Det smukkeste HATE i skovsnogen selvfølgelig....

En Sikker vinder til børnene

Yndlingsretten med ny ven…..

Idag tog største sønnen på ferie hos sine Besser, så igår skulle han selvfølgelig have sin yndlingsret – også fordi han havde en ny ven på besøg, som skulle overnatte… En ny – fordi han og hans skønne familie lige er flyttet hertil fra sjælland, for at sønnen kan starte på Guldminen til sommer – Så drengene er jo kommende klassevenner… 🙂 Jeg må bare sige, at jeg skisme er imponeret over, hvordan den skole kan flytte familier…

Men det er jo en helt anden historie, som I nok skal få…

Men tænkte det nok var på tide, at dele den her ret med jer igen… For igen fik vi igår bevist, at den næsten er sikker vinder hos både børn og voksne… Drengene spiste jo meget mere end vi gjorde….. 🙂

og så er det jo En ret, der passer lige til ferie stemningen… Lidt af det søde og lidt af det sunde – og så er de nemme…. 🙂

WIN WIN …. og WIN…. 😉

Som alle mine opskrifter er det meget på gefüll – så det er om at vurdere, hvad der fungere bedst for jer.. 😉


TIL DEN SØDE 

til 4 personer

6 Madpandekager (hjemmebagt eller købt) 1-2 stk. pr person.

4 laksefiletter eller et stort laksestykke

1 poser spinat frost eller friskt

1/2 pakke Philidelphia light ost  evt pikant, hvis man ønsker lidt smag

salt og peber

Evt. fiskekrydderi, revet ost, lidt smør…

  • Tænd ovnen på 180 grader (varmluft)
  • Kog spinaten igennem i en gryde
  • Flå skindet af laksen og skær det i små stykker
  • Si evt. alt overskydende vand derfra spinatten
  • Put Philadelphia osten i spinaten i gryden og varm det sammen til osten er smeltet
  • Fordel pandekagerne på en bradepande med bagepapir
  • Spinaten ligges pænt i en lige streg i midten med laksestykker ovenpå.
  • Lidt smeltet smør, salt, peber og evt. fiskekrydderi ovenpå
  • Pandekagen lukkes sammen – holdes evt. med tandstikker og revet ost ovenpå hvis det ønskes.
  • 14 min i en varmlufts ovn på 180 grader.

og evt. en råkostsalat dertil og VOILA…

Den sundere…

Byt osten ud med hytteost

Lav pandekager af et æg der er pisket og hældt ud på en pande, hvor den tilberedes, som en tynd pandekage… 😉

Hvis I er til det søde og det sunde – tør jeg næsten at lover jer, at I ikke bliver skuffet… 🙂

Slet ikke, hvis den danske sommer tillader at nyde maden ude på terrassen og helst et glas is koldt Rosé….. til os voksne selvfølgelige – Bevares …. 😉

2 kommentarer

  • Mogens Pedersen

    Hej.

    Jeg har lige et spørgsmål til børnenes favorit pandekager med laks og spinat.
    Skal laksen tilberedes inden den kommer i pandekagerne eller skal den bare i rå ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Mogens
      Beklager det lange svar – men laksene kan blot skæres i små mundstykker helt rå, så skal de nok nå at blive tilpas bagt i ovnen… Håber det vil blive et lige så stort et hit hos jer som det er hos os… 🙂
      Kh Diana

      Siden  ·  Svar på kommentar

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det smukkeste HATE i skovsnogen selvfølgelig....