Frustrationen

En anbefaling fra hjertet

Bliver simpelthen nød til at komme med en anbefaling lige fra hjertet om denne bog – dette er selvfølgelig nok mest interessant for jer piger som er eller har i tankerne at blive gravid. Eller er det?! For hvorfor skulle det ikke også være interessant for jer hvis kæreste, kone, veninde, datter eller søster  går rundt med en lille spunk i maven. I hvert fald kan jeg ikke lade være med at bemærke alle de fine baby-bellies, man ser rundt omkring lige nu.

mette3

Min veninde har nemlig lavet en bog til de gravide, omkring træning under graviditeten. Jeg må indrømme, at jeg er lidt bitter på hende. Ikke fordi hun har lavet bogen, men fordi at hun først kommer med den nu (hvilket selvfølgelig har sine naturlige årsager 😉 ) Men hold da op hvor jeg manglede sådan en under min graviditet. Jeg har altid trænet meget og elsker at udfordre min krop til det maksimale. Men når man så bliver gravid og det eneste lægen og jordemoderen siger, at man skal lytte til sin krop, og ellers holde sig i gang. Så bliver man hurtigt i tvivl – for det kan de da nemt sige. Jeg husker ikke, at der var én eneste gang, hvor jeg under eller efter en træning, ikke tænkte; “Er det her okay?” eller “Hvad var det for en følelse?”  og “Er den her øvelse god for bækkenet?” Konstant gik man med en bange anelse og måske endda til tider lyttede for meget til sin krop, og glemte at man også skal kunne mærke at man træner 😉 For lige så fantastik og fascinerende en graviditet kan være… lige så bange kunne jeg blive, fordi al ansvar lå i ens “hænder ” helt alene. Der blev dælme dulme lyttet til kroppens aller mindste signaler.

mette2 mette

Så jeg manglede virkelig sådan en guideline som her – og jeg har ikke før kommet med sådanne anbefalinger på bloggen, men dette er jo mit univers, hvor meningen netop er, at I vil blive inviteret indenfor i de udfordringer, oplevelser og tanker jeg som (FODBOLD-) kvinde, -kæreste, -kone og -mor støder og har stødt på. Så derfor synes jeg det er meget nærliggende at denne anbefaling, som kommer fra hjertet får et lille indlæg.

Faktisk så har jeg også lært Mette at kende igennem fodbolden, da hendes kæreste er en tidligere målmand i FC Midtjylland Lasse Heinze og en god ven af os. Så vi ses stadig meget. Der findes så mange inspirerende profiler på de sociale medier, både inde for mode, fashion, indretning og ikke mindst Fitness – og ja det lyder måske meget hårdt, men mange af dem har vel blot “en god smag”, men med Mette der er der noget viden bag. Hun har taget så mange uddannelser rundt om i verden, og når man har kunne følge hende på sidelinjen  fra at være i on-stage-form til en Miss Bikini konkurrence, til at blive gravid og så tiden bagefter – så er jeg så imponeret over, hvor tydeligt hendes viden skinner igennem. Aller mest er jeg imponeret over, hvordan hun gennem sin træning, forberedte kroppen på tiden efter fødslen, og kendte til sine muskulaturer og hvilke af dem, hun kunne begynde at træne allerede lige efter fødslen – bare ved små bevægelser/øvelser som hun siger. Altså da jeg havde født vores første drenge, var jeg jo ivrig for at komme igang, da jeg skulle træne op til en marathon nærmest lige efter, med det resultat at jeg fik en fibersprængning i maven – hvilket der vist er mange der har oplevet. – og lægen sagde blot, “Jamen man må jo ikke være aktiv, før efter 8 uger tjek!”. Det var så der, jeg også ville have ønsket at der var en Guideline, som denne til lige at kunne råde mig lidt mere, omkring hvad jeg så kan og kunne have gjort.

mette4

Bogen er ganske simpel og delt op i trimestere, kost og råd omkring de gense graviditetsgener – og bedst af alt den er overskueligt med hensyn til de øvelser og så den niveaufordelt, så alle kan have gavn af dem – uanset hvor trænet man er. En perfekt gave til de kære gravide derude. Tror endda at I kan gå ind på hendes blog og vinde et eksemplar – hvis man føler sig heldig. Gravid og Fit

Ja så fik I lige et lidt anderledes indlæg, men ikke desto mindre er det skrevet lige så meget fra hjertet – så nogle gange vil der dukke lidt anderledes op for selvom fodbolden sætter dagsorden her, så er der selvfølgelig også andre ting som fylder i dagligdagen. Men som altid er I velkommen til at kommentere – det er altid dejligt at blive guidet lidt, nu når bloggen stadig er så ny. – og Hey alt er jo kun set i Bak-spejlet 🙂

tex2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frustrationen