Nytår på rødderne af det afrikanske Baobab træ...

Den Forkerte Tatovør…

Tatoveringer er vel mere normalt end unormalt nu….. Jeg bliver virkelig draget af dem –  De kan jo virkelig være så fascinerende og smukke på samme tid – Meeeen selvfølgelig er der også nogle som kan være meget uheldige…..

Jeg  siger UNDSKYLD MOR (tiltrods for mine 37 år), hver gang jeg får en ny – og er efterhånden ved at have mange af dem, rundt om på kroppen… Fortryder ingen af dem… ikke end gang den lille stjerne-agtige tingest  jeg fik lavet på lænden, som 18 årig….  😉 Men såden én lille bandit der hængende der – fortæller vel bare, hvilket årti man var ung i 😉

Manden min har endnu flere, og de fleste af hans er af betydning… Jeg elsker at gå og kigge på dem og tænkte på det de betyder… Men alligevel er de fleste af mine vel egentlig bare valgt og lavet pga kunstværket… -Det kan være dyr og flere forskellige statements 🙂  … Men har også Patience skrevet – som er titlen på en Guns N’ Roses sang, som jeg fødte vores ældste søn til – og ja det kan man sjovt nok huske…. og husker intet fra mindste sønnens fødsels 😉

Men Jeg har også lært af min lektie… For det der vel er min største fascination af tatoveringer – er dem der laver dem…. Shit – hvor sidder der mange dygtige kunstnere rundt omkring…. og selvom man kan tegne, må det jo være er en helt anden verden, at gøre det med blæk på hud…… Så selvfølgelig er der forskel på tatovører… Heldigvis…. 😉  Men min tålmodighed er ikke altid den bedste, Så for et par år siden fik jeg lavet af en anden tatovør – da min favorit tatovør ofte er booket meget op – så tænkte, at når jeg lige frem kommer med et billede – så kan det vel ikke gå helt galt med en anden….

Men det kunne det …

Den blev jo slet ikke som jeg havde forestilet mig – faktisk tæt på det man på en pæn måde – kalder for meget lidt pæn… …og jeg havde ingen positive ord tilovers for ham der lavede den….

Meeeeeeeen jeg lærte af det….

For selvfølgelig var det ikke ham, der var dårlig – For har faktisk set, at han har lavet de vildeste tegninger…. Nej det var bare kemien og forståelsen imellem os, som var helt Lost… Det lyder måske mærkelig, men tror også jer, der har tattoos, I vil give mig ret i, at det er virkelig vigtigt… Det er vel én af de vigtigste dele ved at få lavet en tatovering – Det Ved jeg nu….. 😉

Never af failure – Always a lesson – Står faktisk skrevet et sted på mig …. og det passer vel meget godt her… 🙂 For nu har jeg her et par år efter fået rettet lidt op på tatoveringen, og fortryder intet af den på nogen måder – den minder mig bare om, at jeg ikke skal lade mig styre af min (til tider dårlige) tålmodighed… 🙂

 

Det var så lige en anden vinkel end jeg plejer… Men tænkte bare at der med stor sandsynlighed er mange af jer derude, som også er fascineret af kunst på kroppen, eller måske I overvejer, og så vil jeg bare lige sige, at selvom I har det præcise billede af, hvordan jeres kunststykke skal se ud, så er det altså ikke ligegyldig, hvem I så vælger, at få det lavet hos…. 🙂   For 7 år siden blev vi introduceret for Gert fra Devil’s Ink i Silkeborg…. – og Jeg vil aldrig nogen sinde turde gøre andet end at vælge ham igen….. 😉 Men der findes mange gode tatovører – det er jo bare lige om at finde den der passer til ens stil – og temperament … 🙂

Måske der er nogle af jer, der også har tatoveringer – der også tør dele…. ?? Er de alle af betydning ??? Mon der endda også er nogen af jer, der har prøvet, det med at vælge den forkerte tatovør og resultatet endte fuldstændig i anden grøft end det forventet ……??? 🙁

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår på rødderne af det afrikanske Baobab træ...