Savner farmand....

En splittet følelse af bagsiden…

Sidder med den mærkeligste følelse i kroppen lige nu, og er helt splittet… For på den ene side er der så meget jeg gerne vil fortælle jer om… På den anden side ved jeg, at det kan blive misforstået og “misbrugt” på så mange faconer at jeg kan blive helt harm inden i…. Kan man sige det ??? Dælme svært at finde en grimasse der kan passe….

 

fcmd1

For ja, der er så meget jeg gerne vil dele med jer om den dejlige dag vi havde i FCM Family. En dag hvor vi “kvinder og børn bag FCM mændende” mødtes – Fik hilst, snakket og budt nogle af de nye velkommen i familien – Fik en fin rundvisning på træningsanlægget og ganske enkelt hygget og snakket…. Til sidst var vi ude og se 10 min af træningen, hvorefter vi alle spiste sammen….Lyder det ikke uskyldigt….????  Men tro mig… Der kan bygges så meget på denne lille uskyldighed…. Kun fordi, at de har dag spillet sæsonens åbningskamp – hvor de tabte…. og der vil være nogle der så står og siger, at de hellere skulle koncentere sig om fodbolden, og lade familien blive hjemme…. og vi har ingenting at lave i nærheden af dem, når de træner…. eller at deres fokus er det helt forkerte sted…. Bare fordi de tabte…. Havde de nu vundet, og nogle havde set eller hørt at vi havde gjort det,  jamen så var det da bare fedt…. Men TIL de der ude der tænker sådan…. – INTET NYT på disse fronter – Vi har altid gjort sådan – det har altid været sådan ….. FCM er en familie klub, det er det nu, det var det for 10 år siden, det var det da de vandt guld, det var det da de tabte guld…. ALTID… Så intet nyt… men alligevel bliver jeg helt splittet ved gerne at ville dele det her med jer….

 

Nogle af jer tænker i måske at det er at overdrive… Men en ting har jeg lært ved denne branche… Det er altid om at overdrive lige på det her punkt – uden at tage nogle chancer…. Netop for ikke at gøre noget forkert og signalere noget forkert – hvilket INGEN ønsker…. Men bare sådan en ting, som ikke at blive set i bybilledet dagen før kamp -ikke på cafe, ikke i biografen, ikke til større forsamlinger –  ikke en gang for at handle en liter mælk efter kl 20… – “Der skal man jo ligge hjemme lade op til kampen….” For selvom den selv samme person,  har stået med et smil og ønsket held og lykke med næste dags kamp… Så kan det netop være den person eller en anden tilfældig person, der starter snakken, hvis kampen bliver tabt, eller lige den pågældende spiller har en uheldig kamp… Ja så er en fjer blevet til 10 høns, og pludselig er man ikke professionel og seriøs nok…. og den liter mælk var i historien blevet blevet til en cola, bland selv slik eller andet med forkert signal og kl. langt over 22. …. Uanset hvad og hvornår, så har spillerne bare et forbillede og en status de skal tænke over – om de ønsker det eller ej, og så er der en masse sponsorer, fans mm. der kan misforstå sådanne eksempler meget hurtigt…. Hos nogle klubber og spillere, drejer det sig ikke kun om dagene før, men også efter en tabt kamp – da de måske skal tænke over ikke igen at blive misforstået og i nogles optik kan have fokus, det forkerte sted.

Det er jo lige nøjagtig også derfor, jeg ville vente med at kaste mig over bloggerverden, til at manden min var stoppet som aktiv spiller…. Tænk hvis noget af det jeg skrev fik konsekvens for ham som spiller eller omvendt – Jeg ville da aldrig tilgive mig selv….!!!

Så der jeg egentlig bare gerne vil hen… Er at noget så hyggeligt og helt uskyldigt som igår (lørdag) er jeg så indebrændt over ikke at kunne dele sådan rigtig med jer,  netop da det kan sende forkerte signaler til de forkerte…. også selvom det er noget vi  ALTID har gjort i gode og dårlige perioder… Men fodbold er jo følelser og det er jo det der er så fascinerende, og når noget er det kommer der ofte en bagside…. Hvor som her der bare nogle der ønsker et holdepunkt og en forklaring på alt- specielt når det går galt…. og det finder de måske i sådanne historier og så brygges der på dem i helt forkerte retninger… også selvom ikke ved en skid (sorry) om helheden i den sidste ende … Alle har jo deres historie ik’ ???

fcmd

Håber at I forstår ordene mellem linjerne… 😉 Når alt kommer til alt, så er det vel bare en lille bagside af denne branche – at alt kan blive brugt, overdrevet, analyseret ned i detaljer, oplyst og reklameret alle steder …. Så kan man jo hurtigt komme i forkert fokus uden nogen ond mening…..

 

Håber I forstår hvad jeg mener eller er det al for meget sort snak, så skriv endelig 🙂  For husk – Det hele er jo blot set i Bak-spejlet 🙂

 

tex2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Savner farmand....