RABATKODE TIL ET SOCCER-SIT.. ;)

Det vil jeg også kunne, når vi bliver gamle…

img_2791

Det gælder vel om at finde stien sammen… 🙂

De kommer nærmest hver morgen sammen hånd i hånd… Starter på hver sit løbebånd ved siden af hinanden i hvert deres tempo… Hver eneste gang jeg ser dem bliver jeg helt varm inden i… De er en kæmpe stor inspiration for mig… De for smilet frem hos alle der nede… og hos dem de ikke gør – burde få et gok oveni..

 

Det er jo ligenøjagtig, derfor vi skal holde os i form… For at holde os sunde og stærke i så mange år. Dette par jeg snakker om er måske 65-70 år. (Ved godt at det er farligt at spå om alder.. 😉 ) Men når de kommer der og træner sammen, tænker jeg altid;

“DET VIL JEG OGSÅ KUNNE, NÅR VI BLIVER DEN ALDER…”

Træne sammen – holde os sunde sammen – have overskuddet til hinanden, vores børn og forhåbentlig børnebørn.. (selvom det er lidt mærkeligt at tænke på lige nu 😉 )

I det perfekte moment, hvor jeg lige havde krydset målstregen ved Amsterdam Marathon, fik jeg manden min engang til at love mig, at en dag efter fodbolden skal vi krydse sådan en målstreg sammen – Hans undskyldninger med en alt for stiv fodboldkrop har været på hver gang jeg nu har nævnt det, efter han er stoppet som fodboldspiller… 🙂  Men det er vel ikke tiden det handler om – Så vi må tage den tid det tager … bare vi gør det sammen… Det skal nok komme til at ske – vent og se… Nu har jeg i hvert fald delt med jer.. Så er der lidt flere at skulle stå til regnskab overfor… 😉

 

Man kan blive inspireret af mange ting, men, når det handler om kærligheden, så er jeg så fascinerede af, hvordan ældre par ikke behøver at vise eller fortælle noget… De har bare en aura omkring dem, der er så inspirerende i hele den livshistorie de har sammen og hver for sig… Ingen kan fortælle netop den historie bedre end dem selv.. Det er kærlighed… 🙂

Jeg er så glad for at netop det her par, deler samme Fitness World, som jeg. De er min motivation og inspiration.. For det der, det SKAL vi også kunne – når vi bliver “gammel”… 😉

Lige lidt livstanker fra skoven… 🙂 Men nu har jeg tænkt over det så mange gange, så ville lige dele det med jer.. Hvad og hvor finder i inspiration til jeres mål… ??

 

tex2

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RABATKODE TIL ET SOCCER-SIT.. ;)