemrum – og da jeg så hvilken forandring det gjorde ved min hud – har jeg holdt ved næsten hver 6. uge – hvis altså ikke at Corona har blandet sig…

Jeg har faktisk været rigtig strid mod min hud – en god kombi af alt for meget sol og solaire – ingen solfaktor og så lidt pleje som muligt  – ja det var vel mine bedste råd – hvis du spørger mit unge jeg… 🙁

Så da jeg så hvad den lille bandit kunne gøre gøre – var jeg målløs… og da Susan kom her sidste gang og viste mig forskellen på mit første billede og så til nu 2,5 år efter… Så Håber I kan tåle det. For jeg er simpelthen sådan på rumpetten over den forskel, der er sket til trods for at jeg jo ikke kan løbe fra at huden faktisk har rundet den famøse KLUB40… 🙂 Tror også at de fleste af jer – ved hvor kæmpe fan jeg er af denne lille bandit – og hvor højt jeg prioritere min små besøg hos Susan og Sandra – for det tager jo faktisk kun max 3omin  – og så er du ude igen…. 🙂

Det jeg nok aller mest er i chok over, er mine pigmenter pletter, som er formindsket markant -og det gjorde de allerede efter det opstarts forløb jeg var i i starten….  Det var altså nogle pigment pletter, som  jeg har kæmpet med siden den første graviditet, så det pressede lidt på i tårekanalerne, da jeg så det. Det havde jeg sket ikke regnet med, at den også kunne det – den lille Jetpeel Bandit 🙂

Forskellen efter forløbet på blot 6 gange

Men wow hvor synes jeg det er vildt

Nu efter så mange behandlinger – kan jeg nærmest selv se når huden trænge til lige at bliver boostet med ny energi indefra…

For den nemmeste måde at beskrive følelsen af Jetpeel behandling er, hvis du forestiller jer, en højtryksrenser der spuler ned imellem revnerne på fliserne ude i haven og fjerne alt snavs og ru overflader. Nu skal du så bare forstille dig, at den højtryksrenser er en lille fin dyser på størrelse med en kuglepen der med 200 m/sek. i stedet med bevægelsen op og ned, frem og tilbage i mens den spuler på din hud i ansigtet, halsen og man kan endda vælge at få det gjort på brystet.

Det er da en effekt os andre kan forstå, hvorfor det kaldes for dybderensende…. 😉

Følelsen er en iskold stråle direkte ind i huden – Jeg bliver virkelig draget af det hver eneste gang…. For elsker at man både kan MÆRKE og SE en forskel efter hver eneste behandling…. Det er da til at forstå ikk… ???

Pigerne fortalte at man kommer 1,5 mm under huden, og der findes mange forskellige former for behandling – men anti-aging – som jeg godt tør sige højt, er min yndlings behandling – JA der er det altså rynkerne og ujævnheder, hvor JETPEEL strålen er fylder ud med vand, ilt og bla. vitaminer, frugtsyre, hyaluronsyre….BOM BOM….

Sidstnævnte er vel et ord man ikke helt kan komme udenom, i hvert fald ikke når man er i den “MODEN” alder… Er det ikke rigtig ??? 😉 – Jeg synes, i hvert fald jeg høre hyaluronsyre alle steder lige pludselig…… 😉

Men ved nu også godt, hvorfor…. 😉 Specielt de fine smilerynker ved øjnene… Der selvfølgelig symbolisere liv og modenhed – bevares…. 🙂 Meeeeen de behøver ikke at komme så hurtigt og tydeligt vel…. ????! 😉  Men elsker at man kan se den helt store forskel, når huden lige der er blevet fyldt ud og boostet – og mine kinder – hvor jeg fra min families side har arvet nogle bitte små sprængte kar af en art… ja de er over denne tid virkelig formindsket….- nærmest helt forsvundet.. Et lille plus er at selv læbekanten kan få et løft og føles som om man går med strutlæber, når man går ud derfra, fordi væsken også spules de 1,5 mm ind under læben hud, og giver en smule fylde i dens tynde hud…. WIN WIN… 😉

Spulet med 200 m/sek ser lidt vildt ud, men føles bare dejligt koldt…. 🙂

Det der virkelig gjorde mig nysgerrig, da jeg først gang hørte om Jetpeel hos pigerne inde hos Susan Vinther, som jo også har lavet mine bryn – det er jo at der jo ikke snakkes om botox og andre mere permanente løsninger, men en behandling der booster huden med diverse lækkerier – indefra… ….

Ved en hurtig googl’ing, finder man hurtig frem til det JET PEEL kan hjælpe på….;

 • Rynker og linjer
 • Pigmentering
  Acne
 • Dehydreret/Olieret hud
 • Opstramning….

Faktisk går jeg og prøver at løsne lidt op på manden min herhjemme…. For Susan fortalte om, hvordan specielt mænd med jobs, hvor de er ude i al slags vejr, vil man kunne se store forandringer ved sådan en behandling…. Men uden at sige for meget…. Så er det jo også oftest lige de mænd, der bestemt mener at ansigtsbehandlinger ikke er for dem…. Så det er lidt op ad bakke, men jeg giver ikke op….

Jeg er virkelig blevet nysgerrige på, hvor meget den her JET PEEL kan gøre…. 😉

I kan se og direkte booke her….

-30 procent på et kurforløb på 6 behandlinger (spar næsten 2 behandlinger (1600kr) 😜) tilbudene kan ikke kombineres

En helt anden ting, som jeg virkelig har bemærket – er at min hud plejer ALTID ved denne tid, at tørre ud ved frost og vejrskifte – om det er fordi at frosten ikke rigtig har ramt endnu eller om jeg virkelig kan give hele æren til JETPEEL, ja det kommer jo stadig lidt på en prøve – men vælger nu at tro på, at alle de vitaminer og frugtsyre der bliver spulet ind under hudens overflade har sin finger med i spillet.

Nu tænker I sikkert på prisen , hvor jeg brugte sådan et “6 turs kort” – hvor man faktisk køber 6 behandlinger for 4 behandlinger pris .. Så det er altså lidt af en besparelse…

og så faktisk at det her i Marts måneder 2022 kører med tilbud, hvor man kan spare 300kr. på én behandling – hvis man blot ønsker at prøve behandling – Men “advarer” lige om, at man virkelig bliver afhængig af de power derinde – og alle deres skønne behandlinger…. 🙂 og I må ikke hænge mig op på det, men tror faktisk, at JetPeel behandling kun er i Hjørring hos Bysahl – 1 sted i København og så i Herning hos Susan Vinther    – Så ja der er flere der tager turen for at blive spulet lidt af den lille Jetpeel…. – Det kan jeg nu også godt forstå…. 😉

 Jeg ved godt, at vi rigtig er i kvindehjørnet i det her indlæg. Men når jeg oplever ting som det her – bliver jeg nød til at dele det med jer… Flere af jer har spurgt på før og efter fotos – so here you go... 🙂

Linker lige til til SUSAN VINTHER PMU her…. 

– hvis der nu var nogen der skulle have det på ønskesedlen …. 🙂

2 kommentarer

 • Malene

  Hej, det lyder spændende og du nævner det findes 1 sted i København. Ved du hvor det er ? Har ledt uden held 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Malene

   Kan se mit svar ikke helt er kommet igennem – det er jeg ked af hvis det er tilfældet … For mener hun hedder Diana Hvas hende som har det i Kbh – håber det kan lykkes for dig… https://dianahvas.com 🙂 Kh fra Di

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMILET - det der varmede mest i Drømmelandet...