Burde de ligge i deres seng??

Den sure Bænkevarmer-kone..

Jeg er ikke stolt af det, men kunne bare ikke styre mig …. at se sin mand starte på bænken gav mig den største klump i maven – EN STOR SUR OG GAL KLUMP…

Men mon ikke, at 90 % af de spillere der sidder på bænken er så skuffet over at sidde der. Det er nok kun dem som kommer med på et “wildcard”, som eksempelvis de unge spillere der kommer med superligaen, som virkelig bare håber på, at de for chancen for at vise deres værd. Resten af nogle, der er skuffet over at sidde der, og måske så frustreret og uforstående over ikke at være blandt de 11 startere, i bund og grund fordi at sporten jo er fyldt med “vindere.”

I den tid jeg har været sammen med manden min, har jeg virkelig beundret og samtidig haft ondt af dem som sidder på bænken. Man skal virkelig være lavet af noget specielt, for ikke at lade sin skuffelse og frustrationer skinne igennem. Deres stolthed bliver knækket på det groveste og alligevel skal de bare gribe chancen, når de så får den, og samtidig have en stor portion holdånd. Det må være så hårdt… den psyke de skal have ikke bare for holde sig kampklar op til kampen, men også kapere sin egen frustationer og udnytte dem til noget godt. Det må være så pisse hårdt og noget der virkelig tærer på én.

Man kan ikke undgå at høre mange historier rundt omkring, om forældre – Der slet ikke kan styre dem selv, hvis de ser deres søn eller datter sidde på bænken…. Det er meget sjældent, at der er forståelse fra den side… Har endda hørt om nogle som har “betalt sponsorater” til holdet, mod forventning at deres stjerne så vil være på holdet… Ja mon ikke der er mange forskellige historier rundt omkring af sådanne typer ??

Det hele skyldes jo bare KÆRLIGHED… Sådan vælger jeg i hvert fald at se på det… Man vil bare det bedste for ens barn – anset hvor gammelt han/hun er… – Så måske I også kan sætte jer ind i, hvordan det så er, hvis det er ens kæreste der bliver sæt på bænken…

For manden min, har hans valg i karrieren altid været til steder, hvor han skulle kæmpe for en plads på banen, men også havde en reel chance for at være fastmand… Nogle vælger ud fra andre kriterier, og er måske ung og suger til sig af både erfaring og eventyr  og tager udfordringen op derfra. Så tror måske sådan en situation ville være anderledes…

Kun ganske få gange, har jeg oplevet manden min blive sat af holdet… Til trods for at han var Top Fit… Jeg kan ligefrem mærke i maven bare ved tanken om det, hvordan den knudrede sig helt sammen…. og min ansigtsfarve ild rød… Jeg var rasende… og voldsom primitiv… Det indrømmer jeg…

Kun 1 gang i FCM blev han sat af… Det var under Glen som træner – der gjorde det af Taktiske grunde… Det var imod FCK, og husker det SÅ tydeligt… Jeg kom i så god tid, at jeg kunne høre hvad der blev sagt, når trænere kom og præsenterede holdopstillingen i loungen…  Hans kone gik jeg i en stor bue uden om… Jeg var ganske enkelt bange for, hvad jeg ville komme til at sige til hende…

De er nogle af vores bedste venner den dag idag og var det allerede den gang – Kristian havde dem som værgefamilie, den gang han kom til klubben, som 15 årig og har haft tæt kontakt lige siden… og de tog mig ind som en naturlig del af familien den gang jeg mødte Kristian… – og nu stod jeg og var så voldsom rasende lige på dem…  Glen, som blot gjorde sit arbejde, og Tanja, som absolut INTET havde med det at gøre, og bare er den skønneste, der kun vil det aller bedste for alle, med og uden bolden..  Jeg var bare rasende og indebrændt og ønskede vitterligt at holdet kom langt bag ud – og alt vente, når manden min kom på banen…

I tiden i Holland havde Kristian en træner, som først satte holdet, når de mødte ind 1,5 time inden før kampstart. Det vil sige, at de oveni hatten skulle gå og lade op til kamp og samtidig være uviden om de fik dommen, som bænkevarmere eller ej – Selv på manden min kunne jeg se og mærke, hvordan det påvirkede ham helt vildt… – han blev så frustreret – selvom han egentlig var en rimelig sikker mand i holdopstillingen.

