Nu er det nu...!!

En stor dag… !!

 

I onsdags havde Karl Konrad sin første skole dag. Hvor vildt er det lige. Kan slet ikke forstå, at vi har så stor en søn, at han allerede er startet i skole. Men han er da så klar !! Selvom han selvfølgelig er meget spændt på det hele. Han er jo den ældste, så kan mærke det måske er lidt svært for ham at forholde sig til hvad det egentlig er. Han har været i SFO’en i en uges tid nu – det er alle startere, for at kende skolen og hinanden. Så det har givet en tryghed, men stadig ikke kendskab til hvad skolen egentlig er – Men nu er han I gang.

 

Manden min havde helt tilfældigt fri den dag. Det var helt fantastisk og man kunne se at både farmand og søn virkelig var glade for, at han kunne være med til sådan et stort moment.

Ja – nu sagde jeg nok at han havde fri, men han havde jo fået en besked dagen før om, at der var blevet indkaldt til pressemøde kl. 15 den dag, hvor en ny spiller ville blive præsenteret. Så da vækkeuret ringede på den 1. skoledag, fortalte vi det til Karl Konrad – og som hver gang der kommer en ny spiller til Midtjylland, skal han altid se en masse videoer af dem, for at se hvad de kan. Han synes selvfølgelig, at det var fedt, at der var klip med ham den nye med en Real Madrid trøje på. Men han lagde også hurtigt mærke til at han hele tiden havde nr. 23 på ryggen – og det kunne han da i hvert fald ikke få her, det var jo Farlige Frank’s nr. 😱

 

image

Far og søn tjekker den nye spiller ud 🙂

image

En helt speciel morgen 🙂

Alle forældre blev smidt ud af skolen efter morgensang kl 9.30. Så selvom jeg slet ikke havde set nok på min stolte – og meget spændte søn – måtte vi jo pænt vinke farvel til vores store skoledreng. For så spændt at vente på at kunne hente ham igen.

image

En spændt dreng på sin første skoledag 😊

image

Bedste venner følges ad hjem fra skole ❤️

Men så skulle Krstian jo også til presse møde denne dag. Jo – Jeg synes da, det er helt vildt og kæmpe stort at sådan en stor spiller kan og vil til FC Midtjylland. Jeg er da så stolt over at manden min, så tidlig i sin træner-karriere, skal have sådan en spiller på sit hold. En spiller der også for ham har været en af de største – specielt fordi i vores tid i det Hollandske, var han den aller største nationalhelt. Men når det så er sagt, så håber jeg ikke, at I opfatter mig forkert, når jeg siger, at han er bare et menneske, som alle os andre. I søndags var han åbenbart også på stadionen – og medierne skrev  – NU HAN SIDDER OG SPISER SUSHI, og sidste gang skrev de at  sad han og spiste KEBAB, eller et eller andet. Kan virkelig ikke lade være med at grine lidt over sådan noget. – Tænk …!!! Han spiser lige, som os andre ??? 🙈🙈😜

image

Arenaen skinner ligefrem af stolthed over en nye signing 🙂 

Jeg synes at hans skifte til det midtjyske, viser at han netop er et jordnært menneske med behov (også for mad 😜) og følelser lige som os andre. Han har erkendt, at han kan ikke fungere, uden være tættere på sin kæreste og søn – det er da den største kærlighedserklæring et menneske kan give …!!?

Jeg er udmærket klar over at i starten vil det blive helt vildt med den medie-dækning mm., der kommer hos FC Midtjylland, og alt skal selvfølgelig suges ud af det til det mindste. For ingen tvivl om, at den “lille klub” virkelig viser sine muller frem på verdensplan lige nu. Men jeg håber, at det på sigt ikke vil give nogen ændring på klubben med dens bløde værdier, sådan når “hverdagen” kommer, så er det FC Midtjylland der viser ham, hvor hyggelig en verden er uden at være under konstant beskyttelse mm. og ikke omvendt.

Der er dog ingen tvivl om, at udenfor banen, er han og hans familie allerede er en del FCM familien og som alle andre, vil de blive taget varmt imod – her er ALLE – børn/voksne, piger/drenge, ung/gammel, kvinder/mænd –  nemlig lige store stjerner.

 

Som sagt må I ikke misforstår mig, når jeg skriver som jeg gør – for jeg er klar over, hvor stor en signing det er for det midtjyske og hele Danmark i det hele taget. Men når alt kommer til alt, så er alle vel fødte stjerner ik’???

 

tex2

4 kommentarer

 • Marie

  Så hyggeligt at læse din blog søde 😘 Tænk at de to små babyer vi gik gravide med samtidig, starter i skole nu?!? 😳❤️💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan slet ikke forstå det – tiden går alt for stærkt …. 🙁 Håber I har nydt jeres lille “stik-af-tur” 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er super god , smiler over hele fjæsen .
  Det er som jeg huske min tid FCM .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • “Din tid”..?? Du vil jo altid være én af os. Du vidste mig den gang for 9 år siden til sølvfesten, hvordan man følte sig som en familie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er det nu...!!