Livet som "Træner-Kone"

En kæmpe ære…

Jeg kan med den største taknemmelige og beæret følelse nu kalde mig for Ambassadør for DEFINE ENERGY DRINK.

Specielt fordi jeg nu er en del af et fint ambassadørteam, der ellers udgør flere elite folk fra forskellige sportsgrene … Men min baggrund for dette er, at jeg skal repræsentere en meget mere basal målgruppe. Taler nemlig mere ud fra det moderlige hjerte, om det at forsøge at få familielivet til at hænge sammen i en travl hverdag, selvfølgelig samtidig med selv at prioritere det, at holde sig sund og stærk.

 

define1

Der er vist ingen tvivl om, at der er mange der kan sætte sig ind i sådan en hverdag – og de ved også at det hånden på hjerte ofte kan kræve et xtra skud energi… ikke mindst for at kunne nå samme energi niveau, som de små purker af drenge der pryder vores hverdag 😉 – og når man ikke er kaffe- eller the drikker, så findes der mange andre drikke, som kan være ens redning… Men bare ikke altid lige de sundeste af slagsen….

 

Tror det at have fulgt den professionelle elite sport i qua af manden mins erhverv i så mange år, gjorde det at sundhed blev for mig i en meget tidlig alder et helt naturligt valg. Jeg faldt over denne energidrik hos WWW.ALLORGANIC.DKhvor jeg blev fanget af de test og anmeldelser, der står beskrevet hos dem – Vidste I for eksempel, at der var et superbær i Amazonas der hedder Guarana, som sammen med druesukker kan give det energi boost…?? 😉 Jeg gjorde ikke – så jeg måtte prøve den ….!!!! 🙂 Dens smag via naturlige ingredienser (dvs. ingen tilsætningsstoffer og kunstige farvestoffer)  og ikke mindst den virkning de sammen har… Ja, det gjorde, at jeg ganske enkelt var  forelsket med det samme…. 🙂 Hvilket er en af de største grunde til, at det for mig er en kæmpe ære, at blive en del af Define Teamet og kunne sprede mine anbefalinger som ambassadør. For mig er det nemlig meget vigtigt, at kunne stå inde for de produkter, jeg bliver koblet sammen med og giver mine anbefalinger af.

define_energy_drink_grapefruit

Min favorit smag lige nu er grapefrugt 🙂

Vi har altid haft et “åbent hus”, hvor døren står åbent og folk kommer og går… både mennesker indenfor – og udenfor elitesporten… og naturligvis er de blevet budt på en disse banditter og alle er vilde med dem og ved efterhånden, at de for det meste kan findes på køl når de kommer… 😉  – og hvis det er plads til at gøre det rigtig fint, ja så bliver der tilsat lidt alkohol, hvor smagen virkelig kan mikse lækre drinks…. 🙂

 

Jeg glæder mig meget til vores samarbejde og vil anbefale alle, hvor det kunne have interesse, til lige at tage et kig hos dem;

 DEFINE ENERGY DRINK

Et forholdsvist nyt up-coming produkt, hvilket er noget  jeg ligger endnu mere vægt på. Som tidligere selvstændig, ved jeg hvilken følelse, det giver at kunne opbygge noget sammen… Jeg glæder mig derfor meget til samarbejdet med teamet og er så taknemmelig over at måtte være med på deres rejse.. 

I kan blandt andet købe dem her;

http://allorganic.dk/?s=define

 

tex2

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet som "Træner-Kone"