Der- Hvor Danmark er smukkest...

Er du sår’n Blogger ???

Den fine blomsterkrans er købt i REX Blomster – og ikke sponsoreret 😉

Det er et spørgsmål jeg bliver stillet rigtig meget…. Det kan både være refleks- svaret, når man fortæller hvad man laver, men også hvis man bliver mødt og måske genkendt på gaden…

Men kan mærke en negativ udvikling, der virkelig går mig på….

Jeg elsker mit job,  jeg elsker de oplevelser det giver mig, det netværk og ikke mindst det bånd jeg i hver fald føler jeg har med mange af jer…. Inspiration tænder mig helt vildt og Jeg elsker at blive inspireret af folk og steder og kan jeg give lidt igen ved at inspirerer tilbage… Jamen så er jeg så taknemmelig… Men ikke mindst elsker jeg den frihed og fleksibilitet det giver mig og min familie… Noget jeg slet ikke ville have været foruden.

En skøn kvinde skrev engang noget så rørerende til hendes foto på instagram;

“Kærlighed er, når en anden persons lykke er vigtigere end din egen…”

og indrømmer at, udover mit ønske i, at give folk indblik i at have fodbolden som livsstil, ja, så var dette også en ganske lille del af årsagen til, at jeg sprang ud i BLOGGER livet…. Den gang manden blev træner og vi godt kunne se at 2 forældre med 50+ timers job – ikke var det, vi ønskede for vores børn, så jeg trådte ud min ejerandel af et firma og daværende lille “baby”.

Men nu har det her udviklet sig til at blive min baby, mit univers, og min livsstil – bare MIG i det hele taget…  Hvilket jeg nyder at stå op til hver eneste dag – og som blogger har du faktisk ALDRIG fri… Hvis man holder fri, så er det ris det egen nummer, da det er tallene du hele tiden bliver vurderet på… Tallene for hvor mange visninger din blog har, tallene for hvor stor en eksponering dine fotos på instagram og facebook har… Det er hvad du skal fremlægge for en evt. kampagne….

“Er du ikk’ en Blogger??!”

….blev jeg spurgt om idag… og der er ingen tvivl om, at det blot var en rar mand med kun de varmeste hensigter… Men kunne mærke, hvordan den sætning er begyndt at ramme mig….

Jeg synes virkelig, at der på det seneste er blevet så meget negativitet omkring BLOGGER ordet…

– “Nåh, men så får du vel bare en masse gratis produkter og er en reklame søjle….”

Rigtig mange firmaer har fået øjene op for brug af influenter – som det jo så fint hedder… Så ja man bliver tilbudt rigtig mange gratis ting… Men sagen er,  at det vil hurtigt blive en rigtig dårlig forretning, da skattefar kommer og vil have sin andel af Gaverne… og loven Siger, at alt hvad man får billigere.. også bare 10% rabat – Jamen så skal man som influent skrive REKLAME, eller SPONSORERET ved…. Så for at få løn ud af det, indgåes disse samarbejde omkring en kampagne, hvori man får et honorar… Hvilket er BloggersDelight, som indhenter for mig, da jeg er en del af deres netværk. Lønmæssigt er det meget forskelligt alt efter, om det skal være kun til instagram, et indlæg på bloggen og på facebook – eller hele pakken. og ofte er en kampagne meget udførlig i detaljer, om hvor mange opslag/stories på instagram – hvilke datoer og hvad det skal indeholde… og det samme gælder selvfølgelig på bloggen…

Om man kan leve af det ??? – JA… Det er der flere og flere der gør… og al respekt til dem… For hold da op et arbejde det er – Det tager så meget mere tid end jeg overhovedet havde forestillet mig… Plus, at jeg har mærket at jo mere man giver af sig selv og sin familie – jo mere får man tilbage… Så dem der lever af det – udstiller virkelig også sig selv…. som er en høj pris at betale – Men det er jo også en form for Brand, man skaber sig lige pludselig. 🙂  Så selvom mange af jer måske føler, at I følger med i alt hvad vi laver… Så har vi dog valgt, at der er alligevel er mange ting vi holder for os selv 😉 – Netop fordi det selvfølgelig også medfølger nogle bekymringer…  Jeg selv har jobs ved siden af – som jeg også brænder for – hvor jeg samtidig får det fællesskab med kollegaerne, som man måske godt kan savne lidt som BLOGGER…