Men han prøvede dog nogle gange, hvor han blev sat på bænken i et par kampe -Så jeg vidste altid den var gal, hvis han pludselig ringede . Jeg var så rasende og så arrig, at jeg altid måtte se kampen, lidt væk fra de andre piger. Specielt med laaang afstand til familien til ham som spillede i stedet – og ja jeg sad og frydede mig, hver gang ham den anden  lavede en fejl – Så ubehøvlet og egoistisk… I know… men sådan havde jeg det virkelig. Havde et fint forhold til den anden familie, men det var som om vi altid havde sådan en konkurrence barriere imellem os… Vildt barnligt…!!!! Der var jo intet var på det personlige plan…

“Bare pga en plads blandt de 11 udvalgte”

– Men sådan er det…

I Holland, var det første gang jeg rigtig mærkede denne følelse og tænkte den sikkert var vildt forstærket af, at vi var væk fra venner, familie, og trygheden – så skulle han ikke bare sidde der på bænken – og jo slet ikke i stedet for ham den anden fyr .. vel………😜.!!!

Men det var jo ikke bare, fordi vi sad lagt væk fra alting…  Det mærkede jeg jo den gang imod FCK…  Denne gang gik det bare ud over træneren – og hans kone….  Heldigvis noget vi har grint over siden.. 🙂  For ved godt at det er totalt latterligt, og måske er det så svært at forklare… For skammer mig da over det – men skal da også gerne  være den første til at indrømme, at jeg ikke tror det vil være anderledes, hvis noget lignende skete den dag idag… Også selvom jeg nu er det ældre og efterhånden kender gamet efter så mange år…  Nej den følelse tror jeg stadig sidder der…

Nu er det jo så MIG, der hører under Træner-konen…  Nu er det jo pludselig mig følelserne kan gå ud over… og jeg forstår dem jo…. Ikke at jeg har kunne mærke noget, men jeg tænker faktisk meget over det – ved jo hvor ondt det gør helt nede i maven…….  Så at kæresten til Thomas Müller, var kommet i Bad Standing i det tyske – måske I har læst det ??? :).

En lille ironisk kommentar til et instagramopslag var alt, da træneren skiftede hendes kæreste ind på banen efter 70 min…. … . Hun gjorde jo egentlig bare de fleste i hendes situation tænker…. Det kunne i hvert lige så godt være mig i de situationer…. Som om man ikke tænker helt klart lige der ….🙈  Mon ikke også  de forældre der står trofast, men fuldstændig uforstående og ser deres børn sidde på bænken i kampe rundt omkring i Danmarks klub baner har det sådan … ??

Det at den, man elsker  bliver fravalgt frem for en anden – er jo virkelig svært at styre ens følelser overfor…. – det kan jeg skrive under på…

Jeg har lovet mig selv – og manden min 🙈 – at jeg ikke må blive “Én af de forældre”….  Noget vi nok begge har frygtet – selvfølgelig nok mest mig selv –  efter at have oplevet mig selv så ustyrlig primitiv i de situationer… jeg Synes faktisk det går rigtig godt med at holde det … 😜 Tror måske ikke helt jeg har det i mig – altså som forældre…..🙈   Meeeen vores søns hold spiller jo heller ikke helt med rigtige “udskiftningsregler” og ved godt at man aldrig skal sige aldrig….😜 Sådanne forældre – er vel uungåelige er de ikke ??? 🙂

– Men igen det bunder vel bare oftes i Ren Kærlighed… ik ?? 🙂

Kan vel passende runde af med;

NO ONE PUT’s my BABY IN THE CORNER” 😜❤️

 

2 kommentarer

  • Poul Nielsen

    Jeg synes du rammer plet. I sport vil man altid gerne være på banen. Det er jo det alle drømmer om.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Burde de ligge i deres seng??