Rodløsheden.....

DRØMMEN DER BRASTE…

BARE EN LILLE BITTE BOLD…

Hold da op hvor en ordentlig nedtur… Alt så så lovende lyst ud… og drømmene blev dyrket ikke bare i det midtjyske, men i hele Danmark. Men nu sidder man med så skuffende og nedtrykt en følelse og skal liiiige “op på hesten igen” som man siger…

Måske det ikke er alle af jer derude, der helt ved hvad jeg hentyder til… Men igår blev FC Midtjylland slået ud af den turnering, som alle drømmer om; EUROPA LEAUGE… Eller selvfølgelig drømmer alle om Champions Leauge, men denne pulje er måske mere eller mindre realistisk til det danske niveau.

Bare et enkelt mål… Bare en lille bitte bold, der skulle over stregen, mellem to stænger, i den modsatte ende af, hvor vores målmand stod placeret… Det er jo bare det det handler om – om vejen der op er flot og fin er jo egentlig fløjtende ligegyldigt, det tæller for det samme… Bare én enkelt gang mere – så havde man idag nok fløjet rundt med et stort bredt smil i stedet for, en følelse af noget der konstant holder hovedet nedad…

FODBOLDENS VERDENSKORT

Skal man se positivt på det, så betyder det her jo at farmanden i huset her ikke skal rejse så meget… Men helt ærlig er det så ligegyldig.. Vil meget hellere undvære ham,  for som resten af det midtjyske så er det en drøm vi dyrker sammen.. Tænker bare på de oplevelser og succeser der opnåes ved at komme ud i Europa… Havde allerede afsat en masse dage i kalenderen til at mig og drengene skulle med i Europa denne gang… Tænk nogle kampe der kunne have været… Tænk nogle stjerner og stadions vi kunne have oplevet… Tænk nogle stjerne der kunne være kommet til Herning. Pludselig ville Herning igen være kommet på fodboldens verdenskort – Lige som den gang vi slog Manchester United på hjemmebane og man et kort sekund var bange for at MCH Arena skulle brase sammen – sådan kogte og gyngede stemningen derinde….

skuffelse

Skuffelsen var tydelig hos store og små…

Jeg sad i 5 min efter slutfløjt bare og stirrede ud i luften på tribunen… Venter altid på at manden min lige kommer over, når han har takket stadionet rundt… Men hvad skulle jeg lige sige til ham denne gang…?!!  Havde lyst til at sige P*S og LO*T og S*U, H*LVE*DE og alt mulig andet… Men selvom det var eneste jeg tænkte på… Ved jeg jo også, at det nok ikke lige er det han har brug for at høre…. Sad bag ham i 2. halvleg og han er ikke just kendt for den der pakker sine følelser ind, så kunne tydelig se hvordan han kogte og løb frustreret rundt ….. Bare lige den lille kugle over den ene lille streg – bare én gang…!!!! Så er jeg sikker på at han og resten af stablen havde styret rundt i en sejrs rus på banen… Imens os 9.020 tilskuer havde hoppet og danset og krammet alle omkring os – også dem vi ikke kender…. Det er fodbold – det er følelser og fællesskab – men det er dælme også hårdt og kynisk….

ET ENKELT KYS…

Det blev bare til et enkelt kys ved lågen og et lille trækken på læben… og vi vidste godt begge to det var ikke så meget der kunne siges.. Vores søn KK kom over, også han ved, at det er bedst ikke at sige noget lige dér og kom bare med et skævt smil og stillede sig ved mig, nærmest med våde øjne…. Når drømmen braser træder SKUFFELSE og STILHED oftes ind i en fodbold familie….

-og det var bare mine følelser og tanker…. Tænk at være spillerne… Ikke bare har de skuffet dem selv… men også klubben, og ikke mindst de 9020 tilskuer, som virkelig kæmpede deres kamp, for at drømmen om Europa gik i opfyldelse – tror da sidst stemningen var så vild var netop Manchester United kampen… – Men så var der jo også de millioner der havde set med rund om i stuerne – dem havde de også skuffet….. Man kunne lige frem se, hvordan gnisten i deres øjne var slukket… helt væk…. og flere lå længe på jorden… – det kræver lige lidt tid at samle sig inden alle øjne og kamera er rettet mod én…

En gamle mand sagde pænt højt fra tribunen, at han kun f**me godt forstå, at de lå der og de kunne lige så godt ligge støvlerne på hylden, for de duede ikke til en Sk*d….. Samme mand som sikkert stod og jublede ellevild, da scorede til 1-0 og alting var godt…. Men sådan er fodbold…

JEG KUNNE IKKE…

Men tænk et pres sådan nogle spillere er under… Drømmen for dem om kunne spille mod de her store stjerner, spille på de sindsyge stadions og ikke mindst vise sig frem på den helt store skærm … på fodboldens verdenskort… Det der kunne for mange være det gyldne springbræt til en anden/større klub i Europa eller i hele verden.

