Nem Sommersalat med Vandmelon

Meget mere end #BareDanmark..

Jeg Skammer mig… 

I alle år, har vi hold drengenes skoleferier i Danmark, fordi farmands jobs kalender jo kører lidt sit eget show i forhold til så mange andres… 😉

Men jeg elsker faktisk vise dem, at man ikke behøver en “flyvemaskine” for at opleve noget sjovt, vildt og smukt i ferierne – Vi har jo alt sammen lige her omkring os i vores eget lille land… 🙂

For når sommeren ligger sig, som en varm dyne hen over Danmark, så findes der vel ingen steder der kan hamle op med Danmark ??? – og ingen Bounty strande kan slå Blokhus Strand ….  😉 Sorry men I kender jo efterhånden min kærlighed til det sted… og selvom jeg er født med sand mellem tæerne fra netop den strand – føler jeg mig jo helt nyforelsket deri efter lige at være kommet hjem fra en Weekend i det nordjyske… 😉

Men jeg skammer mig…

For alligevel vil jeg da godt indrømme, at jeg er en af dem, der siger “BareDanmark” hvis det er her Ferien skal holdes…

Så hvor er det freaking fantastic at VisitDanmark har lavet en kampagne om at være STOLTE af vores land – For det er er

Meget Mere end #BareDanmark

Min liste er i hvert fald så lang, over de ting der endnu ikke er oplevet – hvad med din ??? 🙂

Men der er et formål med galskaben over alt det “Jammerbugts spam” på det seneste – For du kan vinde et gavekort på 20.000 kr hos VISITDANMARK, (link her) hvis du blot deler et minde fra det Danske med et lille #BareDanmark og så er dine chancer lige så store som alle andres for at vinde…

Så hvis nu du vinder, (også hvis du ikke gør;) ) Så vil jeg da lige ligge et lod i puljen, om hvor jeg ikke tror du vil fortryde det at bruge det… 😉 I hvert fald deler jeg lige igen, indlægget fra

da Manden min endelig efter 12 år oplevede ALT det der gør at alle andre Bounty strande kun når Blokhus til sokkerne – eller rettere klitterne… 😉


“Det er jo fuldstændig VILDT det her….. “

Nøj hvor varmede det at høre det 🙂 12 år ……… 12 år skulle der gå inden, at manden min endelig oplevede, hvad det var jeg virkelig mente, med at INGEN stranden slår Blokhus’……

Selve byen kender han – men lige den der følelse har det aldrig været muligt for ham at opleve… på 12 år…. Juli måned, hvor man mest oplever den, Men det er jo lige den perioder, der er aller travlest i fodbold verden, med opstart, træningslejr og nu en masse Europæiske kampe…

Men nu så han når Danmark er Dejligst – eller rettere Hvor Danmark er dejligst…. 😉

Den lange periode med masser af sol og varme, havde fået mennesker til at styrte til byen og stranden, og det liv der er på stranden – kan åbenlyst ikke bare forklares – det SKAL opleves 🙂

En strand er en strand – ja -og der er rigtig mange dejlige danske strande…..  Men den her er speciel…

Vi havde aftalt med nogle venner at hente nogle stjerneskud hos Byens fiskerestaurant og spise dem på stranden – Vi satte biler op, så vi bare kunne give de mindste en smule skygge 😉 men ellers tæpper, vin, øl, saftevand, babymos og sutteflaske kom frem… Ja det var selvfølgelig ikke til Bette O, men til flokkens mindste; Anker… 😉

Men imens min veninde og jeg sad der og snakkede, drak vin og kiggede på at drengene løb og legede i sandet enten med en bold eller petanque, ja så kom det mest gribende syn…

En kæmpe stor ATV’er med fuld blæs over sandets bakker og på den sad en lille klejn mand.. Jeg nok vil nok tippe ham til at være et sted mellem 80 og 90 år…. Iført shorts og bar overkrop…. og et KÆMPE STORT SMIL….. 🙂

Vi kiggede hurtig på hinanden og kunne ikke lade være med at smile og grine lidt – men kun fordi, at det var det mest livsbekræftende syn, man kunne få…. Ingen tvivl om, at det der var “FRIHED OG LIV” for ham…. og det er lige nøjagtig sådan det er på den strand…

FRIHED OG LIV…  ALT er muligt…

Stranden var fyldt med biler, der holdte i to rækker, så langt man kunne se… Bilerne var folks base, og havde slinget sig i sandet på tæpper. Lidt længere henne holdte en stor lastbil ala, dem som vi snart ser overalt på gaderne, til studenterkørsel – De havde højt musik, en grill og et volleyball net – og dernæst et ældre ægtepar med deres autocamper som nød solen… Ja faktisk så er der mange i det nordjyske, som har en Campingvogn eller autocamper, lige netop til at bruge nede på stranden … Min farfar gjorde det – mine egen forældre gjorde det også… og nøj hvor har vi da mange skønne barndomsminder, når beskeden lød på, at de var taget på stranden og vi skulle bare komme derned og spise aftensmad….  🙂

Man kan  jo også bruge flere timer, bare på at kigge på mennesker, heste, hunde,  der kommer forbi eller ikke mindst for at kigge på alle de fine biler der “bliver” luftet…. 🙂 Fisken henter man ved at gå ned til fiskemanden, der også holder på stranden, er man heldig så holder der også en grønsagshandler ved siden af – men  isen og kaffen ja de kommer selv kørende forbi og servicere, når man lige har brug for det… 🙂

Men 12 år skulle der virkelig gå inden manden min fik den oplevelse….. Så at sidde der og skåle og kigge på den smukkeste røde solnedgang, imens drengene ikke helt forstår, hvad det egentlig er vi kigger på, og i stedet leger i sandet og finder fine muslingeskaller… 😉 Ja lige den følelse vil jeg rigtig gerne dele med jer… 😉

For nu skulle sommeren jo ramme os igen og ved I stadig ikke, hvor turen går hen, uanset om I er med eller uden børn….

Så tag endelig en spontan tur til Der, Hvor Danmark er Smukkest…. hvis du spørger mig …. 😉

og gør I det – så besøg lige Fårup Sommerland, også ik 😉  – 8 min derfra i bil …. 😉 Jeg var fuldstændig lamslået over, hvor stort det er blevet …. og Grønt….Jeg var tilbage – SOM MOR… Indrømmer at jeg havde lidt svært ved at styre min begejstring … 😉 Tænk at det har været der så længe – at jeg både har holdt sidste skoledag i 9 kl. og så nu sad jeg der 20 år efter… altså sådan ca. da…;)  Men Pludselig så jeg jo, hvor snildt det hele var opdelt, så alle aldre kunne have det sjovt uden at genere hinanden på den ene eller anden vej… Sådan noget ligger man nok først mærke til, når man er blevet mor 😉 Men de mange dybe og høje skrig og grin fra de forskellige forlystelser, var stadig det samme… og selv dem der så ligblege ud i køen – kom ned med et stort smil… Der er i hvert fald ingen tvivl om, at mange grænser bliver flyttet sådan en dag 😉 Vi nåede kun at se halvdelen af det hele… Så selve Aqualandet har vi til gode… Selvom jeg faktisk havde glædet mig lidt til at se den nye Ø jeg har set de har lavet…. 😉

Men kom afsted – og er alt udsolgt – kan I jo altid bare sove på stranden… Ej det ved jeg faktisk ikke en gang om man må – men man har da virkelig lyst … ik’ ?? 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem Sommersalat med Vandmelon