Opskriften på en Milliardforretning....

ENDT I en SHITSTORM

ELSKER DANMARK… 🙂

SKAL – SKAL IKKE !!! Ja man kan jo hurtig komme til at skabe forkert fokus – så har tænkt længe over om jeg skulle skrive dette indlæg… Men er kommet frem til at selvfølgelig skal denne lille fortælling ind i mit lille univers – også selvom jeg godt ved det er et ØMT EMNE…  For hvor er DANMARK jo bare dejlig… Elsker virkelig vores land… 🙂 Helst ikke så meget snik snak i krogene – nej vi er opvokset i en kultur, hvor man skal ytre sin mening … og det er der ingen der må tage fra os… 🙂

Så burde måske heller ikke blive så overrasket som jeg gjorde, da jeg pludselig så mig selv og 3 andre piger i et billede på BT og EkstraBladets hjemmeside, med ordet SHITSTORM…hængende over hovederne ….. “F***….!!!!” – Er da det første, der lige popper op i ens tanker….!!  For hvad skete der lige der…. ????

ALLE HAR VEL EN HISTORIE ..

Jeg har altid gået med den mening, at ALLE har en historie at fortælle… –  ALLE… og elsker at høre om andres historier… Men som familie måtte vi da lige i tænkeboksen, da jeg blev ringet op, om jeg så  havde lyst til at fortælle min historie, om det at have fodbold som livsstil og et familieprojekt – I et program, hvor vi er 4 kvinder; Maj (Marc P’ Sønderjyske,) Stephanie (Kasper Fisker, Randers), Anna (Danny O, AGF) og mig… der har hver vores historie, ud fra det at have fulgt vores mænd gennem deres professionelle fodbold karriere… Ja nu snakker jeg i datid… for jeg er jo faktisk den eneste der ikke længere hører under titlen “Spiller-konerne”, som de kalder indslagene… 😉

viasat

viasat1

TRUNTEN…

Tv3 Onside er programørerne bag disse indslag, så jeg har min tillid til dem, når de mener, at det har relevans for nogle af deres seere… Men skal da lige love for, at der var andre der ikke var af den mening. Så nu er man så blevet kaldt en Trunte, sammenlignet med Hollywood Fruerne, ForsideFruerne og Paradise i medierne… Altså selvom programmet ikke engang er blevet vist endnu… og ingen har set det… !!! – Ja faktisk så er min del slet ikke blevet optaget endnu… – Så spørg lige om jeg nu føler jo et endnu større pres på mig…. 😉  Først på lørdag skal der optages, hvordan en kampdag før, under og efter en kamp ser ud hos os … Det var det, vi synes var så tilpas harmløst, at det sagde vi Ja til… Men måske det var forkert tænkt… ???? – ja det vil tiden jo så vise… 🙂

I kan læse “The Shitstorm” her;  BT

Men tænk hvis mennesker der nu har brugt tid på at svine os til, også lige bruger de 10 minutter, på så at at se, når programmet BLIVER vist…  Måske er det netop de mennesker ofte har så stor en stolthed, at man ikke kan ændre deres meninger og fordomme…. Men håber virkelig, at det de så ser, netop er, at vores hverdag er som hos mange andre familier; – Fyldt med leverpostejs madpakker der skal smøres,  bleer der skal skiftes, vasketøj der hober sig op, legetøj der flyder, glæde, grin og bekymringer og ikke mindst en familie-kalender der planlægges helt ned i detaljer, for at få brikkerne til at passe sammen i en travl hverdag…. Er jeg forkert på den, når jeg mener, at sådan ser, hverdagen ud hos mange…???? – Måske også for Hollywood Fruerne – men det skal jeg ikke kunne sige – for har ikke set programmerne 🙂

 

STYRET AF FODBOLDEN… 

Men hos os, er det jo så bare Fodbolden, der er det styrende element i vores dagsorden … – Hvilket giver en livsstil, som har været et naturlig valg for vores lille familie, og som alle andre livsstile har det jo sine fordele og ulemper… De fleste kan vel snakke med om, at sporten og ikke mindst fodbolden er så fascinerende og fantastisk på mange måder, men den kan også vise sig fra den kolde og kyniske side…. – Sådan er jo det også, når man gør det til et familieprojekt … og ja det er jo egentlig bare den historie, jeg gerne vil fortælle… 😉

