Den permanente Make Up

En Rock-Mama indeni…

img_9588

Når der bliver rystet på hovedet af én… Er der noget der virkelig tænder inden i mig…. Selvfølgelig stadig med et smil på læben… For der er jo så meget han ikke ved lige, idét han gjorde det…. 😉

 

Men jeg blev lige alligevel provokeret lidt til at fortælle jer lidt om mig selv….. 🙂

 

For tror ikke der er mange af jer der ved, at jeg er født og opvokset i musikbranchen… Min kære fader har altid været meget i den branche, men som producer, så lige som jeg slæber mine drenge med til det ene stadion efter det andet siden de har været få dage gamle – Ja så har jeg så mange barndomsminder fra alle mulige koncerter og Plade (CD 😉 ) -indspilninger med diverse kunstnere… 🙂 Som Shu-Bi-Dua, Smokie, Bamse, Kim Larsen, PS12 – husker endda at have siddet på skulderen af min fader til “3 HVide Duer… 😉 Men også til Michael Jackson, Whitney Huston og Rod Steward… Kan I se en sammenhæng… ??? Nej vel… 🙂 Men det var også licensen af det, for vi er jo egentlig bare opvokset med at Musikken skal opleves Live… 😉 Uanset, hvem det er… 🙂

  • og jeg elsker det.. Jeg elsker at se et band og ikke mindst den stemning de kan skabe blandt tilskuerne, der bare bliver mere og mere i festhumør… Formår et band at lave en fest… Så rammer de vel så mange folk; om man er stor fan, lille fan eller bare nysgerrig … Alle får et forhold til både bandet men i hvert fald også sangene, der får en masse minder frem i én om lige det moment og de mennesker man var omringet….

Derfor elsker jeg koncerter…. 🙂 

img_9587

og grin I bare, men faktisk så er der gemt en lille Rock Mama inde i mig… Jeg er kæmpe kæmpe Kæmpe Guns N’ Roses Fan…. Faktisk så meget fan, at lige dem tør jeg ikke høre Live – også selvom det jo faktisk samtidig har været et af mine største ønsker siden 7. klasse…. og ved godt at de kommer til DK til sommer….. Men tænk hvis nu de ikke kan leve op til mine tårn høje forventninger – Alle de minder jeg har med dem i ørene og hver gang min mobil ringer og Sweet Child O’ Mine lyder…. Lyder det lidt for nørdet at sige det ??? 🙂

img_9580

Men der blev rystet på hovedet af min veninde og jeg , af en fyr der gik i mod os – En rigtig Metallica fan… Så var det tydeligt, at hans tanker var, at vi ikke var rigtig fans (måske det var hælene  😉 )… og det har han da helt ret i… Men med respekt for deres 37 år som band, så har de jo faktisk både eksisteret og rumsteret hele ens liv. De kunne have valgt et sted med plads til 40.000 tilskuer, men de valgte Jyske Bank Box – hvilket jo fortæller meget om dem og om alt det rigtige Jyske Bank Box, har gang i og skabt… Kunne ikke lade være med at kigge rundt, og det var jo virkelig alle typer og aldre der sad og rockede med 🙂 Og selvom jeg ikke kendte de første mange sange – så gav de den så meget gas, at hele Jyske Bank Box råbte “HEY HEY HEY HEY” og kastede med “armene” i takt…  Da de så sluttede af med alle de sange man kender… Ja så havde de fået hele Boxen op at stå og givet os en oplevelse man ikke glemmer ….. Tror udentvivl, at alle gik derfra med et større Metallica hjerte end da de kom…. 🙂

Musikken skal bare opleves Live…. – og det kan man vel ikke ryste på hovedet af… Kan man ??  😉

 

tex2

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den permanente Make Up