Når glæden gør ondt...

En vild aften med ED Sheeran….

JUBIIIIII…

En glædesjubel havde siddet og dulmet i kroppen lige siden vi modtog invitationerne til selveste ED SHEERAN koncerten… Men først for en uges tid siden turde vi virkelig at glæde os – Her blev kampprogrammet offentliggjort og ingen lørdag- eller tidlig søndags kampe for manden min.. Havde han stadig været spiller havde vi måtte takke NEJ tak til sådanne invitationer, der er det NO GO 1-2  dage før en kamp dag, men med hans nye titel og med timingen af weekendens kamp var det helt perfekt og VI SKULLE AFSTED… JUBIII –  Endelig blev det lørdag den 1. april – Ingen fodboldsnak – Ingen børnesnak… bare du og jeg/ voksentid…. Ja altså sammen med selveste ED SHEERAN og 15.000 andre 😉 Vi skulle være der en halv time før dørene åbnede… og udenfor var der en summen af liv og glade mennesker… Køen var så lang, at den snoede sig omkring Boxens skarpe kanter og der var spor af, at folk havde sovet der eller været der rigtig længe – Solen skinnede, folk snakkede og grinede, nogle spillede og sang….. Et liv fyldt med spændning og forventning.

ed

ed2

TÆNKER OG TØR NOGET STØRRE….

Vi blev mødt af smilende personale, der viste os vejen hen til den røde løber….. Uhhhh…. Men denne røde løber viste hele vejen op ad trappen og ind til en af V.I.P. loungerne… – Og nu ved jeg godt at jeg har sagt det før, men bliver nød til at gentage mig selv…. For jeg taber virkelig bare pusten af denne JYSKE BANK BOXEN – Er så dybt imponeret over den… og det er jo egentlig hele DANMARKS BOX – Nu når den gentagende gange har sat heden på verdenskortet… Men med lidt frækhed kan man vel sige, at det er os (midt-) jyder der er stolte over den og mens de andre er misundelige over den.. 😉 Selvom de forsøger at lave noget lignende… Men de har bare ikke… Georg Sørensen… Der selvfølgelig sammen med de mennesker bag ham.. Tænker og Tør noget større end andre…. Også denne gang stillede hans sig op for at ønske os velkommen og jeg lagde mærke til, hvordan han blandt andet takkede sit personale og sagde, at han håbede at vi kunne mærke hele vejen, hvor meget han og de havde glædet sig til at se os denne dag. – og det er jo faktisk lige det, der er hele forskellen… For at kunne tænke stort er ét, men at sikre, at hver enkelt blandt personalet forstår deres vigtighed i det store billede er noget andet – og det er jo egentlig noget mange virksomheder kæmper for og med !!… Uanset hvem hovednavnet har været, når jeg har været derinde så har aldrig stået i kø – udover af sikkerhedmæssige årsager.. hvilket jo er helt okay… 😉 Men de har bare formået, at have nok af dygtige folk, ressourcer og faciliteter til man altid kan komme lige til ….  Har kun mødt smilende personale… – om det så er sikkerhedsmanden man spørger om vej eller som skal se billetter.. Man føler sig jo netop velkommen… – og om man vil det eller ej, så betyder det jo bare meget for hele oplevelsen af noget – gør det ikke ???

Vi var heldige at blive placeret ved nogle, som vi bare svingede med – nogle skønne både gamle og nye bekendtskaber – som gav en høj stemning fra starten.. sikkert heller ikke det er tilfældigt. 🙂   Mens vi sad og spiste,  kiggede jeg rundt i loungen…. – gennem vinduerne kunne man se, hvordan salen gradvist blev fyldt op med mennesker – På væggen inderst i lokalet blev man mindet om, hvor mange minder der var i disse vægge… Væggen var fyldt med fotos og autografer med personlige hilsner fra alle de store mennesker og begivenheder, som Boxen har haft til heden…. – Snart ville man også kunne finde Hr. Sheeran; Det største navn der hitter aller mest rundt om i hele verden… 🙂 Så det var egentlig ikke så meget at sige til, at man rundt lokalet kunne se en del kendte ansigter iblandt, men det sjove var, at mange af disse kendte ansigter, havde deres børn med… Så i en meget formel atmosfære i flotte smukke rammer, virkede det helt naturlig, at der løb børn og legede iblandt, når det det hele drejede sig om var ED SHEERAN – som jo både rammer børn og voksne.. 🙂

