TRACK DIN KROP

En vaccine mod dårlig karma ???!

fodboldbane

Vi er gang i de aller sidste minutter af kampen mod Helsingør, med en føring på 2-1… Den værste føring overhovedet… Det er fredag – juleøllen er sluppet løs, så stemningen er virkelig høj… og meget intenst rundt omkring…. Jeg fik “skæld ud” flere gange af min side mand, fordi jeg ikke kunne sidde stille, og rejste mig op hver gang det brændte på i én af enderne… Hvilket gjorde at han så glippede det hele… 😉 Men jeg kan bare ikke lade være… Det var så spændende… Kønt ???! – Nej slet ikke – men spændende og underholdende lige indtil det sidste…

Alle sad med følelse af; Nu “PLEJER” det at gå galt… Nu “PLEJER” der at blive scoret og 3 point bliver i stedet til 1 point på kontoen. Man kunne lige frem mærke hvordan adrenalinet pumpede rundt fra person til person gennem sæderne… Ind i mellem, blev mine øjne fjernet fra banen, fordi manden min tog al min opmærksomhed, når hoppede, dansede rundt nede på sidelinjen… Kan ikke lade være med at smile lidt af det, for så tydeligt at det stadig ligger i ham – bare at hoppe ind på banen for at hjælpe sit hold bedst muligt… Men i stedet må han råbe fra sidelinjen….

I de sidste minutter bliver stemningen blandt publikumet lidt hadsk… “SÅ KOM DOG IGANG…!!” “DU ER SÅ RINGE…”.  – selvfølgelig alle sætninger der endte med én af spillerne eller trænernes navne…. I takt med at det hele blev mere og mere spændende, kunne jeg mærke hvordan jeg mere og mere blev indebrændt indeni…. Hvor er nogle i det midtjyske bare forkælet eller forvendte… De sidder og skælder ud på et hold der kæmper om 1. pladsen… Som om at de helt har glemt at de faktisk førte på det tidspunkt…. Blev irriteret over at den jyske stolthed hos nogle mere og mere forsvinder rundt om på tribunerne og i stedet bliver ramt af sygdommen;

Forventningsfuld Forkælelse– kan vi ikke kalde den det??? 

 

(Har tidligere skrevet om de personlige kommentarer ; Lærer det aldrig…  )

Dommerens fløjte lød… og de VANDT…. En kamp, man hørte rundt omkring blive omtalt med et “MEEEEEEN”…. Det “MEN” var for mig et tegn på, at vi sammen havde siddet og kigget på et hold, der godt kan tillade sig at kalde sig for et tophold  => “PLEJER” havde jo vendt sig….. 🙂 Selvfølgelig kan man ikke tilfredsstille alle… Men kunne ikke lade være med at tænke på, hvad det egentlig er at folk forventer.. ??? Er man kommet dertil, hvor en sejr ikke længere er nok ??? Kunne man måske opfinde en vaccine imod den dårlige karma, så man er sikker på, at den ikke spreder sig til hele stadionet.. ??

tex2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRACK DIN KROP