Den hårde og kolde Opstart

Det varmer her i kulden…

Der er så mange af jer, der har været så søde til at spørge til, hvordan det går med vores nye tilværelse nu, efter at vi er flyttet. Så tænkte, at jeg nok heller måtte give jer en lille opdatering.

Vi har nu boet her i en lille måned og må sige, at vi virkelig er overrasket over, hvor hurtigt vi fik fornemmelsen af HJEM i de nye rammer. Selvfølgelig er der stadig mange mangler hist og her… -og det med at finde ud af byen… -altså. hvor man handler og hvordan tingene fungere aller bedst… Men følelsen er ved at være der og det er det vigtigste.

Da vi undersøgte muligheden for at flytte tættere på jobbet til manden min, hvori vi blev advaret om, at han nu ville være væk i mange timer i og med, at han blev træner… Ja så var vi ikke i tvivl om, hvor det skulle være… Der var kun et område, som ville være interessant. Ene og alene af den grund, at hvis vi skulle flytte fra noget vi elskede så højt… Skulle det være fordi det lettede vores hverdag med 200 % i det praktiske. Hvordan huset så ville se ud, ja det var faktisk underordnet, for så måtte vi jo ændre det til vores… Bare det var placeret i dette område – For ellers foretrak vi at blive boende. Så da vi så fik muligheden ja så var det jo med en hvis portion kriller i maven omkring, alt det vi skulle forlade –  som nok flere af jer har læst med om.

skov4

Men helt uden at vide det, så virker det til at vi virkelig er landet i en perle af et område – selvom det jo er valgt ud fra de praktiske årsager – Vi er flyttet fra Silkeborg, som vi elsker og er kendt for dens smukke natur, men faktisk føler vi at vi har fået mere natur omkring os – Dog samtidig på en måde, hvor man kan mærke at naboerne virkelig er der… og at der nærmest sidder øjne i alle trænerne, i den forstand at folk og naboer virkelig holder øje med hinandens husene og de biler der kører på vejene… Altså på den gode måde… Man passer på hinanden her – Hvilket har givet en tryghedsfølelse fra starten af….  Vi er flyttet i vinterperioden, men alligevel ja så har der været fyldt med liv i gaden, børn der leger, folk der går ture med hunde, leger med fjernstyret biler, kører på mini ATV’er med kælke efter… Så fornemmelsen af hvilket liv der er her til sommer, ja den er tydelig 🙂 Vi havde ikke boet her så længe før, vores naboer inviterede os over på en nytårsøl… Det endte med at vi bare sad og snakkede i flere timer… – og det passede lige med, at de havde en jævnaldrende med KK, og de legede bare så godt… De efterfølgende dage, var de så søde til tilbyde at tage sig af KK – Det var jo begrænset, hvor længe han synes det at pakke flyttekasser ud og samle Ikea møbler var interessant…, Så tror ikke de helt aner, hvor stor en hjælp de gav 🙂

Den anden dag kom den anden nabo så over med en flot buket blomster… Jeg selv var desværre ikke hjemme, så har stadig en snak med dem til gode…. 🙂 KK er startet i skole, og til fodbold i sin nye klub. – eller faktisk har han spillet der før, blot et halvt år.. fordi det passede med farmands job.. Men han var kun 3-4 år den gang.. Men alligevel er der så mange af spillerne og forældrene der har sagt “Velkommen hjem” til os… Det er da noget der går lige i hjertet… 🙂

Så det begynder at tegne sig det billede, som vi havde forestillet os og håbet på ved at flytte. Altså det med at tingene vil blive min. 120% mere praktisk…. Vi ser både Farmand meget mere og har allerede haft flere hyggestunder med ham om morgen, end vi har haft det sidste år. Derudover så er det tydeligt at mærke, hvor glad vores 3. søn Aziz, han er for, at vi er kommet tættere på… Nu kan vi virkelig hjælpe ham og gøre en forskel for en ung dreng som ham, der sidder så langt væk fra sin familie hver dag… – For at satse på fodbolden og fordi at FC. Midtjylland tror på ham.

 

skov3

 

Så selvom der har været bidende koldt udenfor, og vi alle stadig dagligt snakker om dem og det vi savner i Silkeborg – jamen så er der så mange ting, som har givet os varmen med på vejen og det virker mere og mere som om den store beslutning, som nogle nok vil sige at vi tog meget hurtigt… Var den rigtige… 🙂

 

Igen vil jeg lige slutte af med at sige.. 1000 tak for alle de søde beskeder jeg får af jer og ikke mindst de råd, I har givet til så stor en beslutning, det var at flytte alt op fra det man havde som trygge vante omgivelse.

tex2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den hårde og kolde Opstart