Men det jeg egentlig gerne vil sige er, at jeg bliver bare så forbandet ked af det, når jeg mærker denne form for negativitet, der har udviklet sig over for “Sårn’ nogle Bloggere….” og mærker eller hører jeg nogle, der ikke forstår, at det her er faktisk er MIN livsstil og MIT job, og en kæmpe del af MIG, som de snakker sårn’ om… Ja så er der heldigvis noget, der hedder Blokér på de sociale medier… Jeg tror dem der kender mig, vil beskrive mig, som én der åbner armene og kan rummer mange mennesker og mange ting…. meeeeeen

Good Vibes Only …. 😉

Faktisk sortere jeg meget i følgerne – lyder måske mærkelig, når man nu bliver vurderet på antallet af dem… Men vil samtidig også gerne holde det så intimt som mulig… Af samme grund vurdere jeg også meget om de tilbudte kampagner og krav dertil, har relevans for mig, vores familie og jer… – og elsker især, hvis jeg kan være behjælpelige i lokaleområderne og på/i de områder der betyder noget for mig.

Det er jo gratis at følge med på de sociale medier, eller blogs – så ønsker man brød på bordet – jamen så skal man ud i de opslag, hvorpå der står REKLAME, Kunsten er jo så at få forretningen og livsstilen til at gå op – uden at I derude føler, at det er “Sårn’ ReklameSøjle…” 😉  Det har altid været mit ønske, at man skal kunne mærke MIT JEG i mit univers…og Loyalitet og ærlighed er vigtigst for mig.  Derfor ligger jeg også rigtig mange tanker bag de fotos eller indlæg… for, hvordan får jeg jer til at føle, at jeg virkelig mener det jeg skriver, når nu teksten SKAL starte med REKLAME eller SPONSORERET…??!  Det er vist, det de fleste har set sig lidt sur på…. 😉  Men det er jo en LOV, vi ikke kan lave om på – det vil bare ikke ændre på min ærlighed…. At nogle kampagner skubber til mine grænser en gang i mellem, ja det tager jeg gerne med….

 

og NEJ der er intet YNK forbundet i det her…For tror også godt at I ved,  jeg ikke lader mig gå på af sådan noget…. men det er bare mere for selve branchens skyld – sådan generelt, at jeg er ked af det… Den er stadig ret ny for mange og håber at flere måske nu forstår den lidt bedre…. og at det faktisk er vores job, der evt. kritiseres og endnu være det arbejde og tanker, der ligger bag det…

Det kan også være, at det bare er mig, der lige har fanget nogle Bad Vibes den seneste tid… og misforstå mig endelig ikke for der er rigtig mange af jer… Der altid er så søde til at sende The good Once…

Men kan ikke lade være med at tænke, hvilke tanker jer der læser med, egentlig har omkring Blogger Branchen generelt …  og hvad får egentlig jer til at læse/følge med ??? Kan I hjælpe mig ??

 

7 kommentarer

 • Freja

  Jeg har fulgt mange kvindelige bloggere gennem tiden, nogle fra den spæde start, og andre er jrg hoppet ind ved, mens man stadig har kunne overskue atlæse med fra begyndelsen. Der hvor “bloggerne” taber mig, er når hvert andet indlæg er sponsoreret og deres story på Instagram er 180 selfies og 97 billeder af deres børn. Det bliver for meget for mig. Det er ikke dét jeg er kommet for.

  Men der synes jeg SLET ikke du er! Tværtimod, så synes jeg der er en god balance på både din blog og din Instagram, og jeg bliver glad/spændt, når der kommer en ny story. Så fortsæt endelig i samme stil.

  PS. Jeg elsker virkelig dit engagement i lokallivet, så selvom jeg bor langt væk og aldrig har været i Ikast/Herning, så skal du endelig bare fortsætte. Lokale ildsjæle går altid lige i hjertet på mig 👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kæreste Freja

   Hold da op – en skøn kommentar at få…. Du kunne da ikke ramme mig bedre på nogen måder… 1000 tak… og 1000 tak fordi du hænger I 🙂 Det varmer virkelige meget mere end du aner…
   Dejlig Sommer til dig

   De varmeste hilsner fra Di

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina toksvig jahn

  👍følger dine indlæg og det er super godt ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise H.

  God vinkel👍🏻 Det er er nyt univers for mange. God aften. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona Jepsen

  Nyder at læse dine blogs, og indblikket i fodboldverden fra en anden vinkel.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der- Hvor Danmark er smukkest...