Hele teamet bag programmet…

 

Men nu var det så manden mins tur til at mærke, hvordan det er at læse, når nogle “tilsvinere” ikke går efter bolden, men personen…som så er den man elsker.. Men er det skræmmende at sige, at vi jo egentlig bare er vant til det herhjemme… ?? 😉 Håber bare, at TV3 så får vores historier formidlet rigtig ud – nu når vi har åbnet armene og inviteret Fodbold Danmark indenfor…. 🙂 – og ved selvfølgelig godt, at uanset hvad, vil det altid give lidt lussinger, når man gør det… 🙂 Men igen hvor ELSKER jeg bare vores land…. 😉  – og folk har lov til selv at bestemme hvad de vil se og at nogle så har en mening om noget, de slet ikke har set eller hverken er produceret eller beskrevet endnu, må vi vel bare se som noget positivt, altså nu når shitstormen heller ikke var værre –  For så rammer man vel et eller andet sted… gør man ikke ???  🙂 – om ikke andet så har jeg lært en masse nye menneske at kende ikke mindst andre kvinder, der også er gift med fodbolden – jeg “slugte i hvert fald hver en bid” af deres historier…  😉

 

tex2

12 kommentarer

 • Karin Kristensen

  Kære Diana, jeg er rystet!!! Hvor er der bare nogle mennesker, som er fyldt med fordomme. Man kan da ikke ‘angribe’ et program, som endnu ikke er blevet sendt.
  Du må love mig, at du ikke lader dig påvirke. Brug din nordjyske jordbundethed, find styrken frem og vær blot dig selv – så er jeg sikker på, at der kommer det fineste og det mest inspirerende program ud af det 🙏 Jeg glæder mig i hvert fald meget til at se det. Og TV3 kunne jo også være så heldige, at der rent faktisk kommer nye seere til pga et sådant program ✌️I ser dejlige naturlige ud alle jer fodbold-konerne 😉 Knus fra Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Undskyld mig, men jeg forstår slet ikke hvad det er de er så sure over 😱 Jeg er OGSÅ fodboldfan og jeg er OGSÅ fodboldentusiast, og jeg glæder mig til at se programmet 😊 Måske mænd bare ikke forstår, at vi kvinder også kan være sportsfan, og stadig være interesseret i “historien bag” spillerne. Og jeg synes da netop at koner/familien er en del af historien bag 😊 Jeg så engang et program fra en udenlandsk klub det var ret kort, men handlede om “hele klubbens mor”, der var den her fantastiske kvinde som samlede hele klubben, og jeg syntes det var noget af det bedste “bag om fodbold”-tv jeg har set 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camilla…

   Jeg har mødt mange af disse “hele klubbens mor” og de er og bliver noget af det vigtigste for klubber på mange måder… Så at skulle leve op til sådan et program gør mig nervøs, for de kan ikke sammenlignes.. 😉 Men håber da at vi kan give jer en lille bid en anden vinkel fra fodboldbranche… 😉
   De varmeste tanker Di

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Fortsæt derudaf Diana👏🏻👏🏻👏🏻
  Janteloven er en lov, man ikke behøver at leve op til😖
  Hils familien all inclusive😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kristina

   Det var en sød tanke … 1000 tak… – Den vil jeg tage med mig videre … 😉
   Dejlig weekend til dig og dine 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Skovsgaard

  Hey smukke Diana😃 Du er SÅ sej, så du bliver ikke slået ud af lidt modstand. Vi nordjyder har brede skuldre💪 Håber du har det godt søde😃 Stort kram Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Smukke Line….
   Det var sødt skrevet – 1000 tak…. – og nu du siger det giver det da meget mere mening med de brede skuldre 🙂 – Jeg håber også at dig og din skønne familie har det godt…
   Kæmpe krammer der strammer fra Di

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie kuhn

  Hej diana. Glæder mig helt vildt til at se indslaget ! Er sikker på det er rigtig spændende og interessant, og sjovt for mange mennesker at se! Held og lykke med optagelserne 😄 Kh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Julie…

   Glæder mig jo faktisk også selv til at se det… Lidt nervepirrende… Men der er jo nok meget af det du kan genkende… 😉
   De varmeste tanker fra Di

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Buch Bennetzen

  Jeg vil glæde mig til at se jer seje tøser.😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskriften på en Milliardforretning....