Følelsen af at grave sig ned, kommer vel til sin ret… Bare for at undgå alle de kommentarer de nu går i møde, når de bliver genkendt på vejen eller andre steder…. Tænk hele tiden vil blive mindet om, det der gør så ondt… Kan godt forstå at mange fans mm… som føler sig skuffet og alt mulig andet… Føler at de ønsker besked på HVORFOR….???!!!  Husker da manden min spillede, ja der undgik han gerne at komme steder, hvor han vidste at kunne ske at få meget fokus om det… Ét er at skulle arbejde med sin egen skuffelse, noget andet er at skulle arbejde med hele omverdens også…. – og samtidig har de altså kun 2 dage til for alvor at samle sig – Der skal de igen stå og være 120% fokuseret på en ny kamp på banen…. og indfri nye forventninger om sejr sejr sejr….

Jeg er dælme glad for, at det ikke er mig, – Tror faktisk ikke jeg kunne gøre det….. Man skal dælme have en stærk psyke med sådan et pres og forventninger fra hele omverden…. Men igen havde den lille kugle bare lige gået over på den anden side af stregen, imellem de 2 stænger – i den anden ende af vores målmand… Jamen så var de jo blevet båret på og af rosenblade de næste to dage…. Fodbold er følelser, det er så fascinerende, men viser den sig fra sin hårde og kyniske side, ja så kan den kan virkelig gøre ondt….!!!! – Jeg sad også hele tiden med det i baghovedet, at hvis man skal tro på medierne… jamen så vil EXIT i Europa, betyde at der skal sælges ud af truppen… Hader den tanke… Hader ikke at vide, hvem man måske skulle have sagt “farvel” til igår imens man havde chancen… – Måske er der allerede på søndag tomme FCM-Family sæder på tribunen… Ja I ved, hvorfor jeg HADER den tid her, når Transforvinduet er åbent – Men nu har jeg heldigvis også lært, at man ikke skal tro på, alt hvad man læser i medierne – så den hænger jeg mig fast i….!!!!

(Her har I lige mit gamle indlæg omkring følelserne, man gennemgår ved et transfervindue. – hvis I har lyst.. ; )

TRANSFERVINDUET

….”BARE” FODBOLD

I morges kom vores bette O ind i sengen med sin Lupus bamse og sagde “Miiiiiidtjylland….” Det kunne da få et lille smil frem fra os alle… En lille purk der bare er glad for Lupus uanset om de vinder eller taber… 🙂 – Det er jo trods alt “bare” fodbold…..

Så nogle gange hjælper det lige at få det ud… Så tak fordi jeg lige måtte lette min skuffelse her hos jer…. Men husk nu, at det hele kun er set fra mit “Bak-spejl”…. 🙂

Dejlig weekend til jer alle der ude…

 

tex2

2 kommentarer

 • Bettina Toksvig Jahn

  Hej søde Diana 😊

  Dette indlæg er mega godt skrevet ..
  jeg var selv på stadion igår og Sikke en fed stemning 👍❤️

  Sad/ stod på cc tribunen igår og hørte mange kommentarer som den du omtaler.

  Jeg syntes det er drøn ærgerligt man ikke bare kan ærge sig for sørme om ikke det var nedren vi tabte men men jeg syntes vi spillede en go kamp⚽️Trods alt.
  Har også læst nogle indlæg ang træner og admistrerende direktør idag
  Hmmm kan egentlig kun ryste på hovedet.
  Selvfølgelig må folk gerne have deres egen mening ..

  Endnu en gang mega indlæg fra dig.
  Følger dig gerne

  Kh
  Bettina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sådan er det altid…. og det er jo lige nøjagtig det der er fodbold, for her var der jo bare et mål fra at gå fra fiasko til succes…. Men selvfølgelig er det også dejligt at folk kommer ud med deres skuffelse, det betyder bare at de har “følelser” for holdet… Nogle gange gad man bare godt at kunne fortælle lidt flere at spillerne også er menneskelige med følelser og kan lave fejl men gør deres bedste…. Forhåbentlig…. 🙂
   1000 tak fordi du læser med, det varmer som altid meget mere end du aner… 🙂 Dejlig weekend til dig…

   Varmeste tanker fra
   Lady Di

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rodløsheden.....