 

 

 

ed11

 

Vi fandt vores pladser og lidt efter blev der fuldstændig mørkt og der kom et kæmpe HVIIIIN fra hele alle i den udsolgte sal – så højt, at det kunne mærke helt inde i kroppen. – OG SÅ STOD HAN DER….. Helt fuldstændig mutters alene og åbnede op med en sang – (Castle on the Hill)  der hurtig blev overdøvet af en hel sal der sang med og lys der en gang kom fra lightere men nu fra folks lommelygter på mobilerne…. – Se det er virkelig noget der kan give mig kuldegysninger… Det er netop lige det, man ikke kan få med, når man ikke høre sangene live….

 

“STARBUCKS FYREN”…

Nu håber jeg, at der er nogle af jer der har set “Bridget Jones 3”  … 🙂 For jeg kunne ikke lade være med, at sidde og smile og tænke “Starbucks fyren” ..!! Som er noget hun og en veninde halvfulde forveksler Ed Sheeran med.. 🙂 Men når man kigger på ham…. virker han jo netop også som den mest jordnære fyr, der bare gerne vil hygge sig med musik og helst ikke for meget i fokus. Tror at det var det der gjorde, at jeg bare blev så opslugt og imponeret over, at han hele koncerten bare stod der bare helt alene med sin loop-pedal (- hvilket jeg stadig ikke helt forstår kan lade sig gøre 😉 ), med sine tattoo dækket arme… Men han virkede fuldstændig upåvirket – og man kunne virkelig mærke, hvordan han ville gøre alt for netop at give alle os en oplevelse… – og han havde bare hele salen i sin hule hånd. Ikke bare de stående på gulvet med også de “siddende” rundt om, var fuldstændig revet med.

ed12

ed8

Som manden min sagde – lige nøjagtig til denne koncert, ville man gerne have været én af dem, der havde sovet udenfor og fået en plads foran. For den kære Hr. Sheeran er virkelig én af bedste levende musiker!! Ikke bare hans sange er hits – han kan synge, rappe, lave musik alt imens han står helt alene på en scene på en måde, hvor hans overskud viser, at han bare vil underholde og ligge fokus over på alle os i salen….  Han er ganske enkelt for VILD… Respekt er vist et meget fattig ord at bruge her.

Efter koncerten skulle vi tilbage til loungen, hvor menuen stod på Hot dogs… – Kunne ikke lade være med at ligge mærke til, hvor hurtig det hele gik med oprydningen inde i salen – Lynhurtig var den tømt for mennesker og 2 store lastbiler kom ind med et crew af mennesker, der vidste lige nøjagtig, hvad de skulle.

Igen forlod vi Boxen med et kæmpe taknemmelig smil, efter en vild oplevelse… Et smil der  blev endnu bredere, da vi så netop de store lastbiler køre væk mod motorvejen i samme sekund…. Deri var hele “Starbucks Fyrens” setup – allerede pakket ned og på vej til næste stop på Tourlisten – hvor end i verden det så er…  😉

Faktisk var det så fantastisk en oplevelse, så måtte bare ud med det… Så I samarbejde med www.herningerkultur.dk , har jeg måtte lave en lidt anden version som en anmeldelse af oplevelsen… Tryk HER hvis I vil smugkigge lidt…. 😉

Ja jeg ved det godt – jeg gjorde det igen… Så meget tekst selvom jeg virkelig prøvede at gøre det kort … 😉 Men der var bare så meget jeg gerne ville dele med jer, så håber I bærer over med det…igen… 😉

tex2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når glæden gør ondt...