Et HEART BEAT fra Pernille Rosendahl...

Er skuffelsen så stor?!

img_621af5ed8c22-1

Nøj, hvor har jeg krummet tæer så mange gange på det sidste…. Jeg bliver ved med at blive overrasket over, hvad folk kan finde på at sige… Selvfølgelig er skuffelsen stor – og den fåes nok ikke større end hos dem der er i det…. Men tænker folk slet ikk over hvad det er der egentlig er ved at ske… ???

Havde så mange sommerfugle i maven, hele dagen eller ja flere dage op til dagen i torsdags. Det er længe siden, at jeg har været til sådan en form for kamp. En kamp med så meget betydning på så mange måder… Et kæmpe skridt kunne tages – eller et endnu større skulle jagtes… Det er den store mesterskabskamp FCM-BRØNDBY, der blev spillet i torsdags. Vores største søn fik lov til at tage med, for første gang nogen siden, gik det op for mig, hvor meget det egentlig betyder for ham. Da det skete, at hans fars hold kom bagud, var det svært at få drengen hevet op igen, han sad virkelig med tårer i øjnene og kunne slet ikke fokusere på, at der stadig var tid endnu… Han var bare ødelagt…

Måske det var den oplevelse, der gør mig mere nærtagende end nogen sinde…. Der har jo altid været alle mulige former for kommentarer, når manden bliver genkendt, men ved ikke om det midtjyske pludselig er blevet så forvendt, at de slet ikke ser, hvad det er der egentlig er ved at ske… Der bliver kun fokuseret på resultatet fra sidste kamp og ikke hele det store billede ??? Der er kommet mange kommentarer med på vejen – siden det tab på MCH til Brøndby… og kan mærke hvordan jeg hele tiden kigger på vores søn, som stadig er helt knust, og som selvfølgelig bliver påvirket meget af hvad folk siger… Man kan jo ikke forlange andet af en 7 årig. Alle er så negative og opgivende…. Har kun hørt 1 komme over og sige:

“Troede virkelig I havde den – for Nøj hvor I spillede godt… Hvis I bliver ved sådan så skal det nok gå….. ”  

og selvfølgelig var vores søn, der ikke lige der…..

I søndags var der igen kamp altså 3 dage efter kampen mod Brøndby… Mange af pigerne og børnene bag FCM-spillerne var samlet hos os, og vi talte om, hvor vild den her periode er… Aldrig har jeg oplevet så mange kampe på så få dage… om mindre end mdr. er det slut, men inden da skal der spilles næsten 2 kampe om ugen – alle TOP KAMPE af stor betydning, så ingen WALKOVER, som man selvfølgelig ikke må kalde dem… 🙂 Men mener mere, at det er stærkest opstilling hele tiden under kæmpe press…. og kramperne begynder allerede at vise sig hos alle holdene i kampene.

Fodbold er følelser, om man er spiller, fan, sponsorer, træner, familie eller andet… Men jeg tør næsten love, at der ikke er nogen der er mere skuffet over sådan et nederlag end spillerne selv… Prøv så at tænk, at have 3 dage til at ligge det bag sig, 3 dage til at få kroppen tip top klar igen, 3 dage til fokusere på næste kamp…. Al det samtidig med, at de i de 3 dage + flere skal høre på folk komme med deres ynkelig brok….. Ja undskyld, jeg ved selvfølgelig godt at folk kun gør det i den bedste mening… og intet ondt…. Men for filan, hvor tager jeg hatten af for de drenge – at skulle være så professionel at sortere det hele fra… stå venlig og smilende over for deres fans’ kommentarer… samtidig med at de bare skal være videre til næste kamp…

Tror folk lidt glemmer, hvad det er der sker lige nu…. At ikke bare 1 men hele 2 klubber er i fuld gang med at sætte historisk rekord sæson i point i Superligaen – altså kort sagt den største gyser om guldet nogen siden…. Samtidig med at Begge klubber satser på pokalen og brager sammen i semifinalen på torsdag – normalt plejer man vel maks at se 1 hold så langt. Det der så gør mig så forbandet stolt, som jeg synes folk glemmer er, at den ene klub – samtidigt har lavet det største salg nogen siden i klubbens historie, et salg der kan vise sig også at blive største salg i Danmarks historie… Men også et salg der gjorde, at alle eksperterne meldte dem ude som Guld favoritter…. Men nej der er kun 5 point – og med den nye struktur – kan alt nåes…

Kan godt fornemme, at her på heden er det ikke nok, at en Europa plads på 2. pladsen lige er blevet garanteret – nej der forventes mere… Men det er vel også et sundhedstegn… For det er da fantastisk, at en så ung klub, allerede har skabt så høje forventninger hos fans, sponsorer, ledelse mm….

SÅ GÅR DET HELE VEL EGENTLIG GANSKE OKAY ALLIGEVEL, IK’ …. 🙂

 

tex2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et HEART BEAT fra Pernille Rosendahl...