Weekendens "fjender"....

En hilsen fra himlen…

Så sidder man med vores lille nye familie medlem EGON i armene… og så dumper det nye ZOOM ind af døren, og man slår op på den rapportage der blev lavet for flere måneder siden… Den gang solen skinnede – Den gang vores gammel hund levede…. Vi sad og snakkede frem mod, at vores drenge nåede at fylde år inden, at det udkom, men havde da aldrig nogen sinde troet, at vi skulle have tænkt over om vores elskede Axel stadig var hos os….. Da jeg skulle godkende udklippet, var lige dagen efter at han døde og husker hvordan tårerne trillede ned ad kinderne samtidig med et lille smil på læberne … Men godkendte det selvfølgelig af den grund at det var sådan vores familie altid har været – Det var lige sådan, at han var – … Altid i nærheden og vogter over os….

rapportage

Så ja vidste det billede pludselig kom på tryk en dag… Men det er så længe siden at jeg ikke kendte til, hvordan situationen vil være idag. Så da jeg så ser det billede igen idag, hvor magasinet blev udgivet… jamen så ramte det mig på samme måde.. – Savner ham SÅ meget – så mærkelig og surrealistisk,  når man sidder der med en lille ny vogter i armene.. Men på den anden måde kan det vel ikke vises på bedre måde, at stilheden og tomheden var det vi ønskede hurtigst muligt at få udfyldt igen… Men at erstatte vores gode gamle Axel, det er der ingen der kan eller skal… Det vil ganske enkelt være uretfærdig overfor sådan en “lille skiderik”….

Indrømmer fuldt ud, at jeg har gået og sammenlignet dem siden vi hentede vores lille Egon… og ja det lyder måske mærkeligt, men føler faktisk jeg fik et lille tegn med posten af Axel… En lille anerkendelse af ham, at det er okay, at Egon er flyttet ind, men han stadig vil være hos os ….. bare “oppe fra himlen” som vi siger herhjemme… 🙂

Der er vel nogle af jer derude der har prøvet det – er der ik’ ??! Lidt en form for dårlig samvittighed over den gamle hund …og pludselig ser man tegnet der siger dig det er okay ????! Det er I hvert fald er det en følelse der har siddet i mig hele dagen… Så tænkte jeg lige ville dele det med jer.. Lidt mærkelig for, synes faktisk at Jette Åen har lavet så fin en rapportage ud af den dag, hvor de kom på besøg… Et besøg jeg er så beæret over – at nogen har synes vores hjem, var noget de gerne ville skrive en historie om…. Det er jo noget man virkelig bliver stolt og beæret over….Men nu har den pludselig en helt anden og meget mere følelsesmæssig betydning for vores lille familie…. Det kunne også være at der var nogle af jer derude, der havde set den og tænkt det var lidt mærkeligt, så fik I lige forklaringe her 🙂

Dejlig aften til jer alle… 🙂

 

tex2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendens "fjender"....