De GJORDE DET SG*...

C9 Forløbet- Med de mange vinkler…

img_4146

9 dage er alt den skal bruge…

C9 Forløbet…

Bliver simpelthen nød til at dele lidt af min oplevelse med dette forløb – som IGEN har imponeret mig….

Nej jeg tager den ikke for at tabe mig, men for at få det vitamin boost jeg synes hjælper min krop og hud til ikke at tørre ud, når man skal ned i varmen, som vi er nu…

Nu siger jeg igen – for gjorde det også sidste år med lige så stor begejstring – Denne gang delte jeg lidt ud på instagram, og kunne mærke, hvor stor interessen er – og det kan jeg godt forstå…

Brug kuren til at få

  • Et Vitamin boost
  • kroppen Renses ud/Detox
  • Komme af med dårlige vaner
  • Føle sig lettere (ikke oppustet)
  • komme af med sukkertrang
  • Højere forbrænding
  • Et kickstart på en evt. slankekur
  • Meget mere energi

Status efter 9 dage

Vægt tabt i kg.: 2,1

Vægttab ialt i cm: 11,5 cm. (Der er både målebånd, skema og instrukser med)

 

Mit formål var jo ikke vægttab, så tog en xtra shake, som supplering, som der står nævnt… : ) Nævnt i den dagbog, der hjælper dig med at krydse af så du husker at spise og drikke det hele – Virkelig nemt.. 🙂

img_3687

Selvom jeg har været på hyggebesøg hos min søster, i Parken og til Guldfest, jamen så har jeg holdt mig væk fra slik, popcorn , andet nemt tilgængelig og usunde sager…. og det er ikke for at klappe mig selv på skulderen – men ganske enkelt bare fordi jeg ikke havde lysten – ingen sukker eller salt -træng 🙂 Ved godt I tænker JA JA… Det gjorde jeg også indtil jeg prøvede det selv – ændring af ens vaner på 9 dage bare…. 🙂

Jeg indrømmer dog at jeg allerede vidste, at blev der Guldfest, så var alkohol tilladt – selvom det selvfølgelig gjorde dagen efter lidt hårde på kur 😉

Det handler ikke om at sulte – men om at rense og kickstarte kroppen på ny – Der står beskrevet hvilke frugt og grønsager du må snacke lidt af og hvilke du må snacke frit af – og så VAND VAND VAND…..  Men indrømmer også, at de dage hvor man glemmer at forberede sine snacks til i løbet af dagen, ja så bliver man skisme sulten… 😉 men sådan er det jo med alle lignende forløb…….. Fra dag 3-9 må man spise et sundt måltid – og så det er der eksempler på i den lille håndbog, der følger med 🙂

Den værste dag var helt klar dag 4 denne gang – man skal holde sig aktiv i min. 30 min hver dag (som der også står eksempler på af i bogen) og der var både ben og hovede virkelig tungt…. og tænkte at det kommer jeg da aldrig igennem… Men skal da lige love for at dag 5 blev helt anerledes med ny energi …. 😉 Det skal så også siges at jeg havde valgt en periode, hvor jeg oveni det nævnte med parken, guld og tøsehygge havde rigtig meget arbejde og derfor nok ikke fik den optimale mængde søvn, som virkelig er vigtig med så få Kcal indtag…. En ting jeg nok vil kalkulere lidt bedre med næste gang jeg hopper på boostet… 😉

1-2 gange dagligt får du en shake – havde en veninde der droppede kuren ,fordi hun ikke kunne drikke det – men hun vidste heller ikke, at de fåes med flere smag – Jeg selv er vild med denne vanilje og har faktisk tænkt på at forsætte med at erstatte et måltid med denne i gang i mellem… 🙂 – Selvfølgelig sammen med Aloe Vera drikken som jeg altid har været fan af, og elsker alle dens fordele… 🙂

– Har nogle af jer prøvet den med  Cranberry ??? Helt klar favoritten – også blandt drengene 🙂

Den overrasker mig fordi, at jeg her efter 9 dage Virkelig kan mærke en forskel – ikke bare på tallene… Men har masser af energi, føler mig sådan lettere (giver det mening 😉 ), huden virker blødere, neglene stærkere og så har jeg mistet lysten til søde sager – specielt den trang jeg fik om aften er væk …. 😉

På 9 dage….

Selvom det blot er et år siden jeg sidst var på det – så kan jeg godt lide lige at blive sat ind i det hele igen… og det er rart, at der er én at støtte sig op ad gennem forløbet – og der kan jeg virkelig anbefale Berit Madsen,

jeg kontaktede hende på nr. ‭+45 31 60 09 58‬ Som har været min hotline de sidste 9 dage … 😜 men I kan også kontakte hende via disse link… 😋

HappyLifeByBerit

www.facebook.com/

 

Ved ikke om dette er noget nogle af jer kan bruge – synes bare virkelig at den er værd lige at dele med jer…

Jeg er i hvert fald vild med det boost af sundhed min krop lige har gjort sig klar til ferien på……

Nu skal der dases 😉

 

tex2

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De GJORDE DET SG*...